Helga Kordt


Wie? Helga Kordt

Wat? Juwelier in Mechelen.

Klant sinds? september 2019

Webhero Website? helga-kordt.be

Contactgegevens?

Schoenmarkt 1
2800 Mechelen

015 21 98 97
info@helga-kordt.be


Op zoek naar een juwelier in Mechelen?
Welkom bij Juwelier Design Helga Kordt!

In het hartje van Mechelen, vlakbij de Grote Markt, vind je Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt. Deze prachtige zaak wordt al 26 jaar door Saskia Mees - dochter van kunstenares Helga Kordt - en haar echtgenoot Pedro geleid.

Je vindt hier handgemaakte, unieke juwelen onder de naam Design Helga Kordt. Alle ontwerpen worden in ons eigen goudsmid atelier vervaardigd, ogen artistiek, zijn asymmetrisch van vormgeving en hebben een organische stijl. De volledige collectie van Design Helga Kordt wordt gemaakt door meester-goudsmid Helga Kordt, die meer dan 40 jaar ervaring heeft. Dochter Saskia zet deze unieke traditie met veel plezier en vakmanschap verder. Naast de eigen collectie vind je bij ons ook de prachtige collecties van Bigli en Marco Bicego.

Je kan bij Juwelier Design Helga Kordt terecht voor …

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte juwelen, unieke juwelen, gouden uurwerken, trouwringen en verlovingsringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een juweel op maat, het graveren van juwelen (armbanden, bedeltjes, kettingen, ringen), het smelten van goud en het schieten van oorbelgaatjes.

Shop online

Juwelen

Helga Kordt staat bekend om haar unieke handgemaakte juwelen. Op zoek naar exclusieve juwelen of sieraden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Trouwringen

Trouwringen kopen is een super belangrijke aangelegenheid voor een koppel. Wij adviseren en helpen jou graag verder met de keuze van jouw trouwring.

Verlovingsringen

Een verlovingsring kopen? Wij hebben een ruim aanbod verlovingsringen. Een verlovingsring graveren behoort ook tot de opties.

Oorbellen schieten

Wil je gaatjes laten schieten door een professionele juwelier in de buurt? Welkom bij Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt in hartje Mechelen.

Juweel laten maken

Een juweel op maat maken, is wat wij het liefste doen. Een persoonlijk sieraad laten maken kan op afspraak bij Juwelier Design Helga Kordt.

Juweel graveren

Een armbandje graveren, een ring graveren of een ketting graveren zijn allemaal mogelijk in onze zaak. Contacteer ons om jouw idee te bespreken.

Contacteer Juwelier Design Helga Kordt

Schoenmarkt 1
2800 Mechelen

10 meter van de Grote Markt
GPS: Sint-Katelijnestraat - Volg parking Indigo Grote Markt

✆ 015 21 98 97
✉ info@helga-kordt.be

✆ 0499 16 21 16
✆ 0496 86 27 13

Op zaterdag en koopzondagen is er een gratis shuttledienst vanaf parking Nekkerhal tot aan de Grote Markt in Mechelen. Meer informatie op de website van Shoppen in Mechelen. Design Helga Kordt is jouw juwelier in de buurt!

Naar de website van Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt
Visit the website of Jeweler & Goldsmith Design Helga Kordt

Pivete

Ben je op zoek naar PIR-luchtkanalen? Dan is Pivete de juiste partner voor jou!

Joie de Sie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x