Webshop laten maken Heverlee

Webwinkel starten Heverlee?

Komt dit je bekend voor?

Je hebt al een winkel en wil je producten of diensten nu ook online aanbieden.

Je speelt met het idee om een gloednieuwe webshop te lanceren.

Je hebt reeds een webshop, maar die is dringend aan vernieuwing toe.


Welkom bij Webhero - Webshop laten maken Heverlee

Webhero helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele webshop.

Gratis opstart en advies dankzij één van onze Web Advisors.

Integraties met Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader.

Al meer dan 5.000 zelfstandigen en KMO’s kozen voor een website of webshop van Webhero.

Meer omzet en tevreden klanten?

Laten we eraan beginnen! Contacteer ons voor jouw nieuwe website, portfolio of online winkel.

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!

Webshop info voor ondernemers uit Heverlee:

 1. Wat is de prijs om een webshop te laten maken in Heverlee?
 2. Een professionele webshop laten maken in 4 stappen
 3. Integraties Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader
 4. Een webshop die hoog scoort in Google
 5. Keuze uit meer dan 40 designs
 6. Veilig online verkopen


Wat is de prijs om een webshop te laten maken in Heverlee?

De prijs voor een webshop start vanaf €1.738 excl. BTW/jaar. Via onze handige calculator bereken je zelf de prijs van jouw project. Iedere Webhero klant krijgt een jaarlijkse Webhero licentie waarbij onderstaande zaken inclusief zijn:

Je website makkelijk zelf aanpassen

Domeinnaam en hosting

SSL-beveiligingscertificaat

Gratis design updates

Gratis technische updates

Support

5-sterren klantenservice op elk moment

Optioneel e-commerce

Optioneel real-time SEO advies


De Webhero licentie en modules voor e-commerce en SEO dienen jaarlijks vernieuwd te worden. Alle geafficheerde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Een professionele webshop laten maken in 4 stappen

1

Stap 1: Kennismaking en uitwerking voorstel

De eerste stap in de aanloop naar jouw nieuwe webshop? Een kennismaking met één van onze Webheroes natuurlijk. We luisteren naar jouw digitale dromen en geven advies op basis van onze jarenlange ervaring en jouw doelstellingen. Indien gewenst ontvang je een gedetailleerde offerte van jouw project.

2

Stap 2: De structuur van jouw webshop

We bekijken samen de ideale structuur en set-up van jouw webshop. Zo helpen we je met de categorieën, filters, varianttypes, verzendmethodes, betaalmethodes, etc. Op basis van onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren kunnen we advies op maat van jouw bedrijf geven.

3

Stap 3: Opmaak webshop en 15 dagen gratis testen

Jouw persoonlijke Web Advisor start met het bouwen van jouw webshop. Wat Webhero echt uniek maakt? Je kan jouw webshop maar liefst 15 dagen gratis testen. Je krijgt gedurende die periode zelf toegang tot de beheermodule zodat je optimaal kan leren werken met jouw webshop. Producten toevoegen, soldenprijzen toepassen, … Dit wordt kinderspel!

4

Stap 4: Online

Producten toegevoegd? Verzendmethoden check? Betaalmethoden yes? Dan kan jouw gloednieuwe webshop online. Wij zorgen voor de registratie of transfer van jouw domeinnaam én het SSL-certificaat.


Integraties Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader

Het opstarten van een webshop gaat gepaard met een aantal belangrijke keuzes. Welke betaalmethodes wil ik aanbieden? Hoe en via welke partner ga ik mijn pakketjes verzenden? Wil ik mijn webshop koppelen aan een facturatiesoftware? Allemaal keuzes waarmee wij je kunnen helpen, want wij hebben integraties met Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader. Bovendien is er geen enkele meerkost voor het implementeren van deze tools.

Een veilige webshop laten maken Heverlee? Met deze betaalmogelijkheden zit je sowieso safe:

 • Mollie: Ben je net met e-commerce gestart? Met Mollie betaal je geen opstartkost, enkel een klein percentage per order.
 • Multisafepay: Je klanten meteen online laten afrekenen? Multisafepay biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden.
 • Europabank: De ideale betaalprovider voor transacties met betaalkaarten? Europabank verwerkt zélf de betalingen.

Bestellingen vlot versturen? Vertrouw op deze verzend tools:

 • Sendcloud: Populairste verzendtool in Europa voor webshops. Kies zelf je koerier, genereer pakbonnen en volg live de verzending via een track-and-trace nummer.
 • Bpost Shipping Manager: Laat je klanten zelf bepalen hoe ze hun bestelling ontvangen: aan de deur, in een afhaalpunt of aan één van de vele pakjesautomaten van bpost.

