Betaalpagina (= landingspagina voor webshop)

Heb je een speciale actie lopen op een bepaald product dat je verkoopt? Of wil je een bepaald product promoten via social media? Maak dan gebruik van de nieuwste functionaliteit; de betaalpagina. 

Hoe maak ik een betaalpagina aan?

Vanaf nu kan je per webshop product een betaalpagina aanmaken. Dat kan je doen via de kolom "Betaalpagina" in het productoverzicht in je beheermodule, of onderaan tijdens het wijzigen van een product.

Maar wat is een betaalpagina nu juist?

Een betaalpagina is eigenlijk een aangepaste productdetailpagina:

  • De navigatie bovenaan is niet zichtbaar
  • De footer onderaan is niet zichtbaar
  • Bezoekers vullen op de pagina zelf hun gegevens in, selecteren een verzendmethode en betaalmethode en kunnen in de volgende stap direct tot betaling overgaan

EĆ©nmaal je "Betaalpagina" hebt aangevinkt, kan je deze bekijken door in het productoverzicht aan de rechterkant voor het betreffende product op het pijltje te klikken en "Bekijk betaalpagina" te kiezen. 

Bekijk betaalpagina

Je ziet dan een heel eenvoudig productscherm dat geoptimaliseerd is voor conversie. De link naar dit scherm kan je verspreiden via e-mail, sociale media of op je website doorlinken achter een pijler of call-to-action.

Betaalpagina voorbeeld

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x