Meer omzet en tevreden klanten?

Ontvang website, SEO & marketing tips die je zelf kan toepassen op je website!

Meer dan 3.000 ondernemers gingen je voor

Meer dan 3.000 ondernemers gingen je voor!

Waarom Webhero?

We stelden de vraag aan onze klanten! Deze ondernemers vertellen wat zij het grootste pluspunt vinden aan een Webhero website of webshop.

Onze favoriete blogposts

10 vragen aan onze Customer Success & Communication Advisor, Jennifer

Deze week stellen we je graag voor aan onze favoriete festival chick, pasta lover en dog mom: Customer Success & Communication Advisor Jennifer. Al vijf jaar lang is ze het vaste aanspreekpunt voor onze klanten én ze is de stem achter bijna al onze tutorials.

Lees meer

Veilig internetten? 4 tips!

Gebruik jij al jaren hetzelfde wachtwoord? Of vertrouw jij nog steeds 100% op die oude virusscanner op je computer? Tijd voor extra versterking! Ontdek hier vier simpele stappen om jouw gegevens beter te beschermen.

Lees meer

Starten met een webshop in 8 stappen

Overweeg jij te starten met een webshop? Ben je net gestart? Of weet je niet goed waar te beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor inspiratie en advies! Webhero bouwde al meer dan duizend webshops voor zelfstandigen en kmo's in Vlaanderen. Onze eerste webshop ging meer dan tien jaar geleden online, maar het e-commerce verhaal kreeg pas echt een boost tijdens de eerste corona lockdown in maart 2020. Na een reeks webinars over "Starten met een webshop" en meer dan dertig "E-commerce Awards" is het nu tijd voor een uitgebreide blog over de road naar e-commerce succes.

Lees meer

Webhero lanceert nieuw design "Dubrovnik" + Bonus: 3 nieuwe features

Dubbel goed nieuws! Even geleden werd het Webhero design "Dubrovnik" geboren dankzij onze front end developer Hannah, maar dat is nog niet alles... Ons development team lanceerde maar liefst drie nieuwe features voor alle Webhero webdesigns.

Lees meer

Heb je een vraag of wil je meer info?

Webhero staat voor je klaar! Contacteer ons voor meer informatie.

We contacteren je zo snel mogelijk
We contacteren je zo snel mogelijk

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!