Ondernemingsgids

Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo laten maken

De Webhero ondernemingsgids helpt je om een kwalitatieve bedrijfsvideo te laten maken door een agency of freelancer in jouw buurt. Je kan gratis een offerte aanvragen en wij zoeken 3 ervaren videomakers die een offerte op maat van jouw bedrijf of organisatie zullen maken.

De mogelijkheden zijn onbeperkt: we zoeken voor jou videomakers die ervaring hebben met B2B bedrijven, retail, productiebedrijven,... Maar ook met zelfstandigen en kleine ondernemingen.

​​Bedrijfsvideo Reviews

star star star star star

“De keuze voor deze jonge talentvolle producent was makkelijk. Transparante communicatie en scherpe prijs.”

Elke Verstassen
star star star star star

“De opnames zijn super vlot verlopen. Ze gaven ons een goed gevoel voor de camera. En de kwaliteit van de bedrijfsvideo was uitstekend. Enorm veel positieve reacties gehad.”

Guy Ket
star star star star star

“Jonge en ambitieuze mannen, veel waar voor je geld.”

Carla Verhaegen

De Ondernemingsgids is een initiatief van Webhero. Webhero hielp al meer dan 5.000 ondernemers in Vlaanderen succesvol aan hun digitaal verhaal te bouwen. De digitale wereld evolueert sneller dan ooit en dat beïnvloedt onvermijdelijk ook jouw business. Waar concurrentie vroeger vooral vanuit lokale hoek kwam, is de toekomst vandaag digitaal. Online vindbaarheid is key en laat dat nu net het doel van deze Ondernemingsgids zijn.