Whise

Webhero koppelt snel en zorgeloos met WHISE

Wat is WHISE?

WHISE Software is een totaal oplossing, die ondersteuning biedt voor alle commerciële, administratieve en marketing activiteiten van vastgoedmakelaars. WHISE zet vastgoedmakelaars op autopilot door alles te automatiseren wat mogelijk is.

Waarom WHISE?

Als ambitieuze vastgoedmakelaar kan en wil je alvast de digitale hogesnelheidstrein in jouw sector niet missen. Je klanten en concurrenten zitten online, jij dus ook! Met een professioneel webdesign, gebruiksvriendelijke functionaliteiten en goede informatie geeft je een boost aan je geloofwaardigheid en aan je vindbaarheid in Google.

Koppel Webhero met WHISE

De koppeling van Webhero met WHISE maakt het mogelijk om met één druk op de knop te bepalen welke panden automatisch op je website komen te staan. Als makelaar wil je meteen een nieuwe geregistreerde woning online plaatsen. Je wil volgen hoeveel kliks en geïnteresseerden er zijn en in één oogopslag al hun bezoeken beheren.

Wil jij een website gekoppeld aan WHISE? Neem dan contact op en bezorg ons je Client ID en Office ID uit je WHISE account.

Waar kan je meer leren over WHISE?

Enkele interessante links:

Teamleader CRM

Laat gegevens van websitebezoekers automatisch terechtkomen in je Teamleader CRM

Google Analytics

Inzicht over statistieken van je website

Multisafepay

Multisafepay laat jouw klanten online afrekenen en verhoogt de conversie van jouw webshop.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x