Zoek je een SEO specialist in Lendelede?

SEO optimalisatie Lendelede

Komt dit je bekend voor?

Je wil graag hoger scoren in Google voor bepaalde keywords.

Je concurrenten staan op dit moment boven jou en je weet niet hoe je dit moet oplossen.

Je hebt nood aan professioneel advies van een SEO specialist.

Welkom bij Webhero - SEO specialist Lendelede

Webhero helpt ondernemers met het opzetten van een SEO geoptimaliseerde website of webshop.

Gratis opstart en advies dankzij één van onze Web Advisors.

Maak gebruik van onze SEO-tool of kies voor het SEO-traject waarbij we alles uit handen nemen.

Al meer dan 5.000 zelfstandigen en KMO’s kozen voor een website van Webhero.

Alle voordelen voor ondernemers uit Lendelede:

Wat is en hoe werkt SEO?

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie is dé techniek om een site hoger te laten scoren bij zoekmachines zoals Google en Bing. Een echte SEO specialist verbeterd zijn SEO ranking op twee manieren; technisch en inhoudelijk. Zo is het belangrijk dat jouw website of webshop voldoet aan verschillende technische SEO criteria. Denk maar aan een responsief webdesign, snelle laadsnelheid, indexeerbaarheid en leesbare URL’s, ...

Daarnaast is het belangrijk in te zetten op inhoudelijke SEO: 

Meet Joris, een loodgieter uit Lendelede die graag zoveel mogelijk regio gebonden werkt. Om zijn online vindbaarheid te verhogen, heeft Joris alvast een website laten bouwen. Zijn website is technisch volledig up-to-date en ook aansprekende content van zijn realisaties, is er geen gebrek. Toch is Joris' website volledig zoek in de Google ranking. Wat bleek? Geen enkele keer werd op zijn website de woordcombinatie "loodgieter Lendelede" vermeld. Bovendien waren er geen alt-tags ingevuld, noch enige interne of externe linkjes op zijn pagina’s terug te vinden. Kortom, Joris had onvoldoende rekening gehouden met de inhoudelijke SEO-criteria. Webhero to the rescue! 

Als blijkt dat jouw business baat heeft bij SEO, zijn er twee opties: zelf aan de slag gaan met de SEO-tool of kiezen voor een uitgebalanceerd SEO-traject.


Zelf aan de slag met SEO

Met de eenvoudige Webhero SEO-tool mis je nooit meer een optimalisatie. Onze software geeft je kristalheldere taken en advies om je content te optimaliseren. Jouw pagina’s zullen helemaal op punt staan om goed te ranken in Google. De SEO-tool analyseert namelijk elke pagina van je website en houdt rekening met een ruime selectie SEO-parameters.

De tool zoekt SEO-problemen op de pagina zodat je ze onmiddellijk kan oplossen. Ze detecteert ontbrekende keywords, de plaatsing van keywords, ontbrekende metatags, interne en uitgaande links, optimalisatie van foto’s, ... Zaken die je vanaf nu niet meer stuksgewijs moet controleren tijdens een SEO optimalisatie. Dankzij de tool staan jouw webpagina’s helemaal op punt om goed te ranken in Google.

Real time SEO-advies terwijl je aan je teksten sleutelt!


SEO uitbesteden

Liever je focus schenken aan je core business? SEO optimalisatie Lendelede uitbesteden gezocht? Zet in op een SEO-traject. Gedurende een periode van minstens 12 maanden werkt een SEO expert aan jouw ranking in Google terwijl jij focust op je onderneming. Kortom, een win-winsituatie waar je nog jarenlang van profiteert.


Het starten van een SEO-traject

Ieder SEO-traject start met een uitgebreid vooronderzoek, waarin we jouw huidige SEO-situatie in kaart brengen:

 • Domein autoriteit
 • Aantal geïndexeerde pagina's
 • Aantal backlinks
 • Zoekwoordonderzoek
 • Concurrentieonderzoek
 • ...

Indien er reeds data beschikbaar is via Google Analytics en Google Search Console brengen we ook deze in kaart. Op basis daarvan bouwen we verder en gaan we aan de slag met:

 • Linkbuilding
 • De implementatie van Google Search Console en tal van andere tools
 • Het aanmaken van SEO geoptimaliseerde pagina's
 • Het aanmaken van GEO pagina's
 • Google Mijn Bedrijf
 • ...

