Digitale oplossingen voor kmo's en zelfstandigen

Digitale oplossingen voor kmo's en zelfstandigen

Het verhaal van Webhero begint in 2013 met als grootste drijfveer: Vlaamse kmo's en zelfstandigen mee op de digitale sneltrein krijgen. De afgelopen tien jaar bouwden we meer dan 5.000 websites, groeide ons team tot een geoliede machine van 12 heroes en kwamen er naast websites en webshops nog tal van digitale oplossingen bij die het leven van Vlaamse kmo's en zelfstandigen een stuk makkelijker maken. Onze unieke manier van werken maakt dat we een stevige klantenbasis hebben die al jarenlang op de software en diensten van Webhero vertrouwen.

Onze diensten

Nieuwe website nodig?

Nieuwe website nodig?

Professionaliseer je online visibiliteit en kies uit meer dan 40 designs. Meer dan 5.000 ondernemingen gingen je voor!

Webshop laten maken?

Webshop laten maken?

Bereik je klanten altijd en overal dankzij een professionele webshop. Veilig online verkopen, betalen én pakketjes verzenden.

Hoger scoren in Google?

Hoger scoren in Google?

Stijg naar de top van Google en overtref je concurrenten. Dankzij onze SEO-tool zullen je pagina’s helemaal op punt staan om goed te scoren.

Je klanten op de hoogte houden?

Je klanten op de hoogte houden?

Blijf top of mind van je doelgroep in een fluitje van een cent via de gebruiksvriendelijke Mail-tool van Webhero.

12 september 2023

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

11 mei 2023

Van Flexinet naar Webhero: een selectie van online meesterwerken!

Even geleden besloten we de helpende hand te bieden aan de voormalige Flexinet-klanten. Dit resulteerde in een mooie transformatie van hun online aanwezigheid. Bewonder 10 Flexinet klanten die de overstap maakten.

Binnenkijken bij bedrijven #34 - Kaat Goelen van Hoy by Kaat

Meer omzet en tevreden klanten?

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

BK Concept

Alleen maar tevreden over het hele Webhero-team! Een uitstekende service en platform waar constant aan gewerkt wordt. Goede opleidingen en we worden altijd vriendelijk en met de juiste info geholpen. Toppers, een absolute aanrader!

star
star
star
star
star

Yoachim Pieders

Zeer aangenaam en dynamisch bedrijf. Voor de prijs krijg je een uitstekende service en een platform die voortdurend in beweging is.

star
star
star
star
star

Sebert Penen

Geweldig product met uitstekende klantenservice. Webhero vulde het digitale gat in de markt van kleine zelfstandigen en KMO's. De value die ze bieden daarnaast is van onschatbare waarde. De benaming helden hebben ze niet gestolen! ;)

star
star
star
star
star

Ace Casino Events

Alleen maar tevreden over dit team. Mijn contact persoon Dhr JC. Is steeds de vriendelijkheid zelve zowel telefonisch als via ons mail verkeer. Gewoon top.

star
star
star
star
star

The Vigilante Photography

Zeer gebruiksvriendelijke websites met uitstekende support. Een echte aanrader

star
star
star
star
star

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x