5 mooie websites door Webhero - 2019

SEO E-book

5 mooie websites door Webhero - 2019

We hebben niet stilgezeten in 2018. Ons team bouwde net geen 450 websites en enkele tientallen webshops. Onze Brand Designer nam ze één voor één onder de loep en selecteerde zijn 5 favoriete websites. 

1. ARTKOM

ARTKOM in Leuven is een artistieke loft waar open ateliers georganiseerd worden voor iedereen die op zoek is naar een mentale, creatieve of persoonlijke boost. Je wordt op geheel eigen wijze privé of in groep begeleid door Nicky Myny.

Nicky koos voor het design San Francisco.

www.artkom.be

mooie websites 2019

2. The green spot

Op zoek naar een bloemstuk, bruidsboeket of kamerplant? Philip Van Hal stroopt zijn mouwen al op en helpt u graag verder. Een fris groen boeketje voor u? Check! Wist u dat onze bloemen rechtstreeks van de veiling in Nederland komen? Verser kan dus niet.

Philip koos voor het design Agra.

www.thegreenspot.be

mooie websites 2019

3. Be Garden & Pools

Be Garden & Pools is uw betrouwbare partner in tuinen en zwembaden. Een enthousiast team met straffe skills en competenties voert kleine en grote opdrachten uit voor particulieren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. 

Zij kozen voor een design dat heel goed bij hun product past: Melbourne.

www.begardenpools.be

mooiste websites 2019

4. Leuven Bears

Stella Artois Leuven Bears is ’s lands meest gediversifieerde basketbalclub. Naast de eerste ploeg in de Euromillions League, hebben ze dit seizoen 44 jeugd- en seniorenteams in competitie. Ook de allerkleinsten en de recreatieve basketters kunnen er terecht. 

De Leuven Bears kozen voor design Milan. Hun webdesigner zorgde voor een aantal extra functies zoals een kalender per team. Daarnaast is het ook mogelijk om tickets te kopen voor de matchen. 

www.leuvenbears.be

mooiste websites 2019

5. RoyalPaint

Heeft uw huis regio Leuven, Diest, Aarschot of Tienen een opknapbeurt nodig en bent u op zoek naar een professionele en ervaren schilder voor uw muren, ramen, gevel, renovatie, nieuwbouw,...? Dan bent u aan het juiste adres bij Kris & Stany van schilderwerken RoyalPaint!

Dit duo koos voor het design Malmö en fleurde hun website op met grote, kleurrijke foto's.

www.royalpaint.be 

mooiste websites 2019


SEO E-book

Ben jij op zoek naar een nieuwe website en weet je niet waar te beginnen? Wij verzamelden enkele praktische websites in een lijstje om je alvast te inspireren.

Awwwards

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten.

De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agencies uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de vele mooie websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend.

https://www.awwwards.com/
Instagram: https://www.instagram.com/awwwards/


CSS DESIGN AWARDS

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen.

Deelnemers kunnen hun website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt.

Ben je nog op zoek naar wat je wil en zouden mooie websites je kunnen inspireren? Dan moet je hier zeker eens een kijkje gaan nemen: https://www.cssdesignawards.com/


Webdesign inspiratie op Pinterest

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie websites te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Dit bord ‘Webdesign Inspiration’ geeft je een goede kickstart!

https://www.pinterest.com/search/pins/?q=webdesign%20inspiratie


20 of the Best Website Designs to Inspire You in 2019

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 mooie websites verzameld die hij graag wil tonen:  

“These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.”

Een fantastisch lijstje met zeer mooie websites, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we… 

https://blog.hubspot.com/marketing/best-website-designs-list


Top 10 Creative and Beautiful eCommerce Websites Designs of 2018

Als je er niet in slaagt bezoekers een mooie website en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, laat je geld op tafel liggen. Met andere woorden, aantrekkelijk webdesign kan een cruciale factor zijn in succesvolle online verkoop en marketing. Hier hebben we top 10 eCommerce-websites vermeld om je te helpen bij het maken of opnieuw ontwerpen van uw online aanwezigheid, hopelijk kunnen zij je voldoende ontwerp inspiratie bieden.

https://medium.com/@tristaljing/top-10-creative-and-beautiful-ecommerce-websites-designs-of-2018-861687242d0d


35 Beautiful eCommerce Websites for Your Inspiration

Het ontwerpen van een blog of een persoonlijke website is één ding. Je moet je uiteraard ook zorgen maken over algemene design, gebruiksvriendelijkheid en website functionaliteiten, maar niet zo veel als je zou doen als het gaat om het ontwerpen van een eCommerce-website… 

We kunnen uren op details ingaan, maar in plaats van dat te doen, tonen we enkele van de meest inspirerende, goed ontworpen en mooie websites  voor eCommerce-winkels van populaire merken.

https://colorlib.com/wp/ecommerce-website-examples/


10 Places to Look for Website Design Inspiration

Corrine Soave: “The content is written, the platform is selected, and the wireframes are approved. All that’s left is to sit down and hammer out a beautiful design both you and the client will be happy with. It’s times like these when inspiration can escape us and we’re left in a creativity block. When I’m struggling to design a visually engaging website, I look to a few resources to get my creativity flowing again. The following is a list of favorite websites used for finding website design inspiration.”

Hier zijn de 10 mooie websites waar Corrine op zoek gaat naar inspiratie: 

https://www.webascender.com/blog/10-places-to-look-for-website-design-inspiration/