Whise

Webhero koppelt snel en zorgeloos met WHISE

Wat is WHISE?

WHISE Software is een totaal oplossing, die ondersteuning biedt voor alle commerciële, administratieve en marketing activiteiten van vastgoedmakelaars. WHISE zet vastgoedmakelaars op autopilot door alles te automatiseren wat mogelijk is.

Waarom WHISE?

Als ambitieuze vastgoedmakelaar kan en wil je alvast de digitale hogesnelheidstrein in jouw sector niet missen. Je klanten en concurrenten zitten online, jij dus ook! Met een professioneel webdesign, gebruiksvriendelijke functionaliteiten en goede informatie geeft je een boost aan je geloofwaardigheid en aan je vindbaarheid in Google.

Koppel Webhero met WHISE

De koppeling van Webhero met WHISE maakt het mogelijk om met één druk op de knop te bepalen welke panden automatisch op je website komen te staan. Als makelaar wil je meteen een nieuwe geregistreerde woning online plaatsen. Je wil volgen hoeveel kliks en geïnteresseerden er zijn en in één oogopslag al hun bezoeken beheren.

Wil jij een website gekoppeld aan WHISE? Neem dan contact op en bezorg ons je WHISE key.

Waar kan je meer leren over WHISE?

Enkele interessante links:

Beste klanten,

Team Webhero werkt momenteel van thuis, maar blijft ook in deze moeilijke tijden jouw digitale held! Wij zijn op werkdagen steeds bereikbaar via het nummer 016 66 14 32 of via support@webhero.be.

Om alle zelfstandigen en KMO's zoveel mogelijk te ondersteunen, hebben we een aantal initiatieven op poten gezet.


Be safe and spread the love, not the virus ❤️
Team Webhero