Google Analytics

Webhero koppelt snel en zorgeloos met Google Analytics. 

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een gratis tool van Google waarmee je een hoop gegevens kan verzamelen over je websitebezoekers. Door Google Analytics te installeren, krijg je toegang tot alle gegevens die je nodig hebt om je website constant te verbeteren en je marketinginspanningen te meten.

Wat kan je meten met Google Analytics?

De webstatistieken van Google Analytics leveren je onwaarschijnlijk veel data waarmee je een beter inzicht krijgt in je bezoekers. Je kan onder andere volgende zaken meten:

  • Hoeveel bezoekers je website heeft
  • Of je bezoekers mannen of vrouwen zijn en in welke leeftijdscategorie ze zitten
  • Uit welke regio je bezoekers afkomstig zijn
  • Via welke kanalen bezoekers op je website komen
  • Welke pagina's veel bekeken worden en welke juist niet
  • Welke acties bezoekers op je website ondernemen
  • Op welke pagina mensen je website verlaten
  • Enz.

Deze gegevens kan je gebruiken om je website te optimaliseren en de belangrijkste informatie op de juiste pagina te zetten.

Google Analytics voor beginners

Duik in de wereld van Google Analytics binnen het hoofdstuk 'Meten is weten' van de Webhero Academy. Leer de basisprincipes kennen aan de hand van vier tutorials en één uitgebreid webinar. Binnen no time heeft Google Analytics geen geheimen meer voor jou.

Webhero Academy

Wanneer je de digitale wereld toetreed kan deze voor velen overweldigend zijn. Onbekende vaktermen, honderden tools om uit te kiezen, tips en tricks met geen einde aan. Daarbovenop staat het online milieu nooit stil! Wat moet ik als ondernemer weten? Hoe start ik het best aan mijn digitale overwinning?

Als digitale held konden we deze nood niet negeren. Ondernemersduo Jo Deferm (co-founder Webhero) en Jens de Meester staken de koppen bijeen en creëerden dé oplossing: de Webhero Academy. Een online academy exclusief voor Webhero klanten, inbegrepen in zowel het Premium als het Grow pakket.

Teamleader CRM

Laat gegevens van websitebezoekers automatisch terechtkomen in je Teamleader CRM

Multisafepay

Multisafepay laat jouw klanten online afrekenen en verhoogt de conversie van jouw webshop.

Mollie

Betaalprovider voor webshops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x