Website bouwer Webhero

Webhero is een hip webdesign bureau uit Leuven met ervaren web-experts, jong digitaal geweld en savvy developers, waar we al enkele jaren meedrijven op de nieuwste ontwikkelingen wat betreft het ontwerpen van professionele websites en webshops. 

In alle bescheidenheid durven we stellen dat Webhero een vernieuwende kijk heeft op de digitale markt en een innovatief webplatform heeft ontwikkeld dat betaalbaar is voor elke ondernemer. Geen peperdure websites op maat maar een volwaardig alternatief met meer dan 40 mooie webdesigns die hoog scoren in Google, volledig aanpasbaar en responsief. Google selecteerde ons samen met 17 andere webdesign bureaus als één van de ‘high potentional agencies’ in België. Daar zijn we trots op!

Webhero is een website bouwer die uw website NU al gebouwd heeft. Wij hebben meer dan 40 verschillende professionele responsieve webdesigns beschikbaar die u volledig zelf kan invullen en aanpassen aan uw huisstijl.

Een offerte vragen om een website te laten bouwen? Dat is niet nodig want Webhero werkt met all-in prijspakketten vanaf € 897 excl. BTW en een gratis testperiode van 1 maand.

Maak een afspraak

Een website bouwer met een Webhero-missie!

Een mooie website is een must, maar ook inhoudelijk en technisch moet jouw website geoptimaliseerd worden voor Google. Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. Webhero heeft al zijn kennis gebundeld en dat resulteert in meer dan 1.400 tevreden Belgische ondernemers die klant zijn bij Webhero. Eerlijk, eenvoudig en betrouwbaar.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij websites sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om jouw website te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Wij bouwen, jij beheert, wij bewaken.

Met de Webhero beheermodule kan je op een gebruiksvriendelijke manier zelf pagina’s creëren en inzetten voor oneindig veel toepassingen. Het ingebouwd dashboard geeft bovendien in realtime statistieken van je bezoekersaantallen weer.

Integraties

Webhero sites zijn superslimme websites. Vandaag de dag is de connectiviteit tussen je website en andere online tools belangrijker dan ooit. Bekijk daarom al onze integraties

Professionele websites die nooit meer verouderen

Als ondernemer moet je ondernemen… een website ontwerpen neemt het Webhero team met veel plezier van je over. Wij zorgen vandaag dat je website van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen.

website bouwer Leuven Bears

Wat maakt Webhero als website bouwer uniek?

Dankzij ons uitgebreid gamma aan functies straalt jouw website, portfolio of online winkel de nodige professionaliteit uit. Zie er uit als een expert. Van in het begin.

Design

Elk Webhero design is ontwikkeld door digitale helden van wereldklasse. Onze designs zijn gemaakt voor alle browsers en mobiele apparaten en maken gebruik van de nieuwste technologie.


Design shaker

Met Webhero kun je naadloos en gratis upgraden naar nieuwe designs. De 1-druk-op-de-knop oplossing is uniek en zal je veel geld besparen. Nooit meer de kost van een nieuw webdesign!


Layout

Met honderden aanpasbare instellingen, waaronder lettertypen, kleuren en pagina-configuraties, kan je Webhero website er uniek uitzien met slechts een paar klikken.


Mobile first

Elk Webhero design heeft een unieke mobiele variant zodat jouw inhoud er op elk apparaat elke keer weer geweldig uitziet.


Snelle laadtijd

Alle Webhero websites en webshops worden snel geladen, wat ook een SEO-pluspunt is.


Google lettertypen

Webhero geeft je keuze uit meer dan 900 lettertypen uit de Google fonts library. Zo staat je hele website in 1 klik in de juiste huisstijl.

Website bouwer Webhero maakt niet alleen mooie websites. Ze zijn ook nog eens superslim!

Superslimme websites: alle integraties

De connectiviteit tussen je website en andere online tools is op dit moment belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken.

Naast deze apps waarmee we koppelen met een API, zijn er ook apps die we naadloos kunnen integreren in elke Webhero website.

Kies voor Webhero, de website bouwer uit Leuven omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij als website bouwer gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks uw bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Ook een website laten maken met Webhero? Stuur ons jouw teksten en foto’s en binnen de 24 uur ontvang je een gratis demoversie in jouw mailbox volledig aangepast aan jouw huisstijl.

website bouwer - klant Artkom

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

E-book: Beter scoren in Google


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x