Tips & Tricks

7 april 2017

Hoe je website promoten

Proficiat je hebt een mooie website! Super goed bezig. Maar hoe krijg je nu bezoekers naar jouw website? We hebben enkele simpele manieren om je website te promoten opgesomd.

Verstuur een e-mail

De snelste manier om al je connecties te bereiken is door het versturen van een e-mail. Gebruik MailChimp om een leuke e-mail te sturen waarin je aankondigt dat je nieuwe website online staat. Vergeet zeker ook geen social buttons in je mail te plaatsen zodat lezers gemakkelijk je nieuws kunnen delen met hun vrienden op sociale media. Leer meer over emailmarketing.

Gebruik sociale media

Als je echt mensen wil bereiken moet je sociale media gebruiken! Heb je nog geen Facebookpagina voor je bedrijf? Maak er dan een aan en deel het nieuws dat je een nieuwe site hebt.

Adverteer online

Indien je nog meer mensen wil bereiken kan je ervoor kiezen om online te adverteren. Je kan gebruik maken van Google Adwords om mensen te bereiken in het Google Network. Je biedt op een reeks zoekwoorden en wanneer iemand dan zoekt op een van die woorden wordt jouw advertentie getoond. Lees hier onze blogpost over adverteren op Google. Je kan ook op Facebook adverteren, zorg er dan zeker voor dat je ook een Facebookpagina hebt.

Emailmarketing, website laten maken,  Webhero

SEO

Een andere manier is SEO. Search Engine Optimization is de techniek om een website hoger te laten scoren bij zoekmachines. Zo bereik je meer mensen die je bedrijf nog niet kenden, maar wel op zoek zijn naar je aanbod. Maak zeker ook gebruik van ‘Google Mijn Bedrijf’. Zo komt je bedrijf aan de rechterzijde van de Google zoekresultaten te staan.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x