Webhero team

24 maart 2022

10 vragen aan onze stagiaire, Jutta

Maak kennis met Jutta Pelgrims, onze stagiaire digital media! Jutta is intussen al zes weken bij ons aan de slag, hoog tijd dus om haar even voor te stellen aan de hand van enkele vragen. 

1. Hoe zijn je eerste weken bij Webhero je bevallen? 

Super goed! Ik ben heel goed ontvangen door het volledige Webhero-team, ik heb al veel bijgeleerd en veel ervaring opgedaan. Ook krijg ik echt de kans om een bijdrage te leveren met de taken die ik krijg. De sfeer binnen Webhero zit goed en ik voel me er op mijn plaats als mede-digitale held. Ik ben benieuwd naar wat de komende weken nog in petto hebben voor mij.

2. Wat was je leukste opdracht of project bij Webhero tot nu toe? 

Ik heb al veel verschillende taken gekregen waardoor het moeilijk is om een favoriet te kiezen. Op dit moment ben ik nog ervaring aan het opdoen in verschillende onderwerpen binnen content- en performance marketing. Deze verscheidenheid en de brede waaier aan taken vind ik heel fijn, want zo krijg ik de kans om te ontdekken waar mijn talenten en passies liggen in de digitale mediawereld. Maar als ik toch één project zou moeten kiezen, dan zou ik voor de Webhero Booking-tool gaan. Dat is de nieuwste tool van Webhero en het is heel fijn om mee aan de opstart van een project te mogen werken. 

3. Hoe vaak check jij je gsm? Wat is je schermtijd? 

Oei, ik denk dat het misschien beter is dat ik dat niet weet. Ik heb gemiddeld vier uur schermtijd per dag. Dat vind ik persoonlijk wel wat veel, ondanks dat ik digitale media studeer. Naar de toekomst toe zou ik mijn schermtijd toch graag wat willen verlagen. Ik heb op dit moment zelfs al een aantal limieten op mijn apps staan, zo krijg ik telkens een melding wanneer ik een limiet, bijvoorbeeld maximum twee uur op Instagram, overschrijd. 

4. Wat is je favoriete sociale media kanaal en waarom?

Mijn favoriete kanaal is 100% Pinterest. Ik kan er uren op scrollen, pins opslaan en borden maken. Het is een kanaal waar ik heel veel inspiratie uithaal,  zowel voor mijn school als  privé. Maar ik moet wel toegeven dat ik ook niet weg te slaan ben van Instagram en TikTok, zo verslavend! 

5. Ben je eerder een hondenmens of een kattenmens? Waarom? 

Ik zou mezelf eerder beschrijven als een dierenmens. Ik ben een echte dierenliefhebber en hou van bijna alle soorten dieren. Ik heb thuis een hond én een kat, en hoe moeilijk dat ook te geloven is, ik zie ze allebei even graag!

6. Hoe zouden anderen je beschrijven in vijf woorden? 

Mijn vrienden zouden mij - denk ik - omschrijven als een optimistisch, sociaal, en nieuwsgierig persoon, maar tegelijkertijd ook een direct en soms kritisch persoon.

7. Wat is je favoriete gerecht?

Ik ben een grote fan van de Italiaanse keuken. Ik hou van  klassiekers zoals pizza, pasta, bruschetta, noem maar op! Zeker als het zelfgemaakt is!

8. Als je één superkracht kon kiezen, behalve een digitale held zijn, wat zou je dan kiezen?

Een digitale held zijn is al een geweldige superkracht, maar als ik er nog een extra mocht kiezen, dan zou ik twijfelen tussen onzichtbaar zijn en vliegen. Ik denk dat dit twee superkrachten zijn die je "super" veel vrijheid kunnen geven.  

9. Als je één voorwerp kon meenemen naar een onbewoond eiland, wat zou het dan zijn?

Ik denk dat ik een gids zou meenemen over hoe te overleven op een onbewoond eiland. Alhoewel een hangmat ook niet slecht klinkt! 

10. Wat doe je zo al in je vrije tijd? 

Mijn planning is meestal heel volgeboekt. Zo vind je mij elke zaterdagavond terug in de frituur, waar ik werk als jobstudent. Ook kan je mij elke zondag  terugvinden op de chiro van Erps-Kwerps. Ik ben al twaalf jaar lid en het is mijn vierde jaar als leidster. Als ik hierbuiten toch een gaatje vind, dan ben ik voornamelijk tijd aan het doorbrengen met mijn familie en vrienden. Ik hou ervan om samen met mijn vrienden te genieten van het leven: shoppen, een terrasje doen, iets lekker gaan eten, een festival meepikken of een citytrip, ...  Een drukke planning dus!

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x