Een professionele website laten maken in Hemiksem

Website laten maken in Hemiksem

Komt dit je bekend voor?

Je bent een start-up die zijn eerste digitale stappen voorbereidt.

Je hebt al een website maar merkt dat er een stoflaagje op rust.

Je bent ontevreden over de huidige samenwerking met jouw websitebouwer.

Welkom bij Webhero, jouw digitale held in Hemiksem!

Webhero helpt ondernemers uit Hemiksem met het opzetten van een betaalbare professionele website.

De beste Belgische website oplossing voor zelfstandigen en ambitieuze KMO’s.

Gratis opstart en advies dankzij één van onze Web Advisors.

Al meer dan 5.000 zelfstandigen en KMO’s kozen voor een website van Webhero.


Alle voordelen voor ondernemers uit Hemiksem:

Gratis opstart en advies

De eerste stap in de aanloop naar jouw nieuwe website? Een kennismaking met één van onze Webheroes natuurlijk. We ontvangen je in ons nagelnieuw kantoor te Leuven (Heverlee) en luisteren naar jouw digitale dromen. Nadien bouwen we de eerste versie van jouw website, die je gedurende een tweetal weken gratis mag testen. Wil je deze week nog online? Dan vliegt onze hero er meteen in! Heb je nood aan twee feedbackrondes om jouw nieuwe website verder te optimaliseren? Wij kijken al uit naar jouw feedback! Uiterlijk na 15 dagen zorgt jouw digitale held ervoor dat jouw jaarlijkse Webhero licentie geactiveerd wordt.


Een eigen beheermodule

Elke Webhero website beschikt over een gebruiksvriendelijke beheermodule waarmee je vlot zelf aanpassingen kan uitvoeren. Een inschrijfformulier, blog of filmpje toevoegen? Jouw beheermodule adviseert welk paginatype je best gebruikt en met slechts enkele muisklikken zet je zelf een nieuwe pagina online. Test gerust naar hartenlust! Je kunt ongelimiteerd pagina’s aanmaken, wijzigen en opnieuw verwijderen. Een professioneel visitekaartje? Start hier!

Inclusief domeinnaam en hosting

In de jaarlijkse licentie zit één domeinnaam en webhosting inbegrepen. Een nieuwe domeinnaam registreren, een bestaande domeinnaam overdragen of jouw domeinnaam laten staan bij jouw vaste partner? Websitebouwer Webhero zorgt er hoe dan ook voor dat jouw nieuwe website vlot online kan.

SSL en GDPR conform

Bezoekers van jouw website een veilige surfervaring bieden, is topprioriteit voor onze heroes. Alle Webhero websites zijn SSL-gecertificeerd en bieden de mogelijkheid om GDPR-conform te handelen. Webhero hernieuwt automatisch de nodige beveiligingscertificaten. Zo kan jij zorgeloos en veilig bouwen aan jouw digitaal verhaal.

Keuze uit meer dan 40 designs

Net als in de modewereld, wordt de look van een website bepaald door trends. Wat een jaar geleden nog hipsterproof was, is inmiddels alweer verouderd. Ons platform tackelt dit issue door zelfstandigen en KMO's een website aan te reiken die nooit meer veroudert. Om dit te garanderen, verdiepen onze designers zich een aantal keer per jaar in de nieuwste webdesign trends en creëren ze een nieuw design dat volledig up-to-date is. De afgelopen jaren hebben we op die manier zo'n 40 nieuwe designs uitgebracht. De grootste troef? Je kan jouw website kosteloos in een nieuw jasje steken en dit op eender welk moment.

Website laten maken leuven - Webhero design DubrovnikDubrovnik

Website laten maken leuven - Webhero design Sao PauloSão Paulo

Website laten maken leuven - Webhero design CasablancaCasablanca

Website laten maken leuven - Webhero design HanoiHanoi

Website laten maken leuven - Webhero design IbizaIbiza

Website laten maken leuven - Webhero design SantiagoSantiago


Een professionele website die nooit meer veroudert

Niets zo lastig als webpagina’s die niet laden of errors geven... Right? Om jouw website zo optimaal mogelijk te laten functioneren, voert Webhero regelmatig gratis technische updates door. We zetten daarbij graag in op technische SEO-optimalisatie, zoals bijvoorbeeld de laadsnelheid van jouw website. Daarnaast spelen we vlot in op bugfixes en koesteren we een grote openheid voor de feedback van klanten. Alle recentelijk doorgevoerde updates kan je op de voet volgen via het dashboard van jouw beheermodule. Wat dit concreet voor jou betekent? Een website die voortdurend technisch up-to-date gehouden wordt en dus ook technisch nooit meer veroudert.

