Werken bij Webhero


Wie zijn wij?

Webhero is in 2014 ontstaan onder het digital agency Content Crackers. Bij regelmaat van de klok kregen we van zelfstandige ondernemers, kmo’s en eventorganisatoren de vraag om snel en betaalbaar websites te maken. Ons product is geboren als gevolg van verschillende pijnpunten die zij vroeger tegenkwamen. Want de oplossingen waren vaak te duur, niet transparant, te omslachtig of te beperkt. Het is onze missie om kleine ondernemingen zorgeloos online te brengen met een professionele uitstraling en een goede vindbaarheid. We bouwen websites en webshops, zijn specialist in SEO en organiseren een Academy voor ondernemers.

Elevator pitch

Wij werken voor zelfstandigen en kleine ondernemingen die een probleem hebben met hun website of er nog geen hebben. Wij helpen met het opzetten en onderhouden zodat hun website nooit veroudert en vindbaar is in Google. Dankzij Webhero krijgen ze meer bezoekers op hun website en stijgt hun omzet. Webhero is de held van de digitale wereld.

Word ook een Webhero

We zijn op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen om samen het digitale bestaan van ondernemers en zelfstandigen eenvoudiger te maken. Ben jij de persoon die wij zoeken?

Team & cultuur

Wat is de kern van elke succesvolle onderneming? De mensen die elke dag hard werken om de doelstellingen waar te maken. Team Webhero is een superteam! En daarom leggen we onze mensen graag in de watten.

Wij willen een thuis zijn voor jonge ambitieuze experts die  leergierig zijn, zichzelf willen ontplooien en voortdurend beter willen worden. Het team heeft 4 waarden bepaald waaraan je moet voldoen. Always be a:

  1. Fixer: if it’s broken, fix it!
  2. Beste beste: wees een zo goed mogelijke collega
  3. Goalgetter: we kicken op het halen van ambitieuze doelstellingen
  4. Explorer: blijf on top of your game als expert in jouw vakgebied


Werkuren

Uiteraard hebben wij vaste kantooruren, maar we bieden de nodige flexibiliteit om werk en privé in de juiste balans te houden.

Targets

Webhero bestaat uit verschillende teams: support, sales, developers, marketing, ... Als targets gehaald worden bouwen we ook een feestje met het hele team. Zo deden we al incentives naar Zarautz, Barcelona, Milaan en Amsterdam. 

Opleiding

We willen dat elke Webhero steeds beter wordt in zijn job. Daarom kan je genieten van coaching, online opleiding, conferenties, enzoverder.

Bij ons is ’t plezant

Webhero is een grote familie. We gaan regelmatig samen lunchen en doen toffe teambuildings. Verjaardagen worden gevierd met een lunch ‘op kosten van de zaak’. En er staat altijd cava koud om behaalde targets te vieren.Ons kantoor

Het Webhero kantoor ligt in Officenter te Heverlee. Vlak naast  de afrit van de autostrade zijn we dus zeer makkelijk bereikbaar. Er is voldoende gratis parking aan ons gebouw en elektrische wagens kunnen gratis laden. In ons gebouw is er een bistro waar je broodjes of een lekkere lunch kan bestellen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x