Webhero integraties

9 april 2018

Max Immo software koppelen aan jouw website

Heeft u MAX IMMO software aangekocht en weet niet hoe u deze kan koppelen aan jouw website?

Als vastgoedmakelaar bent u expert in je vak en gebruikt u vastgoed software om jouw werk te vergemakkelijken. Logisch! Gebruik daarom de beschikbare digitale tools in je voordeel en koppel deze software aan je website. 

Haal extra rendement uit je website met Max Immo software

Als u werkprocessen verder kan automatiseren, bespaart u enorm veel tijd en geld. Snelheid is een belangrijk aspect in de vastgoedsector. Je klanten verwachten instant geïnformeerd te worden. Als u er in slaagt om professioneel in te spelen op deze behoefte, neemt u een serieuze voorsprong op de concurrentie. 

Webhero koppelt je website aan je Max Immo software, een onmisbare tool om je klantendatabase op te volgen, je publicaties, teksten en foto’s te beheren. 

Waarom kiezen voor een immo website van Webhero?

  • Wij zijn de digitale sparringpartner voor vastgoedmakelaars
  • Wij koppelen je website eenvoudig met de software van Max Immo, Whise en Omnicasa.
  • Wij bouwen je website geheel vrijblijvend. Daarna beslis je pas of je hem koopt.
  • Onze prijs is allesomvattend en transparant.
  • Wij houden je website altijd up-to-date zonder meerkost.
  • We bieden gratis en onbeperkt support.
  • Meer dan 25 professionele templates om uit te kiezen 

De integratie tussen jouw immo software en immo websites is 100% gericht op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid in Google. Publicaties, berichten, foto’s en contactformulieren kan u gemakkelijk automatiseren zodat je database steeds up-to-date is en ook je klanten de laatste nieuwe informatie krijgen. Een win-win dus! 

Webhero biedt betaalbare én professionele immo websites aan die meteen geïntegreerd worden met Max Immo. Wij regelen de automatisatie zodat u zich 100% op jouw business kan focussen.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x