Wat is een responsive website?

Een responsive website of een responsieve website is een website die optimaal werkt op alle mobiele toestellen zoals je smartphone en tablet. Een responsive webdesign past zich automatisch aan zodat de navigatie, lay-out, foto’s en buttons mooi doorkomen op elk scherm, zowel op een vaste pc als op een mobiel toestel.

4 op de 10 websitebezoekers surfen mobiel of via een tablet, dus is het uitermate belangrijk dat je steeds kiest voor een responsive webdesign. Bij Webhero worden al onze websites en webshops standaard responsive gebouwd.

webshop maken

Maak een afspraak

Je website mobiel laten maken?

Om een responsive website te laten maken, kies je bewust of schakel je best over naar een responsive design. Dit is belangrijk voor het gebruikscomfort van je digitale lezers maar ook voor de optimalisatie en indexatie in Google. Is jouw website al mobiel vriendelijk? Heb je plannen om een nieuwe, responsive website te laten maken?

Welkom bij Webhero, gespecialiseerd in responsive webdesign! Wij kunnen een mobiele website maken in minder dan 2 werkdagen. Snel én goedkoop vanaf €897 excl. BTW.

Responsive website Control Overijse

Kies voor een responsive website van Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 2 werkdagen later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 40 verschillende Webhero webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.


Responsive én vindbaar in Google

Webhero helpt ondernemers door hun website te laten stijgen in de Google rankings. We optimaliseren jouw website voor zoekmachines zodat méér mensen jouw website vinden. Door technische SEO optimalisatie, een heldere structuur en gerichte Call-To-Action knoppen, zetten we deze bezoekers om naar afspraken en brochure- of offerte aanvragen.

Met de eenvoudige Webhero SEO-tool mis je nooit meer een optimalisatie. Onze software geeft je kristalheldere taken en real-time SEO advies om je content te optimaliseren. Jouw pagina’s zullen helemaal op punt staan om goed te ranken in Google.

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan onderzoeken we welke zoekopdrachten gebruikt worden door mensen die nood hebben aan diensten of producten in jouw sector. Daarna analyseren we het maandelijks zoekvolume én competitie van alternatieve keywords. Op basis van deze cijfers werken we de SEO basisstrategie voor jouw website uit.


Responsive website De Rode Kreeft

Responsive website laten maken door Webhero?

Eerlijk, eenvoudig en betrouwbaar.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij websites sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om je website te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Wij bouwen, jij beheert, wij bewaken.

Met de Webhero beheermodule kan je op een gebruiksvriendelijke manier pagina’s creëren en inzetten voor oneindig veel toepassingen.

Integraties

Webhero sites zijn superslimme websites. Vandaag de dag is de connectiviteit tussen je website en andere online tools belangrijker dan ooit. Bekijk daarom al onze integraties

Responsive webdesign

Je eigen website is je digitale uitvalsbasis. Van hieruit bereidt jij je acties voor, vat je surfers vastberaden bij de kraag en laat jij je eigen stem horen over laptops, smartphones en tablets heen.

Professionele websites die nooit meer verouderen

Als ondernemer moet je ondernemen… een website laten maken neemt het Webhero team met veel plezier van je over. Wij zorgen vandaag dat je website van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen.

Webhero is al onderweg!

Heb je het druk en heb je geen tijd om zelf een website te maken? Laat dan een professionele website laten maken die:

  • jouw bedrijf de juiste uitstraling geeft
  • goed scoort in Google
  • aangepast is voor alle mobiele toestellen (responsive webdesign)

Webhero is jouw digitale redder in nood, met een duidelijke missie: jou een eerlijke weboplossing voorschotelen. Zijn superkracht? Een straffe webtool die hij samen met jou bedient! Zijn geheime wapens: eenvoud, snelheid en betaalbaarheid. Een website laten maken wordt zo kinderspel.

Responsive website The Green Spot

Webhero Academy

Webhero bouwt niet enkel jouw professionele website. Als digitale held willen we jouw ook helpen om succesvol aan de slag te gaan om het maximale uit jouw website of webshop te halen. Daarom hebben we de Webhero Academy opgericht.

Het Webhero Customer Success team zet zich iedere dag in om het digitale leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Wij staan steeds voor je klaar om te helpen bij het updaten en aanpassen van je website. Ook voor tips en advies kan je bij ons terecht. Daarom hebben wij nu ook maandelijks een gratis Open Office moment voor Webhero klanten. We gaan je onder andere uitleg geven over onze beheermodule, nieuwe functionaliteiten toelichten, je persoonlijk verder helpen bij het aanpassen van je website en je tips geven om hoger te scoren in Google. Er is zeker ook steeds tijd om vragen te stellen en andere ondernemers te leren kennen.

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x