Wat is een responsive website?

Een responsive website of een responsieve website is een website die optimaal werkt op alle mobiele toestellen zoals je smartphone en tablet. Een responsive webdesign past zich automatisch aan zodat de navigatie, lay-out, foto’s en buttons mooi doorkomen op elk scherm, zowel op een vaste pc als op een mobiel toestel.

4 op de 10 websitebezoekers surfen mobiel of via een tablet, dus is het uitermate belangrijk dat je steeds kiest voor een responsive webdesign.

Je website mobiel laten maken?

Om een mobiele website te laten maken, kies je bewust of schakel je best over naar een responsive design. Dit is belangrijk voor het gebruikscomfort van je digitale lezers maar ook voor de optimalisatie en indexatie van Google. Plannen om een mobiele website te laten maken?

Welkom bij Webhero, gespecialiseerd in responsive webdesign. Wij kunnen een mobiele website maken in minder dan 2 dagen. Snel en goedkoop vanaf €779.

Bekijk hier de prijspakketten voor een Webhero website of webshop.
Bekijk hier onze referenties van Webhero klanten.

Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 24 uur later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 40 verschillende Webhero webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign: