5 september 2024

Padel & BBQ Premium Event

Planning

Wanneer? donderdag 5 september 2024
Waar? Sportcentrum Grand Slam in Tienen

  • 13u00 - 14u00: Ontvangst & verwelkoming door Webhero
  • 14u00 - 16u00: Padelinitiatie & Webhero Padel Cup
  • 16u00 - 19u00: Receptie & BBQ

Extra info: Heb je al ervaring met padel? Schrijf je dan in voor de Webhero Padel Cup, een mini competitie met andere ondernemers. Heb je nog nooit gepadeld? Schrijf je dan in voor de padelinitiatie o.l.v. Sportcentrum Grand Slam. Nadien genieten we samen van een heerlijke receptie & BBQ.

Ik schrijf me in

We organiseren het Padel & BBQ Premium Event, een exclusieve dag vol actie en ontspanning in samenwerking met Sportcentrum Grand Slam in Tienen. Dit event is je kans om kennis te maken met padel, dé racketsport die iedereen in zijn greep heeft, ongeacht je ervaringsniveau.

De dag start met een warm welkom en een korte introductie tot padel, een sport die bekend staat om zijn dynamiek en toegankelijkheid. Of je nu een beginner bent of al vaker een racket hebt vastgehouden, onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je de basis snel oppikt en je spel naar een hoger niveau tilt. En wat is er nu beter dan je nieuwe skills meteen in de praktijk te brengen tijdens een vriendschappelijk toernooi?

Maar het draait niet alleen om sport. Het 'Padel & BBQ Premium Event' is ook een uitgelezen kans voor ondernemers om in een ongedwongen sfeer te netwerken. Als kers op de taart sluiten we de dag af met een overheerlijke BBQ.

Initiatie veldrijden o.l.v. Sven Nys

We slaan de handen in elkaar met het Sven Nys Cycling Center in baal waar we onder leiding van Sven Nys een initiatie veldrijden organiseren. Lees er alles over hier.

3 mei 2024

Webhero Golf Cup

In samenwerking met Winge Golf & Country Club te Tielt-winge organiseren we een golfinitiatie. Ontdek alles erover hier.

6 juni 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x