Ondernemingsgids

Op zoek naar een bedrijfsvideo in Antwerpen

Bedrijfsvideo Antwerpen

Ben je op zoek naar een leverancier voor een bedrijfsvideo in Antwerpen of een cameraman aan huis voor een reportage?
Vul het formulier hieronder in om tot 3 offertes van leveranciers in jouw buurt te ontvangen.

Reeds 267 offertes aangevraagd

Bedrijfsvideo laten maken prijs
star star star star star

“Zeer snelle responstijd, dynamisch, veel potentieel. Prachtige bedrijfsvideo ontvangen. Wij gaan in de toekomst nog samenwerken.”

Johan Claessens
Bespaar tijd
Vind de beste deals
Ontvang meedere offertes
Bespaar geld

Bedrijfsvideo Antwerpen

De aandacht van de consument verplaatst zich tegen lichtsnelheid van de TV en de computer naar de smartphone. En met z’n allen kijken we daar het liefst naar video-content. Op hln.be, Sporza, YouTube, Instagram, TikTok, LinkedIn, Netflix, … maar ook op websites van bedrijven uit Leuven. Video is overal! Daarom is het een must om als bedrijf uit Leuven ook online aanwezig te zijn met een bedrijfsvideo.

Bedrijfsvideo reviews regio Antwerpen

star star star star star

“De tarieven voor de promotiefilm waren haalbaar voor ieder bedrijf, groot of klein. En het eindresultaat was prachtig. Trots!”

Carla Verhaegen
star star star star star

“De keuze voor deze jonge talentvolle producent uit Antwerpen was makkelijk. Transparante communicatie en een scherpe prijs.”

Elke Verstassen
star star star star star

“De opnames zijn super vlot verlopen en de kwaliteit van de bedrijfsvideo was uitstekend. Enorm veel positieve reacties gekregen.”

Guy Ket
Ontvang gratis 3 offertes

Hoeveel kost een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo laten maken kost tussen de 2000 euro en 10.000 euro afhankelijk van de lengte, afwerking, animaties, geluidsopnames, muziek en voice overs. Door zelf goed voorbereid te zijn met een script kan je al heel wat kosten besparen. Verwacht je van de videomaker creatieve ideeën en wil je opnemen op exotische locaties buiten Leuven? Dan gaat de prijs uiteraard omhoog.

Wil je een richtprijs voor je bedrijfsvideo voor regio Leuven? Vul dan het offerte formulier in, en ontvang 3 sterke en gedetailleerde offertes.

Bedrijfsfilm met drone

Luchtbeelden van je bedrijf zijn altijd indrukwekkend en geven een extra dimensie. En Leuven is mooi vanuit de lucht. Tegenwoordig zijn drone shots niet meer zo heel duur. Het is zelfs mogelijk om in grote indoor ruimtes drone beelden te schieten. Maar dan heb je wel een ervaren piloot nodig. Vermeld het zeker op je offerte aanvraag, want niet elke videomaker kan dit.

Ontvang gratis 3 offertes

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo kan natuurlijk verschillende gedaantes hebben. Wat je best probeert te vermijden is de historische stoffige video met beelden van je bedrijf en was bibliotheek muziek. Vaak is de bedrijfsvideo het eerste van je website bezoeker raadpleegt. En je hebt maar 1 kans op een eerste indruk. Maak er iets informatief én creatief van. Je hebt niets aan je bedrijfsfilm als je kijkers na 10 seconden afhaken.

Soorten bedrijfsvideo’s:

 • Algemene voorstelling van het bedrijf
 • Reportage door een externe interviewer
 • Product video
 • Reeks van korte video’s voor social media
 • Aankondigings video voor een event of lancering
 • Marketing video met een call-to-action om mee te adverteren
 • Talkshow video

Een voorbeeld reportage video met het ondernemersverhaal van Luna Stevens van het lingerie merk Moon by Luna.

Hoe lang duurt het om een bedrijfsvideo te maken?

Een bedrijfsfilm opnemen en afwerken duurt 2 tot 8 weken afhankelijk van aantal draaidagen, montage, animaties en feedback rondes. Hoe langer de video, hoe langer de productie tijd.

De 5 stappen om een bedrijfsfilm te maken:

 • Intake gesprek om de inhoud te bepalen
 • Voorstel script en feedback-ronde
 • Planning van draai en montage dagen
 • Oplevering en feedback ronde
 • Finale versie en online lancering

Een voorbeeld van een klanten review video:

Moet je een bedrijfsvideo ondertitelen?

Ja, zelfs indien je spreekt in het Nederlands, adviseren we je om je bedrijfsvideo te ondertitelen. Vaak kijken mensen video’s op de trein, op het werk, in bed terwijl je partner slaapt,... en dan zetten ze het geluid af. Als jouw video geen ondertiteling heeft zal deze snel geskipt worden.

Ontvang gratis 3 offertes

Een voorbeeld van een learning video voor je klanten of prospects.

Opnames in beeld: hoe wordt een bedrijfsvideo gemaakt?

Bedrijfsvideo offerte
Bedrijfsvideo cameraman

Studio voor bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo laten maken setup
edrijfsvideo laten maken product video

Productopnames

Bedrijfsvideo laten maken in atelier
Bedrijfsvideo laten maken social media video
Ontvang gratis 3 offertes

De Ondernemingsgids is een initiatief van Webhero. Webhero hielp al meer dan 5.000 ondernemers in Vlaanderen succesvol aan hun digitaal verhaal te bouwen. De digitale wereld evolueert sneller dan ooit en dat beïnvloedt onvermijdelijk ook jouw business. Waar concurrentie vroeger vooral vanuit lokale hoek kwam, is de toekomst vandaag digitaal. Online vindbaarheid is key en laat dat nu net het doel van deze Ondernemingsgids zijn.