Webhero team

24 december 2022

Team Webhero wenst jullie fijne feestdagen en een fantastisch 2023

Beste klanten, vrienden, familie en heroes,

Voor ons was 2022 een jaar om niet snel te vergeten. We lanceerden een nieuwe gratis software, organiseerden de tweede editie van De Week van de Digitale Held, deelden 35 Webhero Awards uit, gingen op teambuilding naar Dubrovnik, hielpen onze klanten tijdens 12 Open Offices en 4 SEO-opleidingsdagen en last but not least: we vierden onze tiende verjaardag.

Het was daarnaast ook een onzeker jaar. Om redenen die we niet nog een keer moeten herhalen. Maar wat we wel nog eens willen herhalen...

Bedankt voor jullie steun, al 10 jaar lang!

Wij zijn super trots op onze warme, hechte community van kmo's en zelfstandigen die elke dag het beste van zichzelf geven.

Team Webhero wenst iedereen dan ook fijne feestdagen en een schitterende start van 2023. Tot volgend jaar!

Nele, Hannah, Tom, Jo, Sander, Karlien, Joni,
Stephanie, Ilse, Geraldine, Jennifer & Joren

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x