Wie? HR.chitects

Wat? HR.chitects, jouw partner in de selectie en rekrutering van kwaliteitsvolle HR professionals.

Klant sinds? Januari 2022

Webhero Website? hr-chitects.com

Contactgegevens?

Uitbreidingstraat 2
2600 Berchem
België

(+32) 9 352 02 80

HR.chitects

HR.chitects is een wervings en selectiebureau uit Antwerpen met oog voor HR-talent. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om uit te blinken in je carrière.

Zowel vacatures als HR Directeur of HR Generalist vacatures, als HR Assistant jobs zitten in onze portefeuille.

"Getalenteerde HR-professionals en jong talent verbinden met succesvolle bedrijven."

HR wervings en selectiebureau Antwerpen, Hrchitects

HR.chitects is jouw partner in de selectie en rekrutering van kwaliteitsvolle HR professionals.

Voor werkzoekenden

Zowel bij onze klanten als bij onze kandidaten staan wij bekend om het realiseren van succesvolle samenwerkingen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid van de kandidaat strookt met de bedrijfsgeest. Alleen op die manier kunnen volgens ons duurzame relaties ontstaan.

Voor ons is het erg belangrijk dat we kort op de bal spelen. Zodra we je sollicitatie ontvangen, contacteren we je zo snel mogelijk en bespreken we in alle discretie de volgende stappen. Bij ons heb je één aanspreekpunt. Deze consultant beschikt over de juiste knowhow om je te begeleiden als jobcoach en zo het meeste uit jouw carrièrepad of carrière switch te halen. Met HR.chitects kan je steeds rekenen op zekerheid. We bieden namelijk steeds aanwervingen van onbepaalde duur aan.

Persoonlijke loopbaanbegeleiding

Geschikte HR vacatures vinden is voor ons niet voldoende. We analyseren samen met jou jouw doelen, profiel en kennis en stellen op basis van deze informatie een carrière traject op dat aansluit bij jouw toekomstbeeld.

Sector expertise

Per HR-domein hebben we verschillende gespecialiseerde HRchitects die reeds jaren actief zijn en beschikken over een sterk netwerk.

Confidentialiteit

We begrijpen dat je zoektocht naar een nieuwe job in alle discretie moet verlopen. Onze HRchitects benaderen, enkel na overleg met jou, mogelijke nieuwe werkgevers om een mogelijke match te bespreken.

Benieuwd welke HR uitdaging jou te wachten staat? Ben je op zoek naar een carrière switch in Antwerpen, Brussel, Leuven, Limburg, Gent, ...

Voor werkgevers

Bent u op zoek in Vlaanderen naar een nieuwe of extra HR-professional? Zoekt u liever niet te lang en alleen naar die ene unieke HR-medewerker? Dan zijn wij het juiste wervings en selectiebureau voor al jouw hr rekrutering!

Efficiënte aanwerving 

Een succesvol bedrijf en sterke werkkrachten zijn complementair. Toch beschikt niet elk bedrijf over de tools en de tijd om de meest geschikte personen op de arbeidsmarkt te vinden, te selecteren en te screenen. Ons selectiebureau staat klaar om u hierbij te helpen.

Professionaliteit 

Wij garanderen kwaliteit dankzij een grondige screening door onze ervaren HR-recruiters. Onze kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en enkel de beste profielen worden aan u voorgesteld. Kwaliteit komt voor ons op de eerste plaats.

No cure, no pay

Bij ons geldt de “no cure, no pay” filosofie. Zolang er geen match is tussen uw bedrijf en één van onze HR-kandidaten, hoeft u niets te betalen. Wij gaan voor langetermijnrelaties. Samen vinden we de kandidaten die echt het verschil maken voor uw bedrijf.

Wij vinden HR-talent voor uw bedrijf in Antwerpen, Brussel, Leuven, Limburg, Gent, ...

HR wervings en selectiebureau Antwerpen, Hrchitects

Een goede service op maat is voor ons van onschatbare waarde. Daarom staan onze HR recruitment specialisten uit Antwerpen steeds paraat om u met raad en daad bij te staan. Vragen of bent u enthousiast om met ons een partnership aan te gaan? Neem contact met ons op!

“Creating the future by connecting talent”

Contactgegevens wervings en selectiebureau HR.chitects

Uitbreidingstraat 2
2600 Berchem

Telefoon: (+32) 9 352 02 80

E-mail: info@hr-chitects.com


Pivete

Ben je op zoek naar PIR-luchtkanalen? Dan is Pivete de juiste partner voor jou!

Joie de Sie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x