Tips & Tricks

7 april 2017

Met deze tips word jij een blogexpert

Wil je je klanten heel wat tips meegeven over je producten of heb je gewoon heel veel te vertellen over je bedrijf? Maak dan een blog! Een blog is een uitstekende manier om jezelf te profileren als een expert binnen je vakgebied. Ook het aantal bezoekers van je site en je naamsbekendheid schiet pijlsnel de lucht in. Hoe meer pagina’s je website bevat, hoe groter de kans is dat een bezoeker er een via Google vindt. Wil je ook graag eens bloggen maar twijfel je over je blog skills? Onderstaande tips maken van jou onmiddellijk een blog expert!

Gebruik prachtige foto’s

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”, zegt men wel eens. Ondersteun je content daarom altijd met prachtige foto’s. Professionele foto’s geven je bedrijf - en je mening - uitstraling. Let wel op dat je foto’s passen bij de huisstijl van je website en bij de inhoud van je blog. Lees hier hoe je zelf productfoto's kan maken.

Content is king!

Het allerbelangrijkste aan je blog is natuurlijk de inhoud. Wat je schrijft moet je volgers boeien. Vertel dus dingen die je volgers nog niet weten. Hoe viraler de content, hoe meer likes en shares je zal scoren.

Maak je blog makkelijk te vinden

Met een blog stuur je in één klap heel wat content de wereld in. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de juiste sleutelwoorden zodat je doelgroep je blog makkelijk kan terugvinden via zoekmachines. Je kan hiervoor gebruik maken van de Google zoekwoordplanner. Een effectieve SEO zorgt ervoor dat je blog hoger komt in de Google zoekresultaten waardoor meer mensen je blog zullen lezen.

Verbind je sociale kanalen met je blog

Om het virale effect nog een duwtje in de rug te geven raden we je aan om je sociale kanalen te verbinden met je blog. Je zal heel wat meer mensen bereiken als je jouw blogpost verspreidt via sociale media. Het is heel simpel: plaats een nieuwe blog op je website, plaats de link op je sociale media en nodig mensen uit om je blog te lezen en zich te abonneren!

Hulp nodig?

Bloggen is een goede manier om meer gevonden te worden in Google. Weet je niet welke zoekwoorden je moet verwerken in je tekst? Wij kunnen je helpen met een zoekwoordenanalyse. 

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x