Tips & Tricks

8 mei 2018

Tips voor de perfecte BNI-zoekvraag: 52 weken, 52 leads

Als nieuw BNI-lid stel je vaak zeer veel zoekvragen want die zijn nog zeer makkelijk te vinden, maar toch krijg je niet altijd concrete antwoorden op je zoekvraag. En dat kan frustrerend zijn.

BNI netwerk training

En toch is het mogelijk. Daarom gaf ik in november 2015 (toen ons bedrijf nog Content Crackers heette) deze netwerk training aan mijn BNI Chapter: 52 weken, 52 leads! Dankzij een zéér specifieke zoekvraag.


Bij ervaren BNI-leden zien we dat er vaak minder zoekvragen gesteld worden.

De grote oorzaak is dat de lijst met evidente contacten is uitgeput. Maar tegelijk ontdek je door de zoekvragen van andere leden dat er 1000-den bedrijven in jouw regio bestaan waarvan je nog nooit hebt gehoord. En daar liggen dus de opportuniteiten.  

Benut het BNI Netwerk

Als je dus succesvol wil zijn in je BNI Chapter moet je je zoektocht focussen op het netwerk van jouw mede BNI-leden. Op die manier weet je dat als je een zoekvraag stelt, er in principe iemand voor jou een warme introductie wil doen… Onmogelijk? Niet helemaal als je LinkedIn op deze manier gebruikt. 

Lees ook: 3 jaar als lid van BNI Leuven Artois: de exacte omzet!

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

Team Webhero wenst jullie magische feestdagen en een fantastisch 2024

Beste klanten, vrienden, familie en heroes, jullie onwankelbare steun en vertrouwen zijn ook dit jaar de drijvende krachten achter onze successen en innovaties.

27 december 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x