Webhero embed tools: welke online tools kan je integreren in jouw Webhero website?

Iedere onderneming is uniek zowel off- als online. Zo heeft de horeca- en schoonheidssector heel waarschijnlijk andere online tools nodig dan de vastgoedsector. De een wilt graag een makkelijk booking systeem en de andere wilt dat verkochte huizen automatisch verdwijnen van hun website. Vergeet custom websites waar online tools extra op maat worden gebouwd. Bij Webhero zorgen we ervoor dat online tools (met embed- of integratiecode) naadloos kunnen geïntegreerd worden op jouw website. 

Ontdek welke online tools jij kan gebruiken op jouw website:

1- Agenda tool & online meetings:

 • Calendly

Calendly is een online kalender met jouw beschikbaarheden (gelinkt aan je professionele agenda) voor het professioneel en efficiënt plannen van vergaderingen, waardoor het gedoe van heen en weer e-mails over een geschikte moment wordt geëlimineerd.

Bekijk hier voorbeelden van de Calendly embed tool:
- houseofsie.be/lets-plan-our-meeting

Raadpleeg onze Calendly set-up handleiding

 • Google Agenda

Google Agenda is een professionele agenda dat je online weergeeft. Hierbij kan je kiezen om de inhoud van je taken en meetings openbaar te maken of verborgen te houden, alsook de mogelijkheid om een meeting bij jou in te plannen of enkel de agenda te kunnen raadplegen.

Bekijk hier voorbeelden van de Google Agenda embed tool:
- cortijovistainfinita.be/nl/accommodatie/casa-luna
- chocola-tuti.be/nl/reservatie/reservatieformulier-verjaardagsfeestje

 • Avail Calendar

Avail Calendar biedt een overzichtskalender per maand met de beschikbaarheden die jij instelt.

Bekijk hier voorbeelden van de Avail Calender embed tool:
- alineflorentine.be/nl/appartement-aline

 • Huurkalender

Huurkalender is een simpele beschikbaarheidskalender om de verhuur van jouw vakantiewoning, bed & breakfast, etc. weer te geven aan potentiële huurders.

Bekijk hier voorbeelden van de Huurkalender tool:
- https://www.vakantiehuis-lombardsijde.be/beschikbaarheid

2- Algemene booking tools

 • Resengo

Resengo is het meest complete agenda-reserveringssysteem voor élke sector. Zowel u, uw personeel, als uw klanten kunnen de meest complexe reserveringen makkelijk inboeken.

Bekijk hier voorbeelden van de Resengo booking tool:
- essenciel.be/nl/reserveer
- ateliernoun.be/reserveren
- bistromariette.be/reserveren

 • Checkfront

Checkfront is een reserveringssoftware voor slimme, vereenvoudigde online boekingen (met eventuele online betaling) voor rondleidingen, activiteiten en verhuur.

Bekijk hier voorbeelden van de Checkfront booking tool:
- boardxhouse.com/en/book-now/book-your-private-room-or-apartment-min-3-nights

 • Super Saas

Super Saas biedt een  online reserveringssysteem waarmee je je eigen online agenda kan aanmaken en mensen zelf hun afspraak kunnen inplannen met jou nadat ze zich geregistreerd hebben, met uitbreiding naar online betalingen bij het inplannen van een moment (Bijvoorbeeld een workshop).

Bekijk hier voorbeelden van de Super Saas booking tool:
- https://www.xiena.be/online-agenda

3- Booking systems voor restaurants

 • Tablebooker

Tablebooker is een online platform waarop je restaurants over heel België kan zoeken en meteen online kan reserveren. Zo heb je een booking system voor om je eigen website én kan je via hun platform ook gevonden worden.

Bekijk hier voorbeelden van de Tablebooker booking tool:
- derodekreeft.com/reserveren
- kansel.be/nl/een-tafel-reserveren

4- Booking systems voor hotels

 • Beds24

Beds24 is een alles-in-één beheeroplossing voor hotels, B&B's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, hostels, agentschappen en professionele vastgoedbeheerders.

