Wat is e-commerce?

E-commerce is de overkoepelde term voor alle digitale transacties, zowel het wereldwijd online aankopen, online koopgedrag als online betalingen uitvoeren. De betekenis van e-commerce voor het koopgedrag van de gemiddelde Belg is spectaculair toegenomen. Sinds enkele jaren is e-commerce ook snel en eenvoudig met de smartphone te beheren en het is een trend die zich ongetwijfeld sterk gaat voortzetten.

Spring als groeiende ondernemer op deze digitaal kar en zet 100% in op e-commerce met een online webshop. Jouw klanten zijn er klaar voor, jij ook?

E-commerce, de winkels van de toekomst

Vandaag besteld en morgen thuis geleverd? Wat een luxe, maar het is meer en meer de realiteit! Zowel jong als oud vindt steeds meer de weg naar online winkelen en webshops. Het aantal e-commerce websites is verdubbeld op 5 jaar tijd! Mis als ondernemer deze digitale evolutie niet en zet in op e-commerce om je omzet en klantenbestand te boosten.

Presenteer je eigen producten online en start je e-commerce verhaal hier! Webhero kan voor jou een webshop maken vanaf €1.638, all-in. Vraag een gratis demo van 1 maand en test het zelf uit!

Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases: