Wat is e-commerce?

E-commerce is de overkoepelde term voor alle digitale transacties, zowel het wereldwijd online aankopen, online koopgedrag als online betalingen uitvoeren. De betekenis van e-commerce voor het koopgedrag van de gemiddelde Belg is spectaculair toegenomen. Sinds enkele jaren is e-commerce ook snel en eenvoudig met de smartphone te beheren en het is een trend die zich ongetwijfeld sterk gaat voortzetten.

Spring als groeiende ondernemer op deze digitaal trein en zet 100% in op e-commerce met een online winkel. Jouw klanten zijn er klaar voor, jij ook?

e-commerce door Webhero

Maak een afspraak

E-commerce, de winkels van de toekomst

Vandaag besteld en morgen thuis geleverd? Wat een luxe, maar het is meer en meer de realiteit! Zowel jong als oud vindt steeds meer de weg naar online winkelen en webshops. Het aantal e-commerce websites is verdubbeld op 5 jaar tijd! Mis als ondernemer deze digitale evolutie niet en zet in op e-commerce om je omzet en klantenbestand te boosten.

Presenteer je eigen producten online en start je e-commerce verhaal hier! Webhero kan voor jou een webshop maken vanaf € 1.658 excl. BTW, all-in. Vraag een gratis demo van 1 maand en test het zelf uit!


e-commerce PUP Plants


Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels  over e-commerce:

 • 6 Steps to Building a Million-Dollar Ecommerce Site in 60 Days 
 • How to Start Your Own E-Commerce Store in Just 1 Hour
 • 20 Killer Tips to Create a Successful Online Store
 • The Three Most Important Ecommerce Success Factors$
 • How to Build a Profitable Ecommerce Drop-Shipping Business
 • 5 Social Media Tips to Help You Drive Sales


  Je online winkel starten samen met een expert?

  Een slimme keuze! Een professionele online webshop laten ontwikkelen is een tijdrovende zaak én jij moet goed weten wat je doet. Steek dus beter je tijd in het uitwerken van een online strategie en het bepalen van je doelgroep. Focus op je core business! Denk na over hoe jouw klanten hun weg moeten vinden naar je online webwinkel. Onze webshop specialisten staan stand-by om je tips te geven voor het starten van een webshop én om je webshop online te zetten. Check!

  Neem meteen een goede start met je online winkel! Je kan bij ons je professionele webshop laten bouwen én 1 maand gratis  uittesten!

  Verified by SafeShops.be

  De Webhero e-commerce heeft een ingebouwde privacy & disclaimer-module. Je kan in basisteksten enkele extra velden invullen om de tekst te personaliseren. Daarnaast is er ook een nieuwe module met aanvullende algemene voorwaarden, speciaal voor webshops. De nieuwe teksten zijn conform de regels van SafeShops zodat je het SafeShops-label kan halen!

  e-commerce verified by Safeshops.be


  Een webshop starten en kiezen voor Webhero? 

  6 redenen om je webshop te laten bouwen met Webhero!

  • Je productpagina’s worden voortdurend geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google
  • Voeg zelf nieuwe producten en updates toe aan je webshop
  • Vanaf 1.658 euro kan je een webshop laten bouwen zonder verborgen kosten
  • Webhero is je aanspreekpunt voor de activering van je online betaalsysteem
  • Volg je bezoekersverkeer op de voet met Webhero Analytics
  • Krijg gratis support & onderhoud
 • Ga voor een digitaal wauw gevoel en overtuig je klanten met een stijlvol design, sterke teksten en een hoge ranking in Google! Webhero zet in op professionele webshops voor ieders budget. Vanaf € 1.658 excl. BTW kan je al een webshop laten maken.

  Een webwinkel beginnen? Kies een design dat past

  Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel. Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! 

  Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

  Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel!

  Krijg meer bezoekers naar je webshop

  Je hebt een professionele webshop laten maken, mooie productfoto’s, leuke teksten en wat nu? Hoe zorg je ervoor dat mensen op jouw webshop terecht komen? Lees onze tips om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

  Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

  Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. En dat kan alleen als je zelf je webshop kan updaten via een CMS met nieuwe producten, foto's, prijzen, video's, enz. Het op maat gemaakte beheersysteem van Webhero is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kan zelf producten toevoegen, categorieën maken, varianten toevoegen, bestellingen opvolgen, en vele andere toepassingen gebruiken. Je ingebouwd dashboard geeft bovendien realtime statistieken van je verkoopcijfers weer. Bovendien kan je ons systeem eerst 15 dagen gratis testen alvorens te beslissen of je met Webhero wilt samenwerken.  

  e-commerce

  De prijs voor jouw online winkel? 

  Die hoeft absoluut niet te duur te zijn. De prijs van een professionele webshop kan van heel goedkoop als je een zelfbouwpakket gebruikt tot 10.000-den euro's voor een webshop op maat. Gezien Webhero zich focust op zelfstandigen en kleine bedrijven is onze prijs betaalbaar.

  Snel en goedkoop een webshop maken? Dat kan! Voor € 1.658 excl. BTW per jaar heb je al een professionele webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, CMS en persoonlijke service van het Webhero-team.

  E-book: Beter scoren in Google

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x