13 juni 2023

Valerie Stoens van Odette Noisette - Binnenkijken bij bedrijven #32

Een kijkje achter de granolacreaties bij Odette Noisette

Van granola maken voor het goede doel tot een eigen merk, atelier, belevingswinkel én zomerterras. Valerie Stoens van Odette Noisette schopte het vorig jaar tot Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar na een fantastische kickstart. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgden er namelijk voor dat de huisgemaakte producten van Odette Noisette al snel een plekje kregen in tal van winkelpunten van Carrefour, Delhaize en Spar. Wij gingen langs in het atelier van Valerie en mochten helpen bij het rollen van dé publiekslieveling: de Odette Boulette!

Kijk zelf even binnen bij Odette Noisette via Webhero TV of lees onderaan verder.

Wie is Odette Noisette?

Odette Noisette is vier jaar geleden geboren in de keuken van Valerie. Wat begon als een passie voor granola is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Haar heerlijke granola is intussen namelijk verkrijgbaar in verschillende supermarkten. Bovendien heeft ze haar assortiment verbreed met nog andere Odette creaties, verrukkelijke ontbijtproducten en inspirerende interieurartikelen. Ontdek een wereld van culinaire en stijlvolle genoegens!

Wat is het tofste product van Odette Noisette?

Als we Valerie vragen naar haar favoriete product bij Odette Noisette, glimlacht ze vol trots. Hoewel ze enorm trots is op haar granola, beschouwt ze het product waaraan ze momenteel werkt als het allerleukste. Ze legt uit dat deze nieuwe creatie, genaamd Odette Boulette, perfect is om mee te nemen op vakantie als gezond tussendoortje of tijdens het sporten. Het is niet alleen lekker en voedzaam, maar ook prachtig vormgegeven.

Ondernemerschap in 3 woorden

Valerie beschrijft ondernemerschap in slechts drie woorden zonder enige aarzeling. "Passie, fierheid en doorzettingsvermogen," antwoordt ze stellig. Ze legt uit dat geloof in het product en passie essentieel zijn. Valerie herinnert zich nog goed haar trotse gevoel toen haar producten voor het eerst in de schappen van de supermarkt lagen. Ze benadrukt ook het belang van fierheid en doorzettingsvermogen. Ondernemen kan uitdagend zijn, maar het is van cruciaal belang om doelen na te streven en vol te houden, zelfs in moeilijke tijden.

Naar welke ondernemer kijkt Valerie op?

Valerie deelt graag haar bewondering voor andere ondernemers. Ze wijst op een speciale samenwerking die ze heeft met JusRé, een ondernemer die begon met het maken van gezonde sapjes in haar eigen keuken. Valerie bewondert JusRé omdat ze altijd trouw blijft aan zichzelf, zelfs terwijl ze enorm groeit. Ze ziet hoe JusRé met passie en toewijding elke dag haar bedrijf runt, en dit inspireert Valerie om hetzelfde te doen bij Odette Noisette.

Wat komt er na Odette Boulette?

Met een glimlach legt Valerie uit dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Ze noemt enkele voorbeelden, zoals Odette Rakket en Odette Pakket, waarbij de naam Odette blijft rijmen. Valerie heeft zeker nagedacht over wat de toekomst zal brengen en is nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat. Het avontuur van Odette Noisette zet zich voort met spannende en verrassende nieuwe creaties, altijd met een speelse knipoog naar de naam Odette. Wij zijn benieuwd!

Meer ondernemersverhalen

Webhero TV

In de reeks "Binnenkijken bij bedrijven" nemen we je elke dinsdag mee naar een andere ondernemer uit de Webhero community. Maak kennis met het gezicht achter het bedrijf en neem een kijkje achter de schermen van onze lokale ondernemingen.

Kaat Goelen van Hoy by Kaat - Binnenkijken bij bedrijven #34

In deze laatste episode van het derde seizoen van Webhero TV gaan we op bezoek bij Kaat Goelen van Hoy by Kaat. Drie jaar geleden besloot ze resoluut om het roer om te gooien. Van een commerciële functie en werken in loondienst naar actief en creatief bezig zijn als zelfstandig floriste. En de naam Hoy? Die is net zoals Kaat erg veelzijdig.

27 juni 2023

Kelly Caubergs van FIZIQ - Binnenkijken bij bedrijven #33

Na haar studies startte Kelly Caubergs haar eigen kinepraktijk, maar al snel begon het kriebelen om in te zetten op gezond leven in de brede zin van het woord. Samen met haar man Bert Schouteden richtte ze FIZIQ op, een gezondheidspraktijk waar mensen terecht kunnen voor kinesitherapie, personal training, huidverbetering en voedingsadvies. Ze sloegen de handen in elkaar met het Belgische merk Rainpharma en intussen runnen ze twee succesvolle praktijken in Helchteren en Hasselt én een eigen webshop.

20 juni 2023

Manu Deweerdt van Digitraqz & Simwear - Binnenkijken bij bedrijven #31

Onze allersnelste klant? Dat moet Emmanuel - Manu - Deweerdt van Digitraqz & Simwear zijn! Hij kreeg de autosport microbe al op jonge leeftijd te pakken en slaagde er in om van zijn hobby zijn job te maken. Wij maakten een pitstop bij Manu en mochten ervaren hoe moeilijk (en leuk) het is om met een Formule 1 wagen te rijden. Ready, set, go!

8 juni 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x