Webhero team

1 november 2022

10 vragen aan onze Web Advisor, Joni

In haar vrije tijd deed ze al mee aan het wereldkampioenschap Sport Aerobics én Belgium's Got Talent, maar ook hier op kantoor is ze een echte winnaar. Maak kennis met Web Advisor Joni Tonnet!

1. Hoe ben je terechtgekomen bij Webhero?

Als oud-student digitale media was ik opzoek naar een job in de digitale sector. Aangezien ik dichtbij het Webhero hoofdkwartier woon, heb ik vaak een bedrijfswagen zien passeren waardoor ik Webhero al een beetje leerde kennen. Uiteindelijk kwam mijn broer met het idee om eens te polsen voor een job. Hij kent namelijk Sander - co-founder Webhero - en wist dat Webhero een tof, digitaal bedrijf was. Dankzij zijn advies en de toen openstaande vacature, heb ik gesolliciteerd. Ondertussen zijn we meer dan anderhalf jaar verder. De tijd vliegt voorbij!

2. Wat was je leukste project voor Webhero?

Het is niet echt een project, maar eerder een periode (lacht). Ik houd namelijk van drukke periodes: het aanbieden van acties tijdens bijvoorbeeld Black Friday, de Week van de Digitale Held... Die gezonde adrenaline en mentaliteit van "gaan, gaan, gaan", dat vind ik echt top! Uiteraard, los van het werk, vind ik alle activiteiten die wij als team doen enorm plezant. Ik denk dan aan onze spontane lunchpauzes buiten het kantoor, teambuildings enzoverder.

3. Wat vind je het leukste aan werken bij Webhero? 

De werksfeer! We hebben ons eigen wapenschild en noemen elkaar "beste beste". We trekken aan hetzelfde zeil en kunnen steeds bij elkaar terecht. Iedereen voelt zich op zijn gemak, dat vind ik fantastisch. 

Webhero houdt tijdens het sollicitatieproces ook rekening met de persoonlijkheid van de sollicitant om zo zeker te zijn dat deze persoon binnen het team zou passen. Op die manier willen ze streven naar een team dat goed overeenkomt en op elkaar afgestemd is. Wat de samenwerking alleen maar gaat bevorderen en waardoor je je als persoon goed voelt binnen de groep. In mijn ogen is dat een win-win situatie voor beide partijen en werkt het zeer succesvol.

4. Waar zie je jezelf binnen 10 jaar?

Ik ben niet echt een persoon die denkt op lange termijn. Ik ben eerder iemand die het moment grijpt als het zich voordoet. Uiteraard kan ik doelen en dromen hebben, maar ik vind dat je daar geen controle over hebt. Daarom laat ik alles gewoon op me afkomen. Ik wil wel groeien en bijleren waar mogelijk, maar ik kan daar geen specifieke visie op plakken. Dus ja, om te antwoorden op je vraag: geen idee eigenlijk (lacht).


5. Als je één superkracht kon kiezen, behalve een digitale held zijn, wat zou je dan kiezen?

Gedachten lezen. Omdat het voor mij heel veel verwarring zou oplossen (lacht). Ik ben iemand die snel in iemand anders zijn of haar plaats nadenkt en mijn eigen interpretatie eraan gaat geven, positief of negatief. Voor mij zou het dus duidelijker zijn mocht ik weten wat iemand echt denkt en de communicatie zou er daardoor alleen maar op verbeteren.

6. Hoe zouden anderen je omschrijven in 5 woorden? 

Ik hoor wel vaak dat ik een vertrouwenspersoon ben, dat mensen naar mij komen als er iets is. Ook ben ik - denk ik - vaak goed gezind of een beetje "het zonnetje in huis". Daarnaast ben ik ook een doorzetter. Als ik weet wat ik wil, dan ga ik er ook voor.  Waar ik me soms in durf verliezen, is het nadenken en overdenken van zaken, een werkpunt van mij. Voor de rest ben ik ook wel energiek denk ik. Als ik het moet samenvatten in vijf woorden: betrouwbaar, vrolijk, energiek, doorzetter en overthinker.

7. Wat zijn je hobby’s?

Zo goed als al mijn vrije tijd gaat naar mijn grootste hobby: Sports Aerobics. Als ik nog tijd over heb, dan ben ik waarschijnlijk met vrienden of familie aan het afspreken.

8. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Wat is jouw levensmotto?

Een levensles die ik zelf wat probeer te volgen is "Alles komt altijd goed" of de quote "It is what it is". Je kan dingen niet altijd veranderen. Je moet leren omgaan met wat of hoe dingen zijn of op je pad komen. Het accepteren, het leren interpreteren en er het beste van maken.

9. Als je kon gaan dineren met iemand bekend, levend of dood, wie zou je dan kiezen?

Als eerste denk ik Michelle Obama. Ik denk dat daar wel interessante gesprekken van zouden komen (lacht). Maar ook comedian Ellen Degeneres. Dat lijkt mij ook wel lachen om daar eens samen mee te gaan eten.

10. Als je een tijdmachine had en je kon naar eender welke periode reizen, naar welke periode of jaar zou je dan reizen en waarom (verleden, heden, toekomst)?

Goede vraag (lacht). Ik vond de periode toen ik in het middelbaar zat wel echt leuk. Je studeert, geen kopzorgen, geen belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden, je focust op wat je zelf wilt enzoverder. Dat was voor mij een rustige periode waar niets moet en alles kon. De toekomst kan je niet voorspellen vind ik, maar ik ben wel nieuwsgierig naar wat de toekomst in petto heeft voor mij.

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

Team Webhero wenst jullie magische feestdagen en een fantastisch 2024

Beste klanten, vrienden, familie en heroes, jullie onwankelbare steun en vertrouwen zijn ook dit jaar de drijvende krachten achter onze successen en innovaties.

27 december 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x