Onze SEO-specialisten werken een halve dag per maand alleen maar voor jou! Je ontvangt bovendien ook iedere maand een rapport waarin we je briefen i.v.m. de uitgevoerde stappen en de resultaten. Het SEO-traject is een must-do voor ondernemers die willen groeien. Een SEO-optimalisatie is de beste langetermijninvestering die je kan maken, omdat de positieve gevolgen ervan jarenlang nazinderen.


Drie SEO-succesverhalen

De dag van vandaag zoeken we allemaal steeds vaker naar informatie via het internet. Online gevonden worden is dus belangrijker dan ooit. De meeste van je bezoekers komen namelijk via Google op je website terecht, dus zichtbaarheid in de zoekmachines is cruciaal om klanten aan te trekken. Om online vindbaar te zijn scoor je dus best zo hoog mogelijk in de zoekresultaten en dat doe je aan de hand van zoekmachine optimalisatie of SEO. Dit houdt namelijk rekening met alle parameters die Google gebruikt om jouw site als meest relevant te beschouwen voor bepaalde zoekopdrachten.

Webhero helpt ondernemingen met hun online zichtbaarheid aan de hand van SEO. Zo biedt Webhero een SEO-tool maar ook een SEO-traject aan. Om aan te tonen dat SEO, op zowel korte als lange termijn, een goede investering is, schreven wij in een blog drie van onze SEO-succesverhalen uit.

We delen alvast de resultaten van één uit de beauty sector. Een onderneming die - met de heropening van schoonheidssalons - besloot beroep te doen op een SEO expert.

Stijging van de domein autoriteit, van 9 naar 18.

Stijging van 119% in het aantal paginaweergaven in Google.

Verdrievoudiging van het aantal bezoekers via Google.

192 conversies via de website gedetecteerd.

Meer dan 100 SEO geoptimaliseerde webpagina's aangemaakt.


Hulp nodig bij het optimaliseren van je SEO?

Het is de missie van Webhero om ondernemers vlot op de digitale sneltrein te zetten én hen hier te houden. Om dit laatste te verwezenlijken bieden we gratis e-books aan en organiseert Webhero SEO-opleidingsdagen voor klanten die zelf aan de slag willen gaan met een SEO optimalisatie. Binnen onze e-books en workshops delen we praktische tips om eigenhandig jouw online zichtbaarheid op te krikken.

Heb je graag ondersteuning of advies bij het aanpassen van jouw website? We’re only one phone call away! Tijdens de openingsuren gidst ons Customer Success team jou met plezier verder. Werk je liever aan jouw website in de nabijheid van onze experts? Je bent als klant van harte welkom op onze maandelijkse Open Office!


SEO specialist Lendelede

Onze mengeling van ervaren fixers en behulpzame goalgetters staan alvast voor je klaar. Het Webhero team hielp ondertussen al meer dan 5.000 ondernemers aan een website of webshop. Bovendien staat ons Customer Success team iedere werkdag klaar om klanten te assisteren. Het integreren van tools, het opstellen van nieuwe webpagina's, ... Ons team werkt samen aan het versterken van jouw succesverhaal!

Graag meer informatie over SEO optimalisatie Lendelede of onze andere diensten?

SEO specialist Lendelede - Webhero team

Kosten SEO optimalisatie Lendelede gezocht?

Je hebt al een SEO geoptimaliseerde website incl. SEO-tool vanaf €1.499 excl. BTW per jaar. Jij kiest per pagina de keywords waarop je gevonden wil worden en ontvangt real-time advies van de SEO-tool.

Ontbreekt jou de tijd om zelf aan de SEO van jouw website te werken? No worries, je kan bij Webhero ook terecht voor een uitgebalanceerd SEO-traject. Ieder traject start met een uitgebreid vooronderzoek, waarin we jouw huidige SEO-situatie in kaart brengen. Op basis daarvan bouwen we verder en gaan we aan de slag met:

Onze SEO-specialisten werken een halve dag per maand alleen maar voor jou! Je ontvangt bovendien ook iedere maand een rapport waarin we je briefen i.v.m. de uitgevoerde stappen en de resultaten.

Het SEO-traject is een must-do voor ondernemers die willen groeien en kan al vanaf €1.200 excl. BTW per kwartaal. Een SEO-optimalisatie is de beste langetermijninvestering die je kan maken, omdat de positieve gevolgen ervan jarenlang nazinderen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x