Bekijk hier voorbeelden van de Beds24 booking tool:
- bedandbreakfastandbert.be/boek-je-kamer

 • Cubilis

Cubilis is een mix van directe boekingen en reserveringen die binnenkomen via verschillende externe online boekingskanalen (zoals Airbnb, Booking.com, Trivago, Tripadvisor, ...).

Bekijk hier voorbeelden van de Cubilis booking tool:
- legrandcourtiou.fr/

5- Online reservatietool voor workshops of sporttrainingen

 • Virtuagym

Virtuagym is een all-in-one hybride sportsoftware voor een toekomstbestendige fitnessonderneming. Je kan je klanten 24/7 een complete fitnesservaring geven in je sportschool, studio of thuis door online reservaties, virtuele training, live work-outvideo's, meditaties, uitdagingen, en meer.

 • SportBit Manager

SportBit manager is de all-in-one software voor jouw gym of studio. De software en bijbehorende app biedt de oplossing op gebied van training- en workoutmanagement, planning, (automatische) betalingen, ledenadministratie- en retentiebeleid en meer.

Bekijk hier voorbeelden van de SportBit Manager online reservatietool:
- primeracademy.be/nl/rooster

6- Online reservatietool voor praktijken

 • Crossuite

Crossuite is een online praktijkbeheer voor medische professionals. Met Crossuite bespaart u gegarandeerd kostbare tijd bij het beheer van uw praktijk, zodat u zich  nog meer kan focussen op de zorg voor uw patiënt.

Bekijk hier voorbeelden van de Crossuite online reservatietool:
- control-overijse.be/nl/boek-hier-je-afspraak
- balannzplus.be/groepslessen

 • Salonized

Salonized is jouw persoonlijke assistent voor volledige controle over je salon; altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie. Bespaar tijd met online reserveringen en automatische afspraakherinneringen.

Bekijk hier voorbeelden van de Salonized online reservatietool:
- maisonloren.be
- studio156hasselt.be
- studiostrick.be/maak-hier-jouw-afspraak
- dokternelissen.be/online-afspraken

 • MijnDiAd

MijnDiAd is een praktijksoftware die al je dagelijkse administratie aankan: afspaken inplannen, cliëntendossiers bijhouden en factureren. MijnDiAd is speciaal ontwikkeld voor praktijken.

Bekijk hier voorbeelden van de MijnDiAd online reservatietool:
- puurzuid.be/afspraak

7- Online ticketverkoop Events

 • Tibaa

Tibaa is de totaaloplossing voor toegang en betaling voor evenementen, festivals, shows, beurzen en concerten. Bereik je doelgroep beter, vergroot het gebruiksgemak en verbeter jouw customer experience.

 • Eventbrite

Eventbrite is het grootste event technology platform ter wereld. Honderdduizenden organisatoren gebruiken Eventbrite om hun events te managen en te verkopen. Jaarlijks gebruiken meer dan 50 miljoen consumenten Eventbrite om live events te ontdekken en tickets te kopen.

 • Eventsquare

Eventsquare zorgt voor een zorgeloze en professionele online ticketverkoop om efficiënt meer tickets te kunnen verkopen.

8- Embed tool voor cadeaubonnen

 • Resengo

Met de online tool Resengo kan je ook online cadeaubonnen verkopen.

Bekijk hier voorbeelden van de Resengo embed tool voor cadeaubonnen:
- hetlandaandeoverkant.be/nl/cadeaubon

 • Salonized

Via de online tool Salonized kan je ook cadeaubonnen voor in jouw praktijk verkopen.

Bekijk hier voorbeelden van de Salonized embed tool voor cadeaubonnen:
- studiostrick.be

 • Kivalo

Kivalo is een totaaloplossing voor het beheren en verkopen van jouw cadeaubonnen. Met het Kivalo cadeaubonnensysteem kan jij in slechts 15 minuten  jouw eigen cadeaubonnen shop opzetten.

