16 mei 2023

Kristof Geeraerts van Sportcentrum Grand Slam

Sportcentrum Grand Slam: Waar sport en gezelligheid samenkomen

Met een passage van maar liefst zevenduizend sporters per week is Sportcentrum Grand Slam dé plaats voor sportplezier in de ruime omgeving rond Tienen. Zaakvoeder Kristof Geeraerts benadrukt dat je bij Grand Slam niet alleen naar de sportclub gaat, maar naar een volledig belevingscentrum. Het aanbod aan verschillende sporten is dan ook enorm: fitness, dans, yoga, boksles, spinning, crossfit, tennis, badminton, squash, tafeltennis padel én pickleball. Webhero Jo kreeg zijn eerste padelles van PéJé Vandersloten, maar als we Kristof mogen geloven, wordt pickleball de nieuwe hype.

Kijk zelf even binnen bij Sportcentrum Grand Slam via Webhero TV of lees  onderaan verder.


Welke sporten kan je beoefenen in Sportcentrum Grand Slam?

Bij Sportcentrum Grand Slam vind je een breed scala aan sporten om te beoefenen. Met maar liefst 9 padelvelden, 7 tennisbanen, 4 pickleballvelden, 4 badmintonveldjes en 2 squashboxen is er voor ieder wat wils. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen er binnenkort ook 8 tafeltennistafels beschikbaar zijn. Of je nu een fervent tennisser bent, wilt kennismaken met de populaire sport padel, of juist interesse hebt in andere racket- en balsporten, bij Grand Slam vind je alles onder één dak.

Wat als je nog nooit padel gespeeld hebt?

Geen zorgen als je, net als Jo, nog geen ervaring hebt met padel. Kristof staat klaar om je gerust te stellen. Hij legt enthousiast uit dat padel een sport is die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je achtergrond. Of je nu een basketbal- of tennisachtergrond hebt, of zelfs als je nog nooit eerder een sport hebt beoefend, padel is zo eenvoudig dat je het direct kunt oppakken en ervan kunt genieten. Met de nodige begeleiding en instructie kun je de basisvaardigheden snel onder de knie krijgen en volop plezier beleven aan deze dynamische sport.Webhero E-commerce Award

Grand Slam heeft onlangs een opvallende erkenning ontvangen: de Webhero E-commerce Award. Deze prestigieuze prijs is een eerbetoon aan de geautomatiseerde systemen die Grand Slam heeft geïmplementeerd om het boekingsproces en de communicatie met leden naar een hoger niveau te tillen. Voorheen moesten mensen telefonisch reserveren, maar dankzij de innovatieve webshop van Grand Slam kunnen bezoekers nu met gemak online zien welke faciliteiten beschikbaar zijn en direct hun favoriete activiteiten boeken. Deze digitale transformatie heeft geleid tot een enorme toename in efficiëntie en tijdsbesparing, zowel voor het personeel als voor de bezoekers.

Waarom heeft een sportcentrum een webshop?

Het antwoord is simpel: voor ultiem gemak en toegankelijkheid! Met slechts een paar klikken kunnen leden en bezoekers hun sportieve plannen realiseren. Reserveringen maken, activiteiten boeken en zelfs betalingen regelen, het kan allemaal snel en eenvoudig. Geen gedoe meer met telefoontjes of wachten op beschikbaarheid. "90% van onze tijd is bespaard", zegt Kristof.

Webhero TV

In de reeks "Binnenkijken bij bedrijven" nemen we je elke dinsdag mee naar een andere ondernemer uit de Webhero community. Maak kennis met het gezicht achter het bedrijf en neem een kijkje achter de schermen van onze lokale ondernemingen.

Ook interessant:

Kaat Goelen van Hoy by Kaat - Binnenkijken bij bedrijven #34

In deze laatste episode van het derde seizoen van Webhero TV gaan we op bezoek bij Kaat Goelen van Hoy by Kaat. Drie jaar geleden besloot ze resoluut om het roer om te gooien. Van een commerciële functie en werken in loondienst naar actief en creatief bezig zijn als zelfstandig floriste. En de naam Hoy? Die is net zoals Kaat erg veelzijdig.

27 juni 2023

Kelly Caubergs van FIZIQ - Binnenkijken bij bedrijven #33

Na haar studies startte Kelly Caubergs haar eigen kinepraktijk, maar al snel begon het kriebelen om in te zetten op gezond leven in de brede zin van het woord. Samen met haar man Bert Schouteden richtte ze FIZIQ op, een gezondheidspraktijk waar mensen terecht kunnen voor kinesitherapie, personal training, huidverbetering en voedingsadvies. Ze sloegen de handen in elkaar met het Belgische merk Rainpharma en intussen runnen ze twee succesvolle praktijken in Helchteren en Hasselt én een eigen webshop.

20 juni 2023

Valerie Stoens van Odette Noisette - Binnenkijken bij bedrijven #32

Van granola maken voor het goede doel tot een eigen merk, atelier, belevingswinkel én zomerterras. Valerie Stoens van Odette Noisette schopte het vorig jaar tot Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar na een fantastische kickstart. Wij gingen langs in het atelier van Valerie en mochten helpen bij het rollen van dé publiekslieveling: de Odette Boulette!

13 juni 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x