21 december 2021

Het Fleet Team van BMW & MINI Juma - Ondernemersverhalen #21


Ondernemersverhalen - Het Fleet Team van BMW & MINI Juma

BMW & MINI Juma is een gevestigde waarde in de automobielsector. Met vestigingen in Leuven en Mechelen zijn ze dan ook de perfecte partner voor heel wat particulieren én bedrijven. Wij gingen op bezoek bij het Juma Fleet Team en maakten kennis met Thomas Beckers, Catherine Ceulemans en Danny Van den Eeckhout. De elektrificatie van bedrijfswagens staat bovenaan de agenda in heel wat bedrijven en daarop anticipeert het Juma Fleet Team maar al te graag. Zowel bij BMW als MINI zijn er intussen heel wat elektrische en plug-in hybride modellen waaruit zelfstandigen, kmo's en grote ondernemingen kunnen kiezen om de vergroening van hun vloot in te zetten. Bekijk het interview via YouTube of lees hier alvast enkele highlights.

Wat als je wilt 'switchen' naar een elektrische wagen?

Heel veel bedrijven denken vandaag na over de veranderingen in hun wagenpark. Graag jouw diesel auto omruilen voor een groenere wagen? Danny Van den Eeckhout vertelt ons er alles over. "Vandaag zijn veel bedrijven op zoek naar duurzaamheid, vergroening en een nieuw innovatief imago" zegt hij. "Wij proberen hen daarin te ondersteunen en gaan door middel van analyses kijken wat de perfecte keuze is." Het zit namelijk zo dat wanneer je wilt investeren in een elektrische of meer duurzamere wagen, je best met verschillende zaken rekening houdt om dé juiste keuze te maken.

Hoe start ik hier nu mee? Hoor ik je denken. Geen paniek, want het Fleet Team van BMW & MINI Juma heeft hier dé oplossing voor! "Je hebt de fiscaliteit een stukje, het gebruik, het laden. Alles wat erbij komt kijken. Daarom dat we meer en meer kijken vanuit een TCO-analyse. 'Total Cost of Ownership'."  Een rapport dat je vertelt hoeveel jouw nieuwe wagen je, op een volledige looptijd aan operationele kosten, gaat vragen. "Waardoor gaat blijken dat hun nieuwe (elektrische) wagen uiteindelijk misschien zelfs interessanter gaat worden dan vandaag hun huidige dieselwagen" voegt Danny nog toe.

Waarom aankloppen bij BMW & MINI Juma?

Al spreken onze gepersonaliseerde bedrijfswagens voor zich, we vroegen Thomas Beckers waarom BMW & MINI Juma een goede keuze is voor bedrijven of KMO's. We sommen snel wat voordelen voor je op! Met hun twee vestigingen te Leuven en Mechelen zitten ze mooi op de as tussen Leuven en Antwerpen, wat betekent: snel bereikbaar. Bovendien kan je er niet alleen kiezen uit BMW rijtuigen, maar ook MINI! Daarnaast vind je er een tweedehands afdeling onder 'Premium Selection' of kan je jouw wagen (ongeacht een BMW of MINI) laten herstellen binnen hun twee carrosserie bedrijven.

Toch blijft hun grootste pluspunt: het fantastische Fleet Team! Met Danny Van den Eeckhout op kop als eerste contact bij nieuwe klanten, en Thomas Beckers en Catherine Ceulemans als verdere versterking vormen ze een gedreven unit. Bovendien kan je altijd jouw toekomstige wagen bekijken en ervaren in een van hun showrooms. Zo is Webhero Jo de nieuwste BMW iX  al gaan bewonderen. Zelf een testrit boeken? Surf naar hun website.

Meer Webhero TV

Webhero TV

Binnen de reeks "Ondernemersverhalen" nemen we je elke dinsdag mee naar een andere ondernemer uit de Webhero community. Ontdek inspirerende verhalen en leer lokale ondernemers kennen.

Kaat Goelen van Hoy by Kaat - Binnenkijken bij bedrijven #34

In deze laatste episode van het derde seizoen van Webhero TV gaan we op bezoek bij Kaat Goelen van Hoy by Kaat. Drie jaar geleden besloot ze resoluut om het roer om te gooien. Van een commerciële functie en werken in loondienst naar actief en creatief bezig zijn als zelfstandig floriste. En de naam Hoy? Die is net zoals Kaat erg veelzijdig.

27 juni 2023

Kelly Caubergs van FIZIQ - Binnenkijken bij bedrijven #33

Na haar studies startte Kelly Caubergs haar eigen kinepraktijk, maar al snel begon het kriebelen om in te zetten op gezond leven in de brede zin van het woord. Samen met haar man Bert Schouteden richtte ze FIZIQ op, een gezondheidspraktijk waar mensen terecht kunnen voor kinesitherapie, personal training, huidverbetering en voedingsadvies. Ze sloegen de handen in elkaar met het Belgische merk Rainpharma en intussen runnen ze twee succesvolle praktijken in Helchteren en Hasselt én een eigen webshop.

20 juni 2023

Valerie Stoens van Odette Noisette - Binnenkijken bij bedrijven #32

Van granola maken voor het goede doel tot een eigen merk, atelier, belevingswinkel én zomerterras. Valerie Stoens van Odette Noisette schopte het vorig jaar tot Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar na een fantastische kickstart. Wij gingen langs in het atelier van Valerie en mochten helpen bij het rollen van dé publiekslieveling: de Odette Boulette!

13 juni 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x