5 mooiste websites 2021

5 mooiste websites door Webhero - 2021

Nieuw jaar, nieuwe selectie. Het is terug tijd om 5 van de mooiste websites in de kijker te zetten! Het Webhero team bekeek alle websites die dit jaar online gingen en selecteerde zijn top vijf. Wie ging er met de prijzen lopen? 

1. Kontrimo

Het eerlijke vakmanschap dat je van een stellingbouwer verwacht, daar staat Kontrimo  al jarenlang garant voor! Al sinds 1998 staat Michel Van Den Brande aan het hoofd van Kontrimo. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming die niet meer weg te denken valt wanneer het over tribunebouw en stellingbouw regio Temse en heel België gaat. Ongeveer 150 werknemers zijn dagelijks onderweg om hun kwaliteitsvolle, stevige, stabiele steigers en tribunes te installeren bij particulieren en professionelen.

Design: Ibiza
Website: www.kontrimo.be

Mooiste websites 2021,  Webhero, Kontrimo.

2. Flow Zwembaden

Kwaliteit en perfectionisme, dat zijn FLOW zwembaden! Een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin? Geen probleem. Je kan bij hen terecht voor aanleg en onderhoud van zwembaden steeds met een persoonlijke aanpak, professionele plaatsing en excellente service na verkoop. Laat ons eerlijk zijn ... de realisaties op hun website spreken boekdelen. 

Design: Casablanca
Website: www.flowzwembaden.be

Mooiste websites 2021,  Webhero, Flow Zwembaden.

3. Cocktailormade

Een bedrijfsevent organiseren mét impact? Cocktailormade, ready to serve! Van grootschalige events op locatie tot digitale teambuildings. Van uitvoerige eventplanning tot een feilloze realisatie ervan. Het bedrijf werkt exclusief B2B omdat ze daar steengoed in zijn! Dankzij hun tientallen jaren ervaring in eventplanning, gidsen ze jou feilloos naar een knaller van formaat. Het resultaat? Een signatuurcocktail van beleving die je gasten nog lang nasmaken. 

Design: Kyoto
Website: www.cocktailormade.be

Mooiste websites 2021,  Webhero, Cocktailormade.

4. De Muzieksommelier

Book, play & go? De Muzieksommelier is zoveel meer dan een boekingskantoor voor muzikanten. Zoals een wijnsommelier de gepaste wijn bij een gerecht zoekt, geven ze klanten professioneel advies bij het samenstellen van hun muzikaal menu. Ook hun muzikanten zijn de fin de champagne van de muziekscène, zorgvuldig geselecteerd en goedgekeurd door de Muzieksommelier. Op zoek naar livemuziek? Een muzikale workshop voor kinderen of een originele teambuilding? De Muzieksommelier tilt jouw event naar een hoger niveau met de de gepaste muziekformule en de beste livemuzikanten, bands en dj’s.

Design: Malmö
Website: www.demuzieksommelier.be


Mooiste websites 2021,  Webhero, De Muzieksommelier.

5. Markus

Met grote passie en jaren ervaring bouwt Markus mooie, kwalitatieve en betaalbare appartementen/huizen. Ken je dit gezegde: je moet driemaal bouwen voor je tevreden bent? Markus probeert ervoor dat elk project onmiddellijk een schot in de roos is, zodat je geen tweede of derde keer hoeft te bouwen. Ze begeleiden hun klanten doorheen dit avontuur naar een warme, gezellige thuis met een persoonlijke aanpak en de grootste zorg. 

Design: Hanoi
Website: www.markus.be

Mooiste websites 2021,  Webhero, Markus.

Ook graag een website met de 'w' van wauw? 

Maak een afspraak met een van onze experts en ontvang gratis de eerste versie van jouw droom website!

Extra inspiratiebronnen:

Je wilt een nieuwe look & feel voor jouw website, maar weet niet waar te beginnen? We verzamelden enkele handige bronnen boordevol inspiratie voor de mooiste websites;

  • Awwwards

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten. De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agencies uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de mooiste websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend. Bezoek de website of volg hen op Instagram.

  • CSS DESIGN AWARDS

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen. Deelnemers kunnen hun website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt. Bezoek hier de website. 

  • Webdesign inspiratie op Pinterest

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om de mooiste websites te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Dit bord ‘Webdesign Inspiration’ geeft je een goede kickstart! Bekijk hier het moodboard.

  • 33 of the Best Website Designs to Inspire You in 2021

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 van de mooiste websites verzameld die hij graag wil tonen:  "These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.” Een fantastisch lijstje met de mooiste websites, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we … Lees de blogpost hier.

  • 10 Places to Look for Website Design Inspiration

Corrine Soave: “The content is written, the platform is selected, and the wireframes are approved. All that’s left is to sit down and hammer out a beautiful design both you and the client will be happy with. It’s times like these when inspiration can escape us and we’re left in a creativity block. When I’m struggling to design a visually engaging website, I look to a few resources to get my creativity flowing again. The following is a list of favorite websites used for finding website design inspiration.” Ontdek hier de 10 mooiste websites waar Corrine op zoek gaat naar inspiratie.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x