Webhero update: Vertalen met Google Translate

Wil je jouw website graag vertalen naar een andere taal? Maar is samenwerken met een vertaalbureau op dit moment geen optie voor jou? Geen nood! De beheermodule van Webhero biedt jou een ingebouwde Google Translate functie aan waarmee je jouw pagina's makkelijk kan vertalen.

Hoe vertaal ik mijn website?

Het vertalen van tekst op je website is zonet kinderspel geworden. In het overzicht van je vertalingen bij Instellingen > Vertalingen (enkel zichtbaar bij multitalen websites) zie je nu een nieuw Google-icoontje. Door hierop te klikken, wordt via een slimme koppelingen met Google Translate een aanzet gedaan voor vertalingen van de tekst in je standaardtaal. Ook langere teksten kan je met één klik pijlsnel vertalen! Kijk het resultaat zeker nog eens na, want Google Translate is niet altijd foutloos. 

Vertaal je website met Google translate

Lees ook:

Kan ik mijn website laten vertalen?

Kan ik een meertalige website maken?Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!