6 juni 2024

Webhero Golf Cup

Planning

Wanneer? Donderdag 6 juni 2024
Waar? Winge Golf & Country Club in Tielt-Winge

We organiseren een Webhero Golf Cup voor gevorderden en een golfinitiatie voor beginners. De deelnemers van de cup (18 holes) slaan af tussen 11u en 11u30, terwijl de golfinitiatie start omstreeks 14u. Beide groepen zijn klaar rond 16u en genieten dan samen van een receptie & prijsuitreiking in het clubhuis.

  • 11u00 - 11u30: Start Webhero Golf Cup (voorbehouden voor federatiekaarthouders)
  • 13u30 - 14u00: Verwelkoming golfinitiatie
  • 14u00 - 16u00: Golfinitiatie voor beginners
  • 16u00 - 18u00: Receptie & prijsuitreiking

Schrijf je in en come and show us your perfect swing!

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we voor het unieke Golf Cup event de krachten bundelen met Winge Golf & Country Club in Tielt-Winge voor het tweede jaar op rij. Een dag die niet alleen in het teken staat van golfen op een van de mooiste banen van het land, maar ook van netwerken en connecties leggen tussen ondernemers.

De Golf Cup is jouw kans om je golfskills te laten zien én te verbeteren, of je nu een ervaren golfer bent of net begint. Naast de sportieve uitdaging is er ruimte om te netwerken met mede-ondernemers, ideeën uit te wisselen en potentiële samenwerkingen te verkennen in de exclusieve ambiance van Winge Golf & Country Club.

Webhero Golf Cup

Webhero Golf Cup

Webhero Golf Cup

Initiatie veldrijden o.l.v. Sven Nys

We slaan de handen in elkaar met het Sven Nys Cycling Center in baal waar we onder leiding van Sven Nys een initiatie veldrijden organiseren. Lees er alles over hier.

3 mei 2024

Padel & BBQ Premium Event

Samen met Sportcentrum Grand Slam Tienen kan je komen genieten van een unieke combinatie van sport, culinaire verwennerij en netwerken. Speciaal georganiseerd voor jou als ondernemer.

5 september 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x