15 mei 2019

5 mooie websites door Webhero - 2019

We hebben niet stilgezeten in 2018. Ons team bouwde net geen 450 websites en enkele tientallen webshops. Onze Brand Designer nam ze één voor één onder de loep en selecteerde zijn 5 favoriete websites. 

1. ARTKOM

ARTKOM in Leuven is een artistieke loft waar open ateliers georganiseerd worden voor iedereen die op zoek is naar een mentale, creatieve of persoonlijke boost. Je wordt op geheel eigen wijze privé of in groep begeleid door Nicky Myny.

Website: www.artkom.be
Design: San Francisco

Mooie websites 2019 door Webhero, Artkom.

2. Must!

Meet Musti, de goedlachse friturist uit Nossegem, die zes jaar geleden zijn frituur ‘de Frittoerist’ opstartte in Leuven.  Dat ‘de Frittoerist’ geen onbekende is in het Leuvense frietmilieu is slechts een understatement: de voorbije twee jaar werd deze frituur immers twee keer uitgeroepen tot beste frituur van Leuven.

Website: www.mustnossegem.be
Design: Honolulu

Mooie websites 2019 door Webhero, Must.

3. The green spot

Op zoek naar een bloemstuk, bruidsboeket of kamerplant? Philip Van Hal stroopt zijn mouwen al op en helpt u graag verder. Een fris groen boeketje voor u? Check! Wist u dat onze bloemen rechtstreeks van de veiling in Nederland komen? Verser kan dus niet.

Website: www.thegreenspot.be
Design: Agra

Mooie websites 2019 door Webhero, The Green Spot.

4. Leuven Bears

Stella Artois Leuven Bears is ’s lands meest gediversifieerde basketbalclub. Naast de eerste ploeg in de Euromillions League, hebben ze dit seizoen 44 jeugd- en seniorenteams in competitie. Ook de allerkleinsten en de recreatieve basketters kunnen er terecht.  

Website: www.leuvenbears.be
Design: Honolulu

Mooie websites 2019 door Webhero, Leuven Bears.

5. RoyalPaint

Heeft uw huis regio Leuven, Diest, Aarschot of Tienen een opknapbeurt nodig en bent u op zoek naar een professionele en ervaren schilder voor uw muren, ramen, gevel, renovatie, nieuwbouw,...? Dan bent u aan het juiste adres bij Kris & Stany van schilderwerken RoyalPaint!

Website: www.royalpaint.be
Design: Malmö

Mooie websites 2019 door Webhero, Royalpaint.

Ook graag zo'n mooie website? 

Maak een afspraak met een van onze experts en ontvang gratis de eerste versie van jouw droom website!

Extra inspiratiebronnen:

Je wilt een nieuwe look & feel voor jouw website, maar weet niet waar te beginnen? We verzamelden enkele handige bronnen boordevol inspiratie voor mooie websites;

  • Awwwards

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten. De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agencies uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de vele mooie websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend. Bezoek de website of volg hen op Instagram.

  • CSS DESIGN AWARDS

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen. Deelnemers kunnen hun website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt. Bezoek hier de website

  • Webdesign inspiratie op Pinterest

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie websites te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Dit bord ‘Webdesign Inspiration’ geeft je een goede kickstart! Bekijk hier het moodboard.

  • 33 of the Best Website Designs to Inspire You in 2019

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 mooie websites verzameld die hij graag wil tonen:  "These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.” Een fantastisch lijstje met zeer mooie websites, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we … Lees de blogpost hier

  • 10 Places to Look for Website Design Inspiration

Corrine Soave: “The content is written, the platform is selected, and the wireframes are approved. All that’s left is to sit down and hammer out a beautiful design both you and the client will be happy with. It’s times like these when inspiration can escape us and we’re left in a creativity block. When I’m struggling to design a visually engaging website, I look to a few resources to get my creativity flowing again. The following is a list of favorite websites used for finding website design inspiration." Ontdek hier de 10 mooie websites waar Corrine op zoek gaat naar inspiratie.

Maak een afspraak, website laten maken, Webhero

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

Team Webhero wenst jullie magische feestdagen en een fantastisch 2024

Beste klanten, vrienden, familie en heroes, jullie onwankelbare steun en vertrouwen zijn ook dit jaar de drijvende krachten achter onze successen en innovaties.

27 december 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x