Meer omzet en tevreden klanten?

Ontvang website, SEO & marketing tips die je zelf kan toepassen op je website!

Meer dan 3.000 ondernemers gingen je voor

Ontdek onze expertise

Martin Niemiec van ICM Belgium - Ondernemersverhalen #6

Ben je zelf ondernemer en wil je hoger scoren in Google? Dan moet je het ondernemersverhaal van onze SEO Hero Martin Niemiec horen. Op minder dan een jaar tijd optimaliseerde hij tweeduizend (!) SEO pagina's voor zijn schoonmaakbedrijf ICM Belgium. Intussen heeft hij meer dan 75 poetshulpen in dienst én is hij klaar om de Nederlandse markt te veroveren met ICM Nederland. Veel succes Martin, je enthousiasme is aanstekelijk!

Lees meer

Kristel Tosseyn van Zenhuis - Ondernemersverhalen #5

Het motto van Kristel Tosseyn van Zenhuis? "Gewoon doen!" Ze moest vorig jaar zeven maanden sluiten, maar bleef niet bij de pakken zitten. Ze lanceerde haar eigen merk ZenQ en gebruikte e-mail marketing om te blijven connecteren met klanten en prospects. Dat leverde haar de Mail Hero Award op, een award die we persoonlijk gingen afgeven in het salon.

Lees meer

Mieke Neven van Burocad en Printsalon - Ondernemersverhalen #4

In 2021 won Mieke Neven de Webhero Award "Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar" en dat heeft ze zeker verdiend. Mieke lanceerde namelijk iets zeer bijzonder tijdens de eerste lockdown om zorgverleners een hart onder de riem te steken. Wij gingen langs bij haar bedrijf om de award persoonlijk te overhandigen en te luisteren naar haar ondernemersverhaal!

Lees meer

Roxanne Naessens van PUP Plants - Ondernemersverhalen #3

Roxanne Naessens startte vorig jaar, tussen twee lockdowns door, haar eigen planten-webshop. Een gigantisch succes dat haar meteen ook twee Webhero Awards opleverde: Starter van het Jaar en E-commerce Hero 50K. Wij gingen langs in de serre van het familiebedrijf om de awards te overhandigen én kennis te maken met de vrouw achter PUP Plants.

Lees meer

Heb je een vraag of wil je meer info?

Webhero staat voor je klaar! Contacteer ons voor meer informatie.

We contacteren je zo snel mogelijk
We contacteren je zo snel mogelijk

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!