IQ Plumbing

IQ Plumbing

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG? IQ PLUMBING IS 24/7 BESCHIKBAAR OM U UIT DE NOOD TE HELPEN.

Bel IQ Plumbing

Vraag nu uw interventie aan

ONTSTOPPINGSDIENST

Iedereen heeft het wellicht al eens meegemaakt. Een verstopping van de afvoer in de badkamer of in de keuken komt altijd ongelegen. De geurtjes die daar vaak mee gepaard gaan zijn allesbehalve aangenaam. Het is van groot belang dat een ontstopping zo snel mogelijk behandeld wordt. Daarom staat ons ontstoppingsbedrijf 24/7 voor u klaar. Als u te lang wacht kan u het risico lopen dat het probleem groter wordt, wat gevolgen met zich mee kan brengen zoals blijvende schade aan uw sanitair.

Er zijn twee voorwaarden verbonden aan het oplossen van een verstopping. Eerst en vooral moet u nagaan wat de oorzaak nu precies is. Daarna moet u ook de plaats lokaliseren. Dat kan aan de hand van diverse technieken, zoals bijvoorbeeld camera-inspectie.

VOOR WELKE VERSTOPPINGEN KUNT U BIJ ONS TERECHT?

Onze ruim en ontstoppingsdienst heeft ervaring met alle soorten ontstoppingen. Wij beschikken over de nodige apparatuur om alles op een propere en probleemloze manier op te lossen. U kunt bij ons terecht voor de ontstopping van onder andere:

REGIO'S ONTSTOPPINGSDIENST

Ruim en ontstoppingsdienst IQ Plumbing is actief in heel Vlaanderen. Houd er rekening mee dat wij een ander telefoonnummer hebben per provincie. Op deze pagina vindt u al onze contactgegevens per provincie.

Net zo'n mooie website of webshop laten bouwen?

Laten we kennismaken en ontvang gratis een eerste versie van jouw website of webshop!

Meer dan 1.600 ondernemers gingen je voor.
Meer dan 1.600 ondernemers gingen je voor.

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!