Hoger scoren in Google

11 oktober 2019

CASE: 2 maanden na een SEO optimalisatie

Hoger scoren in Google 

Hoger scoren in Google is de nr 1 vraag van onze klanten. Daarom is het al jaren iets waar Team Webhero héél héél erg hard mee bezig is. 

SEO is complex. Daarbij hang je natuurlijk ook af van de sterkte van je concurrenten. Zijn je concurrenten er niet mee bezig, dan zal je makkelijk scoren. Heeft je concurrent zijn website al geoptimaliseerd, dan zal je een tandje moeten bijsteken. 

Maar het begint natuurlijk bij jezelf. Je moet er eerst zelf alles aan doen om je website zo te  structureren dat Google je zo goed mogelijk zal indexeren en ranken.

En dat... is niet zo eenvoudig.

Onze SEO formule

Door veel handmatig te testen voor klanten zijn we tot een formule gekomen die ongelofelijke resultaten levert. Deze staat trouwens ook perfect omschreven in ons gratis SEO e-book

Maar om dit handmatig toe te passen is veel geduld en concentratie nodig. We ontdekten dat zowel wijzelf als onze klanten zelden tot de perfect anatomie van een goed scorende én converterende website pagina kwamen. 

Daarom hebben we alles wat we geleerd hebben in een SEO-tool gegoten met traffic lights:

  • Rood: dringend actie nodig
  • Oranje: ok, maar zou beter kunnen
  • Groen: zeer goed

Webhero SEO-tool, SEO software

Deze SEO-tool is een super handige software om zelf mee aan de slag te gaan. Maar we begrijpen dat sommige ondernemers daar liever zelf geen tijd willen insteken. Daarom is SEO optimalisatie ook een (minder gekende) dienst die wij nog steeds aanbieden aan onze klanten.

SEO optimalisatie case

Hieronder zie je een case van een klant waar we net voor de zomer van 2019 de SEO optimalisatie gedaan hebben. Wat hebben we geleerd?

De oorspronkelijke website:

  • had veel te weinig tekst en te weinig pagina's
  • werd bijna uitsluitend gevonden op de bedrijfsnaam
  • had geen geoptimaliseerde pagina's voor de belangrijkste zoektermen

De SEO geoptimaliseerde website:

  • begon langzaam beter te ranken en lijkt op full force na 60 dagen
  • werd op veel meer zoektermen gevonden
  • kreeg 4 keer meer organische bezoekers 
  • ontving meer aanvragen 

SEO optimalisatie, google search console, google analytics

Stijg naar de top van Google en overtref je concurrenten.

Bouw autoriteit met je website.

Controleer met onze SEO-tool elke pagina van je website voor een ruime selectie van SEO-parameters. Zoek SEO-problemen op de pagina en los ze onmiddellijk op. De Webhero SEO-tool detecteert ontbrekende keywords, de plaatsing van keywords, ontbrekende metatags, interne en uitgaande links, optimalisatie van foto’s, ...

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x