Laat een webshop maken op maat van jouw product!

Wil je van start gaan met een online webwinkel, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Zet je product origineel in de markt en doe daarvoor een beroep op onze Webhero webshop skills! Een Webhero webshop maken is de ideale professionele etalage om jouw producten via het wereldwijde web aan de man te brengen. Op zoek naar een stevige online branding tool en een boost voor je klantenbestand? Start hier!

Enkele producten online verkopen of meteen +1000 producten? Geef je winkel een digitaal duwtje in de rug en laat een Webhero webshop maken met de puntjes op de i!

Maak een afspraak

Snel en goedkoop een webshop maken? Dat kan!

Onze Webhero developers toveren op enkele dagen tijd een hippe webwinkel uit hun mouw. Wij starten met een basisplatform dat we samen met jou stylen naar jouw branding en invullen met jouw producten. Nadien kan je makkelijk zelf producten toevoegen, prijzen aanpassen en de verkoop opvolgen. Zo weet jij exact waar jouw klanten naar op zoek zijn!

Webhero helpt startende en groeiende bedrijven aan een responsieve en betaalbare webshop die je zelf kan beheren en updaten. Wil jij ook een webshop laten maken door onze Webhero specialisten? Vraag hier jouw webshop offerte! Vanaf € 1658 excl. BTW kan je al een webwinkel laten maken.

webshop maken

Een webshop maken? Kies een design dat past

Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel. Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! 

Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel!

Webshop maken - Hoy by Kaat

Krijg meer bezoekers naar je webshop

Je hebt een professionele webshop laten maken, mooie productfoto’s, leuke teksten en wat nu? Hoe zorg je ervoor dat mensen op jouw webshop terecht komen? Lees onze tips om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. En dat kan alleen als je zelf je webshop kan updaten via een CMS met nieuwe producten, foto's, prijzen, video's, enz. Het op maat gemaakte beheersysteem van Webhero is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kan zelf producten toevoegen, categorieën maken, varianten toevoegen, bestellingen opvolgen, en vele andere toepassingen gebruiken. Je ingebouwd dashboard geeft bovendien in realtime statistieken van je verkoopcijfers weer. Bovendien kan je ons systeem eerst 15 dagen gratis testen alvorens te beslissen of je met Webhero wilt samenwerken.  

webshop maken - webhero integraties

Integraties met jouw Webhero webshop

Webhero webshops zijn superslimme en professionele webshops. In 2020 is de connectiviteit tussen je webshop en andere online tools belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken. 

Hier al 2 voorbeelden van integraties:

1) Mollie

Webhero koppelt snel en zorgeloos met Mollie. Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kan Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat geld veilig van de webshop naar je bank gaat.

2) Sendcloud

Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops. Iedere dag verlies je tijd (en geld) met pakketjes verzenden. Daarom is er SendCloud. Al meer dan 10.000 webshops verzenden 300% efficiënter. Verzend slimmer en goedkoper met Bpost, DHL, DPD en UPS. Met SendCloud kun je in 5 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw shop aanpakken. Ga aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

Webshop maken - By Avelien

Een webshop laten maken en kiezen voor Webhero?

Logisch: Omdat wij 'the extra mile' doen voor onze klanten

Kies voor een Webhero webshop omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf producten kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

De prijs voor jouw webshop? 

Die hoeft absoluut niet te duur te zijn. De prijs van een professionele webshop kan van heel goedkoop als je een zelfbouwpakket gebruikt tot 10.000-den euro's voor een webshop op maat. Gezien Webhero zich focust op zelfstandigen en kleine bedrijven is onze prijs betaalbaar.

Voor €1.658 excl. BTW per jaar heb je al een professionele webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, CMS en persoonlijke service van het Webhero-team.

Ontvang Tukadoo cadeaubonnen in je Webhero webshop!

Onze Webhero webshops werden deze week alweer een beetje beter! We hebben namelijk Tukadoo geïntegreerd in de Webhero webshop. Als Webhero e-commerce ondernemer kan je nu Tukadoo bonnen aanvaarden.

Wat is Tukadoo?

Tukadoo is dé universele cadeaubon die je overal kan gebruiken in heel België voor om het even wat. Je kan je Tukadoo bon spenderen in meer dan 1000 winkels; bij een wellness, in je favoriete modewinkel, de elektrohandel of voor nieuwe gadgets. En nu dus ook in onze webshops.

Webshop algemene voorwaarden: aanrader!

Er zijn heel wat wettelijke bepalingen die je moet vermelden als je een webshop wilt uitbouwen. Daarom voorzie je best algemene voorwaarden. Die verzamelen heel wat info over je site en over je producten. Denk maar aan je garantiebeleid, je levertermijn of het herroepingsrecht (zie verder). Met algemene voorwaarden dek je jezelf bovendien in, want duidelijke informatie sluit misverstanden uit. Bij Webhero hebben we voor jullie al een basis tekst laten schrijven door een juridisch bureau. Zo spaar je onmiddellijk al een hele som geld uit. Wil je deze algemene voorwaarden uitbreiden, dan moet je natuurlijk wel zelf aan de slag met iemand die je bijstaat.

Wat zet je in die voorwaarden?

Volgens de wettelijke informatieplicht dien je bepaalde info over jezelf, je diensten en je producten mee te delen:

  • Je eigen gegevens. Bovenaan plaats je je handelsnaam, je ondernemingsvorm (eenmanszaak of vennootschap), je adres, contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres) en btw- of ondernemingsnummer.
  • De leveringsvoorwaarden. Het gebied (land) waar je levert, de termijn en de kosten ervan. Best vermeld je ook dat je niet aansprakelijk bent bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Vergeet ook niet dat je product binnen de 15 dagen bij de klant moet liggen, vertraging of niet. Gebeurt dit niet, dan kan die de bestelling annuleren.
  • Betalingen. Doe je prijzenbeleid uit de doeken: de btw, eventuele extra kosten, de verzendingskosten en de totale prijs. Som ook de betaalmogelijkheden op.

Naast die basisinfo moet je webshop nog een hoop wettelijke regels vermelden; beschrijf kort de wettelijke garantie. Die zegt dat je product in goede staat moet zijn en (dus) moet werken. Als dat niet het geval is, heeft je klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling. Je kan er ook voor kiezen om een extra garantie te geven. Informeer in dat geval grondig over de termijn en de voorwaarden.

Wat met privacy? 

Je moet helder aangeven welke klantgegevens je bijhoudt en wat je ermee doet. De wet is duidelijk: je mag geen gegevens doorspelen aan andere partijen en ze zelf enkel gebruiken voor de bestelling. Om bijvoorbeeld reclamemails te sturen, moet je eerst toestemming krijgen.

Zet ook het verzakingsrecht in je voorwaarden. Als een klant iets koopt op je webshop, dan kan die zich tot 14 dagen na de levering bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij/zij je dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra je het product teruggekregen hebt van je klant, moet jij binnen de 14 dagen de totale kost (dus inclusief verzendkosten) terugbetalen. Komt je product in een verpakking? Dan schrijf je erbij dat je klant het product ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terugstuurt, anders geldt dit herroepingsrecht niet.

webshop maken


Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels  over e-commerce:

E-book: Beter scoren in Google


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x