Website maken of laten maken?

Je bent een startende ondernemer en overweegt een budget voor jouw online première? Zit jouw bedrijf in een stevige groeicurve of transitie en is jouw huidige website achterhaald? Een website maken neemt veel tijd in beslag, tijd die je kan gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Een website laten bouwen op maat aan de andere kant is soms een dure aangelegenheid. Doe daarom beroep op Webhero! Wij bieden een volwaardig alternatief aan.

Hoe werkt het? Stuur ons je logo, teksten en foto’s en binnen de 2 werkdagen krijg je een gratis demoversie in je mailbox. Voor een betaalbaar bedrag van € 897 excl. BTW, heb je een op en top moderne website mét een beheersysteem, keuze uit meer dan 40 designs, je eigen Google analytics tool, marketingadvies en gratis first class support en onderhoud.

Maak een afspraak

Een Webhero website huren? Sign me up!

Webhero verkoopt geen websites, maar verhuurt ze. Op deze manier kan je de financiële startsom spreiden over verschillende jaren, je website blijft steeds up-to-date en voor het onderhoud en de support hoef je maar 1 nummer te bellen. Klinkt als een strak plan?

Laat je website maken bij Webhero en je site is altijd up-to-date met nieuwe Google aanpassingen en optimalisaties, en voor de technische support staat het Webhero-team paraat.

Een website maken samen met Webhero in 4 stappen

STAP 1: Kennismaking en uitwerking voorstel

De eerste stap in de aanloop naar jouw nieuwe website? Een kennismaking met één van onze Webheroes natuurlijk. We luisteren naar jouw digitale dromen en geven advies op basis van onze jarenlange ervaring en jouw doelstellingen. Indien gewenst ontvang je een gedetailleerde offerte van jouw project.

STAP 2: Aanlevering content of copywriting

We bekijken samen of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Nood aan extra teksten? Dan schakelen we een professionele copywriter in om jouw webteksten naar een hoger niveau te tillen. 

STAP 3: Opmaak website/webshop en feedbackrondes

Jouw persoonlijke Web Advisor start met het bouwen van jouw website of webshop die je gedurende 15 dagen gratis kan bekijken, aanpassen en testen op verschillende toestellen. Wat Webhero echt uniek maakt? Je kan jouw website bekijken in meer dan 40 verschillende webdesigns. Je bent dus niet gebonden aan één webdesign. 

Op basis van jouw feedback werken we samen richting het eindresultaat. Een digitale expert zal je hierbij helpen en je persoonlijk advies geven over:

STAP 4: Online

Na de gratis testperiode kies je vervolgens de formule die het beste bij jou en je bedrijf past en jouw nieuwe website kan online! Nieuwe domeinnaam registreren of bestaande domeinnaam transfereren? Jouw digitale held geeft passend advies. Je krijgt bovendien toegang tot jouw persoonlijke beheermodule, waardoor aanpassingen aan de website vanaf nu kinderspel zijn.

Ook nadat je online bent, blijft Webhero waken over je website: updates, nieuwe designs en advies binnen onze community.

Website maken - Be Garden

Laat je website bouwen door Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks uw bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Wil jij ook een website maken met Webhero? Bekijk alle Webhero tarieven voor een website en webshop en kies een plan dat bij je past!

Professionele website maken met slimme integraties

De connectiviteit tussen je website en andere online tools is op dit moment belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken.

Naast deze apps waarmee we koppelen met een API, zijn er ook apps die we naadloos kunnen integreren in elke Webhero website.

Prezi: Interactive presentaties


Website maken bij Webhero

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x