info@webhero.be 016 66 14 32
menu

Een eigen webshop starten? Wij geven je graag enkele tips.

Welke producten wil je in de markt zetten? Wil je een online betalingssysteem activeren en toevoegen aan de webshop? Heb je een productbeschrijving, prijs en foto klaarliggen? Heb je voldoende voorraad? Een webshop starten vraagt wat voorbereidend werk. Onze Webhero specialisten helpen je graag op weg. Snel, gemakkelijk en goedkoop? Ja, je bent aan het juiste adres!

Van webdesign tot het online betalingssysteem, van het inbrengen van je producten tot tips voor het beheer van je webshop, met Webhero kan je veilig en snel een webshop starten.

Een webwinkel beginnen? Kies een design dat past!

Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel? Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel!

Bekijk hier de prijspakketten voor een Webhero website of webshop
Bekijk hier onze referenties van Webhero klanten

Een webwinkel starten kan heel eenvoudig bij Webhero vanaf € 1200! Meer weten over onze prijzen en designs?

Interesse in een Webhero website?