Tips & Tricks

8 mei 2018

Tips voor de perfecte BNI-zoekvraag: 52 weken, 52 leads

Als nieuw BNI-lid stel je vaak zeer veel zoekvragen want die zijn nog zeer makkelijk te vinden, maar toch krijg je niet altijd concrete antwoorden op je zoekvraag. En dat kan frustrerend zijn.

BNI netwerk training

En toch is het mogelijk. Daarom gaf ik in november 2015 (toen ons bedrijf nog Content Crackers heette) deze netwerk training aan mijn BNI Chapter: 52 weken, 52 leads! Dankzij een zéér specifieke zoekvraag.


Bij ervaren BNI-leden zien we dat er vaak minder zoekvragen gesteld worden.

De grote oorzaak is dat de lijst met evidente contacten is uitgeput. Maar tegelijk ontdek je door de zoekvragen van andere leden dat er 1000-den bedrijven in jouw regio bestaan waarvan je nog nooit hebt gehoord. En daar liggen dus de opportuniteiten.  

Benut het BNI Netwerk

Als je dus succesvol wil zijn in je BNI Chapter moet je je zoektocht focussen op het netwerk van jouw mede BNI-leden. Op die manier weet je dat als je een zoekvraag stelt, er in principe iemand voor jou een warme introductie wil doen… Onmogelijk? Niet helemaal als je LinkedIn op deze manier gebruikt. 

Lees ook: 3 jaar als lid van BNI Leuven Artois: de exacte omzet!

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

12 september 2023

Belangrijke update Instagram Shopping

Met ingang van 10 augustus 2023 heeft Instagram ingrijpende aanpassingen doorgevoerd binnen Instagram Shopping.

31 augustus 2023

Voordelen van Webhero ten opzichte van WordPress

Bij Webhero zien we onszelf als meer dan alleen een platform; we zijn jouw digitale bondgenoot. Ontdek de 12 voordelen van Webhero en wat maakt Webhero sterker dan WordPress.

14 augustus 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x