9- Embed tool voor muziek & podcasts

 • Soundcloud

Soundcloud is een streamingplatform voor muziek en podcasts waarmee je naar miljoenen nummers van over de hele wereld kunt luisteren of je eigen nummers kunt uploaden.

Bekijk hier voorbeelden van de Soundcloud embed tool:
- veg-gibeon.be/preken/ontdek-onze-preken

 • Spotify

Spotify is een digitale muziekservice die je toegang geeft tot miljoenen nummers. Voor bands of muziekliefhebbers is een super eenvoudig om playlists op je Webhero website te plaatsen.

Bekijk hier voorbeelden van de Spotify embed tool:
- kateryan.be/discography-1/runaway-smalltown-boy
- cookiesandcream.be/music

 • Apple Music

Apple Music is een door Apple Inc. ontwikkelde streamingmuziekdienst.

Bekijk hier voorbeelden van de Apple Music embed tool:
- kateryan.be/discography-1/wild-eyes

10- Embed tool voor video's & interactieve presentaties:

 • YouTube

YouTube kennen we allemaal en is het meest gekende videoplatform voor het uploaden, bekijken en delen van videofilms door gebruikers. Door gebruik te maken van YouTube kan je je dienst of product beter onder de aandacht brengen.

Raadpleeg onze FAQ om de embed code van YouTube te vinden

Bekijk hier voorbeelden van de YouTube  embed tool:
- billycom.be/billy-tv

 • Vimeo

Vimeo is een videowebsite waar gebruikers video's kunnen aan top kwaliteit uploaden, delen en bekijken in HD en 4K zonder advertenties.

 • Prezi

Prezi is een online presentatieprogramma in de cloud om ideeën te delen op een virtueel canvas.

11- Embed tool voor nieuwsberichten vanop verschillende kanalen

 • Feedwind

Feedwind een zeer eenvoudige online tool die volledig gratis te gebruiken is. Via Feed Wind kunt u elke RSS-feed converteren naar een 'blogrol'-widget die eenvoudig op uw site kan worden geplaatst.

 • Issuu

Issuu is een digitaal publicatieplatform waarmee iedereen - van onafhankelijke makers tot wereldwijde merken - hun digitale inhoud kan distribueren, meten en monetariseren. Issuu biedt u tools om eenvoudig prachtige inhoud online te uploaden, delen en verkopen.

12- Softwarekoppelingen

Zoek je een softwarekoppeling waarbij data van jouw website naar een ander platform verstuurd? Ontdek dan onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken.

Webhero's softwarekoppelingen

13- Online tools integreren in je website via een externe link

Niet alle online tools voorzien een embed code waarbij er een weergave geïntegreerd kan worden op je website. De reden hiervoor is vaak omdat de weergave veel complexer is dan in een klein scherm getoond kan worden. Uiteraard kan je deze online tool ook gebruiken (indien dit de ideale oplossing is voor je bedrijfsproces) en vanop je website een link naar deze externe tool voorzien.

Hieronder nog enkele interessante online tools:

 • Voor bookings

- Outlook (Voorbeeld van een Webhero website
- Calendly (Voorbeeld  Webhero support)
- Eventtickets.be
- Bookinglayer.io
- Hotels.cloudbeds.com
- Roomraccoon.be (Voorbeeld van een Webhero website)
- Optios.net (Voorbeeld van een Webhero website)
- Doctena (Voorbeeld van een Webhero website)

 • Voor cadeaubonnen:

- Kivalo (Voorbeeld van een Webhero website)

 • Voor enquêtes:

- Google Forms (Voorbeeld van een Webhero website)

 • Voor online opleiding:

- Webhero Academy
- Learnworlds.com
- Teachable.com
- Maatos.nl

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x