Webhero beheermodule

7 april 2017

Haal voordeel uit de Webhero designs

Verandering van spijs doet eten, een uitspraak die we weleens in de mond nemen om het belang aan afwisseling te benadrukken. Onze raad aan jullie als Webhero-klanten: hou deze uitspraak in het achterhoofd want regelmatig je website in een ander jasje steken doet wonderen!

Verander van design

Onlangs lanceerden we ons 19de (!) Webhero design onder de naam ‘Martin’. Probeer hem zeker eens uit! Naast ‘Martin’ heb je keuze genoeg om af en toe je bezoekers te verrassen met een nieuwe lay-out. “Maar ik vind de huidige template op mijn website zo mooi”: horen we jou denken. We begrijpen je volledig! Toch heb je niet voor niets de keuze tussen verschillende designs

Verandering maakt mensen nieuwsgierig

Een ander design verandert de look en feel van je website. Vernieuwing maakt mensen nieuwsgierig en zet ze aan tot een ontdekkingsreis op je website.

Verandering geeft vertrouwen

Een nieuwe lay-out geeft bezoekers de indruk dat je werkt aan je website. Ze merken dat je tijd investeert in je business en dat wekt vertrouwen op.

Webhero-tip: vertel je volgers en je klanten dat je website in een ‘nieuw’ jasje zit. Maak ze benieuwd. We zijn er zeker van dat ze het niet kunnen laten om toch eens een kijkje te nemen!

De gulden middenweg

Regelmatig je design veranderen houdt mensen geïnteresseerd in je business. Teveel spelen met de Webhero ‘design-shaker’ zorgt misschien voor lichte frustraties bij bezoekers omdat ze weer moeten wennen aan een nieuwe lay-out. De juiste balans vinden is de boodschap! 

Nu we het toch over de Webhero designs hebben zijn we benieuwd naar jouw favoriete design. Laat het ons weten!

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x