Gratis support

Vragen over jouw website? Webhero zou Webhero niet zijn zonder haar supersupport! Om jou zo goed mogelijk bij te staan, ontwikkelden we drie sterke helpdeskkanalen. In eerste instantie is er een uitgebreide FAQ-pagina, die we voortdurend aanvullen met nieuwe inzichten. Zo kan je er terecht voor veelvoorkomende vragen, maar ook om complexe termen als metaomschrijving, etc. beter te begrijpen. Heb je graag ondersteuning of advies bij het aanpassen van jouw website? We’re only one phone call away! Tijdens de openingsuren gidst ons Customer Success team jou met plezier verder. Werk je liever aan jouw website in de nabijheid van onze experts? Je bent als klant van harte welkom op onze maandelijkse Open Office!

Hoger scoren in Google

Je hebt een Webhero website en wil sneller in het vizier komen van Google? Dankzij de technische updates die in de licentie zitten, spelen we alvast handig in op technische SEO. Om effectief hoger te scoren in de ranking, zet je best ook in op inhoudelijke SEO-criteria. Boost jouw vindbaarheid aan de hand van onze SEO-tool die we in house ontwikkeld hebben volgens de regels van de Google kunst.


Hoe werkt SEO precies?

Meet Joris, een loodgieter uit Hemiksem die graag zoveel mogelijk regio gebonden werkt. Om zijn online vindbaarheid te verhogen, heeft Joris alvast een website laten bouwen. Zijn website is technisch volledig up-to-date en ook aan sprekende content van zijn realisaties, is er geen gebrek. Toch is Joris' website volledig zoek in de Google ranking. Wat bleek? Geen enkele keer werd op zijn website de woordcombinatie "loodgieter Hemiksem" vermeld. Bovendien waren er geen alt-tags ingevuld, noch enige interne of externe linkjes op zijn pagina’s terug te vinden. Kortom, Joris had onvoldoende rekening gehouden met de inhoudelijke SEO-criteria. Webhero to the rescue!

Als blijkt dat jouw business baat heeft bij SEO, zijn er twee opties: zelf aan de slag gaan met de SEO-tool of een SEO-traject laten uitvoeren door onze digitale helden.

Optie 1 | Ik activeer de SEO-tool en werk zelf aan mijn SEO optimalisatie

In deze optie bewerk je zelf rechtstreeks alle pagina’s via onze SEO-tool. Uiteraard kan je daarbij rekenen op uitleg van onze heroes en een heldere tutorialvideo. Jij kiest per pagina de keywords waarop je gevonden wil worden en ontvangt real-time advies van de SEO-tool.

Voor wie is de SEO-tool geschikt? Iedere Webhero klant die graag zelf aan de slag gaat met SEO, kan met die SEO-tool sterke resultaten boeken. Je hoeft geen SEO-expert te zijn. Bij vragen kan je steeds terecht bij het Customer Success team.

Optie 2 | Ik laat een SEO-traject uitvoeren door een echte specialist

Het SEO-traject is een must-do voor ondernemers die hun ranking in Google willen optimaliseren. Onze SEO-specialisten gaan op zoek naar de beste keywords in jouw vakgebied, maken SEO geoptimaliseerde pagina's en zorgen ervoor dat jouw website helemaal op punt staat wat betreft zoekmachineoptimalisatie.

Voor wie is het SEO-traject de ideale oplossing? Iedere Webhero klant die beter wil scoren in Google, maar onvoldoende tijd heeft om zelf aan de slag te gaan.

Website laten maken Hemiksem - 43 tips voor hoger scoren in Google

Superslimme integraties

De connectiviteit tussen je nieuwe website en andere online tools is belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst software koppelingen die het leven van ondernemers makkelijker maken.

Naast deze apps waarmee we koppelen met een API, zijn er ook apps die we naadloos kunnen integreren in elke Webhero website.

Nieuwe website laten maken Hemiksem? Ontdek hieronder enkele referenties in de buurt van Hemiksem:

Primer Academy

Puur Zuid

The 37th Hole

Fiziq


De digitale held van zelfstandigen en KMO’s

Webhero hielp al meer dan 5.000 ondernemers in Vlaanderen succesvol aan hun digitaal verhaal te bouwen. De digitale wereld evolueert sneller dan ooit en dat beïnvloedt onvermijdelijk ook jouw business. Waar concurrentie vroeger vooral vanuit lokale hoek kwam, is de toekomst vandaag digitaal. Online vindbaarheid is key. Hoe kan Webhero jou helpen? Met een ervaren team van heldhaftige Webheroes en een giga goesting werken we graag samen aan jouw digitale groei.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x