Pivete

Welkom bij Pivete, uw expert in maatwerk PIR-luchtkanalen


Over Pivete

Bij Pivete zijn we gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte PIR luchtkanalen. Onze PIR luchtkanalen bieden tal van voordelen waar we op deze pagina over uitbreiden. Met een rijke geschiedenis van expertise en ervaring in de luchtkanalen industrie, drijft onze missie ons voort om de hoogste standaard van producten en diensten aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Speciaal voor omgevingen waar hygiëne een hoge prioriteit heeft, zoals ziekenhuizen, biedt Pivete antimicrobiële panelen aan. Deze innovatieve producten helpen de verspreiding van microben te verminderen, wat bijdraagt aan een gezondere omgeving. 

Pivete - PIR luchtkanalen

PIR luchtkanalen, de voordelen.

Bij Pivete zijn we gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte PIR luchtkanalen. Onze PIR luchtkanalen bieden tal van voordelen, waaronder:

Uitstekende isolatiewaarde

PIR luchtkanalen bieden een zeer hoge isolatiewaarde. Dit betekent dat ze effectief warmteverlies beperken, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een efficiënter ventilatiesysteem.

Lichtgewicht en eenvoudig te installeren

Dankzij het lage gewicht van PIR luchtkanalen is de installatie eenvoudig en snel uit te voeren. Dit bespaart tijd en arbeidskosten, wat vooral gunstig is bij grootschalige projecten.

Brandveiligheid

PIR luchtkanalen zijn brandveilig en voldoen aan strenge brandveiligheidsnormen. Ze hebben een hoge weerstand tegen vuur en dragen bij aan de algehele veiligheid van uw gebouw.


Vocht- en schimmelbestendig

PIR is bestand tegen vocht en schimmel, wat de levensduur van de luchtkanalen aanzienlijk verlengt. Dit zorgt voor een gezondere binnenluchtkwaliteit en vermindert het risico op schade door vocht.

Duurzaam

PIR luchtkanalen hebben een lange levensduur en behouden hun isolerende eigenschappen gedurende vele jaren. Dit maakt ze een duurzame keuze voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

Gezonde binnenluchtkwaliteit

Dankzij de antimicrobiële eigenschappen van PIR dragen onze luchtkanalen bij aan een schonere en gezondere binnenomgeving. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar hygiëne van groot belang is, zoals ziekenhuizen en scholen.


Onze realisaties

Pivete levert maatwerk oplossingen, zoals plenums ( Daikin, Panasonic en geïsoleerde vierkante Plenums), montagematerialen walraven en dakopstanden, die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van hun klanten. Hun betrouwbaarheid en focus op klanttevredenheid maken hen een gewaardeerde partner in de sector. Neem zeker ook een kijkje op onze webshop

Volg ons op Facebook en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x