Laser Vision Clinics


Wie? Laser Vision Clinics

Wat? Pomerans is een professioneel huidverzorgingssalon gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, huidversteviging en permanente ontharing.

Klant sinds? Maart 2022

Webhero Website? laservisionclinics.be

Contactgegevens?

LaserVisionClinic Gent:
Brouwerijstraat 1
9031 Drongen

gent@laservisionclinics.be
09 281 29 91

LaserVisionClinic Antwerpen:
Ruggeveldlaan 562
2100 Deurne

antwerpen@laservisionclinics.be
09 281 29 91


Op zoek naar een oogchirurg in de buurt?

Welkom bij Laser Vision Clinics! Wij zijn 35 Vlaamse enthousiaste en ervaren oogchirurgen die de nieuwste ooglasertechnieken piekfijn beheersen en uiterst precies toepassen.

Contacteer Laser Vision Clinics

✆ 09 281 29 91

Over LaserVisionClinics

Ogen laten laseren zit volop in de lift. Niet gek, want met een ooglaserbehandeling gooi je jouw bril of contactlenzen overboord. LaserVisionClinics voert naast drie soorten ooglasertechnieken ook andere oogingrepen uit, zoals lensimplantatie of ooglidcorrectie. Met een ambitieus team van maar liefst 35 oogchirurgen zoeken én vinden we samen de juiste oplossing voor jouw vraag. We schuiven niet de techniek van onze voorkeur naar voren, wel diegene die he-le-maal bij je past. Graag een groot effect met een beperkt herstel? Double check!

In onze laserklinieken in Gent en Antwerpen staan de allernieuwste toestellen waarmee 35 gedreven oogspecialisten jaarlijks zo’n 3000 oogingrepen doen. Dankzij dit partnership hebben we de middelen om snel te schakelen en te investeren in de beste laserapparatuur die momenteel beschikbaar is.

LaserVisionClinic Gent

gent@laservisionclinics.be

LaserVisionClinic Antwerpen

antwerpen@laservisionclinics.be

Ooglaseren

Zie je scherp kortbij en onscherp veraf? Heb je moeite met het lezen van kleine lettertjes? Wil jij jouw (lees)bril achterwege laten? Zoek je een veilige, permanente manier om je zicht te verbeteren of stabiliseren?

Ooglaseren is een snelle en secure manier om het zicht weer scherp te stellen. Maar welke ooglaserbehandeling past 100% bij jou? Onze oogchirurgen beheersen alle lasertechnieken. Aan de hand van je leeftijd, hoornvlies, klachten … selecteren we een gepaste ingreep met een goed resultaat op lange termijn. Overweeg je ooglaseren in Antwerpen, ooglaseren in Kortrijk, ... Er is altijd een oogchirurg in jouw buurt! 

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is één van de vaakst uitgevoerde esthetische ingrepen.
De ogen laten liften kan vanuit verschillende overwegingen. Je kunt effectief hinder ondervinden van hangende oogleden, zoals een beperkt gezichtsvermogen. Je kunt ook opteren voor ooglidchirurgie om je beter in je vel te voelen en weer een frisse blik te krijgen. Plan een afspraak bij een van onze gespecialiseerde oogchirurgen om te weten te komen of je aan de voorwaarden voldoet. Boek jouw ooglidcorrectie afspraak in Waregem, ooglidcorrectie in Roeselare, ... Er is altijd een oogchirurg in jouw buurt! 

Lensimplantatie

Maak komaf met verziendheid of bijziendheid dankzij lensimplantatie nabij Antwerpen, Gent, ...
Vind opnieuw je focus dankzij met de nieuwste lensimplantatietechnieken, en geniet weer van die frisse blik op de wereld.

LASIK

Als je ouder bent dan 21 jaar en je ogen stabiel zijn, dan kan een LASIK laseringreep dé oplossing zijn voor jouw oogprobleem. Blijken jouw ogen niet geschikt om te laseren? Geen nood! Onze ervaren oogchirurgen schuiven graag een effectief alternatief naar voren. LASIK behandeling in Leuven of LASIK behandeling in Antwerpen? Welkom in onze lasercentra!

Ontdek onze ooglasertechnieken:

Ooglaseren is een snelle en secure manier om het zicht weer scherp te stellen. Welke ooglaserbehandeling past 100% bij jou? LASIK, LASEK, SMILE, ... Onze oogchirurgen beheersen alle lasertechnieken.

Maak een afspraak

LaserVisionClinics is een samenwerking tussen oogchirurgen uit de ruime regio rond Gent en Antwerpen. Via onze website kom je te weten welke oogartsen gebruikmaken van onze nieuwste apparatuur. Klik door naar de chirurg bij jou in de buurt en boek er rechtstreeks jouw consultatie.

Contacteer onze laserklinieken

Laser Vision Clinics

LaserVisionClinics loopt over van passie voor ogen laseren. De beste toestellen, nauwkeurigste ingrepen, zachtste genezingsprocessen … Als één hecht team van Vlaamse oogchirurgen volgen we de ontwikkelingen in ooglasering op de voet en willen we iedereen, jong en oud, de kans geven op de beste ooglaserbehandeling.

BE 0461.781.069

LaserVisionClinic Gent:
Brouwerijstraat 1
9031 Drongen

gent@laservisionclinics.be

✆ 09 281 29 91

LaserVisionClinic Antwerpen:
Ruggeveldlaan 562
2100 Deurne

antwerpen@laservisionclinics.be

✆ 09 281 29 91

Maak een afspraak


Pivete

Ben je op zoek naar PIR-luchtkanalen? Dan is Pivete de juiste partner voor jou!

Joie de Sie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x