Webdesign bureau

Webdesign bureau Webhero

Een hip webdesign bureau uit Leuven gezocht met ervaren web-experts, jong digitaal geweld en savvy developers? Welkom bij Webhero waar we al enkele jaren meedrijven op de nieuwste ontwikkelingen wat betreft het ontwerpen van professionele websites en webshops.

Gegroeid van een start-up tot een 15-koppig webdesign bureau met expertise in webdevelopment, content marketing en Google optimalisatie. Google selecteerde ons samen met 17 andere webdesign bureaus als één van de ‘high potentional agencies’ in België. Daar zijn we trots op!

Maak een afspraak

Een webdesign bureau met een Webhero-missie!

Een mooie website is een must, maar ook inhoudelijk en technisch moet jouw website geoptimaliseerd worden voor Google. Webhero heeft al zijn kennis gebundeld en dat resulteert in meer dan 1.250 tevreden Belgische ondernemers die klant zijn bij Webhero. 

Webdesign Bureau Webhero - klant Artkom

Waarom webdesign bureau Webhero? Omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Onze codewoorden zijn snelheid en efficiëntie! Binnen de 2 werkdagen heb je al een gratis demo website in je mailbox. Samengevat: een succesvolle website met een lage kostprijs in een mum van tijd!

Een website laten maken die hoog scoort in Google?

Wil jij ook beter gevonden worden in Google, maar heb je de tijd of de skills er niet voor? Dan helpen wij als webdesign bureau bij Webhero je graag verder. Eerst en vooral zijn al onze websites technisch geoptimaliseerd tot in de puntjes, maar daar stopt het niet natuurlijk. Webhero beheert ondertussen een aanzienlijk aantal websites en daar kunnen we veel uit leren. We hebben onderzocht welke factoren specifiek voor zelfstandigen en kleine ondernemingen van belang zijn. Dat zijn niet dezelfde als voor grote merken of internationale webshops. Met onze eigen SEO-tool en SEO-trajecten passen we onze expertise rechtstreeks toe op jouw Webhero website.

In 2020 schreven we ook een e-book met alles wat we geleerd hebben. En het beste nieuws: je kan het gratis downloaden!

E-book: Beter scoren in Google

Op zoek naar een webdesign bureau in België? Welkom bij Webhero!

  • Webhero helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele website of webshop.
  • Keuze uit meer dan 40 webdesigns
  •  waartussen je gratis kan switchen.
  • Gratis opstart en advies dankzij één van onze Web Advisors.
  • Al meer dan 1.500 zelfstandigen en KMO’s kozen voor Webhero webdesign.

Webhero is één van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke web platformen met een keuze uit meer dan 40 designs die kant-en-klaar zijn en binnen de 24 uur online kunnen. Maak kennis met onze nieuwste en populaire website designs Casablanca, Ibiza, Hanoi, Honolulu, Malmö, Paris, San Francisco.  Bovendien kan je gratis en onbeperkt switchen tussen de verschillende webdesigns.


Hoe werkt het? Je levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 2 werkdagen later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 40 verschillende webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.

Webdesign bureau Webhero maakt niet alleen mooie websites. Ze zijn ook nog eens superslim! 

Superslimme websites: alle integraties

De connectiviteit tussen jouw website en andere online tools is op dit moment belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken.

Naast deze apps waarmee we koppelen met een API, zijn er ook apps die we naadloos kunnen integreren in elke Webhero website.


Webdesign bureau Webhero Honolulu

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x