Webshop starten? Enkele tips van Webhero.

Welke producten wil je in de markt zetten? Wil je een online betalingssysteem activeren en toevoegen aan de webshop? Heb je een productbeschrijving, prijs en foto klaarliggen? Heb je voldoende voorraad? Een webshop starten vraagt wat voorbereidend werk. Onze Webhero specialisten helpen je graag op weg. Ja, je bent bij ons aan het juiste adres!

Van webdesign tot het online betalingssysteem, van het inbrengen van je producten tot tips voor het beheer van je webshop, met Webhero kan je veilig én snel een webshop starten.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij webshops sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om jouw professionele webshop te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Snel en betaalbaar webshop starten

Maak een afspraak

Snel en betaalbaar een professionele webshop starten

Wil je van start gaan met een online webwinkel, maar weet je niet hoe u hieraan moet beginnen? Zet je product origineel in de markt en doe daarvoor een beroep op onze Webhero webshop skills! Een Webhero webshop maken is de ideale professionele etalage om jouw producten via het wereldwijde web aan de man te brengen. Onze Webhero developers toveren op enkele dagen tijd een hippe webwinkel uit hun mouw.

Ga voor een digitaal wauw gevoel en overtuig je klanten met een stijlvol design, sterke teksten en een hoge ranking in Google! Webhero zet in op professionele webshops voor ieders budget. Vanaf € 1658 excl. BTW kan je al een webshop laten maken.

Een webwinkel beginnen? Kies een design dat past

Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel. Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! 

Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel!

Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. En dat kan alleen als je zelf je webshop kan updaten via een CMS met nieuwe producten, foto's, prijzen, video's, enz. Het op maat gemaakte beheersysteem van Webhero is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kan zelf producten toevoegen, categorieën maken, varianten toevoegen, bestellingen opvolgen, en vele andere toepassingen gebruiken. Je ingebouwd dashboard geeft bovendien realtime statistieken van je verkoopcijfers weer. Bovendien kan je ons systeem eerst 15 dagen gratis testen alvorens te beslissen of je met Webhero wilt samenwerken.  

webshop starten - webhero integraties

Integraties met jouw Webhero webshop

Webhero webshops zijn superslimme en professionele webshops. In 2020 is de connectiviteit tussen je webshop en andere online tools belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken. 

Hier al 2 voorbeelden van integraties:

1) Mollie

Webhero koppelt snel en zorgeloos met Mollie. Mollie verwerkt online betalingen voor webshops. Je kan Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat geld veilig van de webshop naar je bank gaat.

2) Sendcloud

Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops. Iedere dag verlies je tijd (en geld) met pakketjes verzenden. Daarom is er SendCloud. Al meer dan 10.000 webshops verzenden 300% efficiënter. Verzend slimmer en goedkoper met Bpost, DHL, DPD en UPS. Met SendCloud kun je in 5 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw shop aanpakken. Ga aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

webshop starten - PUP Plants

Je online webshop starten samen met een expert?

Een slimme keuze! Een professionele online webshop laten ontwikkelen is een tijdrovende zaak én jij moet goed weten wat je doet. Steek dus beter je tijd in het uitwerken van een online strategie en het bepalen van je doelgroep. Focus op je core business! Denk na over hoe jouw klanten hun weg moeten vinden naar je online webwinkel. Onze webshop specialisten staan stand-by om je tips te geven voor het starten van een webshop én om je webshop online te zetten. Check!

Neem meteen een goede start met je online webwinkel! Je kan bij ons je professionele webshop laten bouwen én 1 maand gratis uittesten!

Verified by SafeShops.be

Webhero webshops hebben een ingebouwde privacy & disclaimer-module. Je kan in basisteksten enkele extra velden invullen om de tekst te personaliseren. Daarnaast is er ook een nieuwe module met aanvullende algemene voorwaarden, speciaal voor webshops. De nieuwe teksten zijn conform de regels van SafeShops zodat je het SafeShops-label kan halen!

webshop starten - verified by Safeshops.be

Een webshop starten en kiezen voor Webhero?

Logisch: Omdat wij 'the extra mile' doen voor onze klanten


Kies voor een Webhero webshop omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf producten kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

De prijs voor jouw webshop? 

Die hoeft absoluut niet te duur te zijn. De prijs van een professionele webshop kan van heel goedkoop als je een zelfbouwpakket gebruikt tot 10.000-den euro's voor een webshop op maat. Gezien Webhero zich focust op zelfstandigen en kleine bedrijven is onze prijs betaalbaar.

Voor €1.658 excl. BTW per jaar heb je al een professionele webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, CMS en persoonlijke service van het Webhero-team.

webshop starten

Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Interessante internationale artikels  over e-commerce:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x