Bestellingen registreren en beheren? Kies voor deze facturatiesoftware:

 • Teamleader: Je orders rechtstreeks koppelen aan een facturatietool? Teamleader registreert je nieuwe bestellingen en maakt automatisch voor jou een factuur op.

Een webshop die hoog scoort in Google

Dankzij de technische updates die in de licentie zitten, spelen we alvast handig in op technische SEO. Om effectief hoger te scoren in de ranking, zet je best ook in op inhoudelijke SEO-criteria. Boost jouw vindbaarheid aan de hand van onze SEO-tool die we in house ontwikkeld hebben volgens de regels van de Google kunst.

Keuze uit meer dan 40 designs

Net als in de modewereld, wordt de look van een website bepaald door trends. Wat een jaar geleden nog hipsterproof was, is inmiddels alweer verouderd. Ons platform tackelt dit issue door zelfstandigen en KMO's een website aan te reiken die nooit meer veroudert. Om dit te garanderen, verdiepen onze designers zich een aantal keer per jaar in de nieuwste webdesign trends en creëren ze een nieuw design dat volledig up-to-date is. De afgelopen zes jaar hebben we op die manier zo'n 40 nieuwe designs uitgebracht. De grootste troef? Je kan jouw website kosteloos in een nieuw jasje steken en dit op eender welk moment.


Webshop laten maken Heverlee? Om jouw website zo optimaal mogelijk te laten functioneren, voert Webhero bovendien ook technische updates door. We zetten daarbij graag in op technische SEO-optimalisatie, zoals bijvoorbeeld de laadsnelheid van jouw website. Daarnaast spelen we vlot in op bugfixes en koesteren we een grote openheid voor de feedback van klanten. Alle recentelijk doorgevoerde updates kan je op de voet volgen via het dashboard van jouw beheermodule. Wat dit concreet voor jou betekent? Een website die voortdurend technisch up-to-date gehouden wordt en dus ook technisch nooit meer veroudert.

Veilig online verkopen

Bezoekers van jouw webshop een veilige surfervaring bieden, is topprioriteit voor onze heroes. Alle Webhero webshops zijn SSL-gecertificeerd en bieden de mogelijkheid om GDPR-conform te handelen. Webhero hernieuwt automatisch de nodige beveiligingscertificaten. Zo kan jij zorgeloos en veilig bouwen aan jouw digitaal verhaal.


Webshop laten maken Heverlee? Ontdek hieronder enkele van onze e-commerce referenties:

Meer webshop referenties


De digitale held van zelfstandigen en KMO’s

Webhero hielp al meer dan 5.000 ondernemers in Vlaanderen succesvol aan hun digitaal verhaal te bouwen. De digitale wereld evolueert sneller dan ooit en dat beïnvloedt onvermijdelijk ook jouw business. Waar concurrentie vroeger vooral vanuit lokale hoek kwam, is de toekomst vandaag digitaal. Online vindbaarheid is key. Hoe kan Webhero jou helpen? Met een ervaren team van heldhaftige Webheroes en een giga goesting werken we graag samen aan jouw digitale groei.

Webhero maakt betaalbare webshops voor ondernemers in Heverlee. Zowel voor startups als ervaren ondernemers in Heverlee is een webshop dé ideale oplossing om uw business flink te boosten. Laat je webshop maken door Webhero: snel, betaalbaar, mobiel vriendelijk én hoog scoren in Google.

Heb je het druk en ontbreekt je de tijd om zelf een webshop te maken? Sta je op het punt een webwinkel te beginnen in Heverlee en wil je meteen een professionele webshop? Een Webhero webwinkel is dé ideale online tool om je klantenbestand stevig te doen groeien en actief te werken aan de branding van je producten. Gooi je digitale verkoopslijnen open en til je omzet naar een hoger niveau! Met een webshop verkoop je niet langer alleen in Heverlee, maar over de hele wereld.

De Webhero webshops worden ontwikkeld door digitale experts die zelfstandige ondernemers en kmo’s in Heverlee helpen om snel, gemakkelijk en betaalbaar een webshop te maken. In 2016 rolde de eerste Webhero webshop de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 5.000 klanten die bewust gekozen hebben voor een responsive website of webshop die je zelf kan beheren in een betaalbaar en trendy webdesign.


Meer omzet en tevreden klanten?

Laten we eraan beginnen! Contacteer ons voor jouw nieuwe website!

We contacteren je zo snel mogelijk
We contacteren je zo snel mogelijk

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!