3 mei 2024

Initiatie veldrijden o.l.v. Sven Nys

Planning

Wanneer? vrijdag 3 mei 2024
Waar?Sven Nys Cycling Center in Baal

  • 13u00 - 14u00: Ontvangt & verwelkoming door Sven Nys & Webhero
  • 14u00 - 16u00: Initiatie veldrijden o.l.v. Sven Nys
  • 16u00 - 18u00: Receptie @ Eetcafe Vélo

Extra info: Heb je geen eigen crossfiets of mountainbike? Dan kan je via het online boekingssysteem eentje bijboeken. Jouw fiets & helm zullen klaarstaan op de dag van het event! De initiatie kan enkel gevolgd worden met een crossfiets of mountainbike en het dragen van een helm is verplicht.

Ik schrijf me in

Initiatie veldrijden o.l.v. Sven Nys met Webhero

Webhero slaat de handen in elkaar met het Sven Nys Cycling Center voor jou als ondernemer.

Zin in een dag vol avontuur? Stel je voor: jij, je fiets, en de unieke kans om veldrijden te leren van de meester zelf, Sven Nys. Maar dit is meer dan zomaar een sportdag. Het is dé kans voor ondernemers om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en te netwerken in een informele, maar professioneel sportieve setting.

Terwijl we gezamenlijk de uitdagingen van het parcours aangaan, bouwen we aan waardevolle connecties die buiten de gebruikelijke zakelijke context liggen. En wat is een betere manier om de dag af te sluiten dan met een stijlvolle receptie? Hier kun je in een ontspannen sfeer nagenieten, napraten en de banden met mede-ondernemers versterken.

Mis deze exclusieve kans niet om jezelf sportief uit te dagen, nieuwe vaardigheden op te doen en tegelijkertijd je zakelijke netwerk te vergroten. Markeer het in je agenda, want dit event wil je zeker niet missen. Tot dan!

Ik kom mee veldrijdenWebhero Golf Cup

In samenwerking met Winge Golf & Country Club te Tielt-winge organiseren we een golfinitiatie. Ontdek alles erover hier.

6 juni 2024

Padel & BBQ Premium Event

Samen met Sportcentrum Grand Slam Tienen kan je komen genieten van een unieke combinatie van sport, culinaire verwennerij en netwerken. Speciaal georganiseerd voor jou als ondernemer.

5 september 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x