Werken bij Webhero

Wie is Webhero?

Het verhaal van Webhero begint in 2013 met als grootste drijfveer: Belgische KMO's en zelfstandigen mee op de digitale sneltrein krijgen. De afgelopen tien jaar bouwden we meer dan 5.000 websites, groeide ons team tot een geoliede machine van 12 heroes en kwamen er naast websites en webshops nog tal van digitale oplossingen bij die het leven van Belgische KMO's en zelfstandigen een stuk makkelijker maken. Onze unieke manier van werken maakt dat we een stevige klantenbasis hebben die al jarenlang op de software en diensten van Webhero vertrouwen.

Heroes met hart voor de zaak

Bij Webhero zijn we meer dan collega's; we zijn een familie. Elk lid van ons superteam is geselecteerd op basis van vier kernwaarden die ons onderscheiden en samen sterk maken: de Fixer, de Beste Beste, de Goalgetter, en de Explorer. Samen zetten we ons elke dag in om onze klanten het beste van het digitale spectrum te bieden, met een continue drang naar verbetering en innovatie.

Fixer: Zie je een probleem? Wees proactief en fix het!

Beste Beste: We streven ernaar de beste collega's te zijn door elkaar te ondersteunen en samen te werken.

Goalgetter: Ambitieuze doelen stellen en bereiken geeft ons energie.

Explorer: Blijf op de hoogte van je vakgebied en ontwikkel je expertise continu.

Flexibel groeien en vieren

Wij geloven in een balans tussen werk en privĂ©, daarom bieden we flexibele werktijden om deze harmonie te waarborgen. Het behalen van onze targets gaat niet onopgemerkt voorbij. We vieren onze successen met feestelijke incentives in binnen- en buitenland. Daarnaast investeren we in de groei van elke Webhero met een breed scala aan opleidingen en coaching, zodat persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand gaan.

Ons creatief hoofdkwartier

Ons kantoor in Officenter Heverlee is veel meer dan een werkplek; het is een broeinest waar creativiteit, samenwerking en ontspanning samensmelten. Perfect gelegen en uitgerust met uitstekende faciliteiten zoals gratis parkeren en een gezellige bistro, biedt het een ideale setting voor onze heroes. Het is een plaats waar we niet alleen werken, maar ook onze vaardigheden testen bij een potje darten, samen genieten van een lunch, of onze gedachten verzetten tijdens een verfrissende wandeling rond het Officenter. Elke hoek van ons kantoor is ontworpen om te inspireren, te verbinden en om elke dag een beetje meer dan gisteren te schitteren.

Sluit je aan bij de Webhero brigade!

Klaar om samen met ons de digitale arena te betreden? Ontdek onze vacatures en wie weet, verschijnt binnenkort jouw gezicht op onze team-pagina.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x