Webshop laten bouwen? Vraag je Webhero demo aan!

Wil je als startende onderneming een professionele webshop laten bouwen? Kies meteen voor een goedwerkende en professionele webshop. Als groeibedrijf moet je er steeds rekening mee houden dat je webshop én website mee kan groeien met jouw bedrijf. Komen er na verloop van tijd meer producten in je assortiment? Ga je een prijsverhoging doorvoeren? Zorg dan dat dit mogelijk is met de website en webshop die je laat bouwen.

Webshop laten maken door Webhero?

Een webshop laten bouwen op maat is soms een dure aangelegenheid; De prijs van een professionele webshop kan van heel goedkoop als je een zelfbouwpakket gebruikt tot 10.000-den euro's voor een webshop op maat. Daarom biedt Webhero een volwaardig alternatief aan. Webhero hanteert een all-in prijs vanaf € 1.658 excl. BTW per jaar.

Kies je voor een Webhero webshop? Dan is het volledige beheer van je webshop in jouw handen! Vraag een Webhero demo aan en test 1 maand gratis je webshop uit.

Maak een afspraak

6 redenen om je webshop te laten bouwen met Webhero!

 • Je productpagina’s worden voortdurend geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google
 • Voeg zelf nieuwe producten en updates toe aan je webshop
 • Vanaf 1.658 euro kan je een webshop laten bouwen zonder verborgen kosten
 • Webhero is je aanspreekpunt voor de activering van je online betaalsysteem
 • Volg je bezoekersverkeer op de voet met Webhero Analytics
 • Krijg gratis support & onderhoud

Wil je een Webhero webshop laten bouwen? Of wens je een maand gratis een webshop try-out? 

Een webshop laten bouwen met een design naar jouw keuze

Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel. Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! 

Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel!

Webshop laten bouwen - Hoy by Kaat

Krijg meer bezoekers naar je webshop

Je hebt een professionele webshop laten bouwen, mooie productfoto’s, leuke teksten en wat nu? Hoe zorg je ervoor dat mensen op jouw webshop terecht komen? Lees onze tips om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. En dat kan alleen als je zelf je webshop kan updaten via een CMS met nieuwe producten, foto's, prijzen, video's, enz. Het op maat gemaakte beheersysteem van Webhero is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kan zelf producten toevoegen, categorieën maken, varianten toevoegen, bestellingen opvolgen, en vele andere toepassingen gebruiken. Je ingebouwd dashboard geeft bovendien in realtime statistieken van je verkoopcijfers weer. Bovendien kan je ons systeem eerst 15 dagen gratis testen alvorens te beslissen of je met Webhero wilt samenwerken.  

webshop laten bouwen - webhero integraties

Integraties met jouw Webhero webshop

Webhero webshops zijn superslimme en professionele webshops. In 2020 is de connectiviteit tussen je webshop en andere online tools belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken. 

Hier al 2 voorbeelden van integraties:

1) Mollie

Webhero koppelt snel en zorgeloos met Mollie. Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kan Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat geld veilig van de webshop naar je bank gaat.

2) Sendcloud

Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops. Iedere dag verlies je tijd (en geld) met pakketjes verzenden. Daarom is er SendCloud. Al meer dan 10.000 webshops verzenden 300% efficiënter. Verzend slimmer en goedkoper met Bpost, DHL, DPD en UPS. Met SendCloud kun je in 5 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw shop aanpakken. Ga aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels  over e-commerce:

 • 6 Steps to Building a Million-Dollar Ecommerce Site in 60 Days 
 • How to Start Your Own E-Commerce Store in Just 1 Hour
 • 20 Killer Tips to Create a Successful Online Store
 • The Three Most Important Ecommerce Success Factors$
 • How to Build a Profitable Ecommerce Drop-Shipping Business
 • 5 Social Media Tips to Help You Drive Sales  E-book: Beter scoren in Google

  Webshop algemene voorwaarden: aanrader!

  Er zijn heel wat wettelijke bepalingen die je moet vermelden al je een webshop wil bouwen. Daarom voorzie je best algemene voorwaarden. Die verzamelen heel wat info over je site en over je producten. Denk maar aan je garantiebeleid, je levertermijn of het herroepingsrecht (zie verder). Met algemene voorwaarden dek je jezelf bovendien in, want duidelijke informatie sluit misverstanden uit. Bij Webhero hebben we voor jullie al een basis tekst laten schrijven door een juridisch bureau. Zo spaar je onmiddellijk al een hele som geld uit. Wil je deze algemene voorwaarden uitbreiden, dan moet je natuurlijk wel zelf aan de slag met iemand die je bijstaat.

  Wat zet je in die voorwaarden?

  Volgens de wettelijke informatieplicht dien je bepaalde info over jezelf, je diensten en je producten mee te delen:

  • Je eigen gegevens. Bovenaan plaats je je handelsnaam, je ondernemingsvorm (eenmanszaak of vennootschap), je adres, contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres) en btw- of ondernemingsnummer.
  • De leveringsvoorwaarden. Het gebied (land) waar je levert, de termijn en de kosten ervan. Best vermeld je ook dat je niet aansprakelijk bent bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Vergeet ook niet dat je product binnen de 15 dagen bij de klant moet liggen, vertraging of niet. Gebeurt dit niet, dan kan die de bestelling annuleren.
  • Betalingen. Doe je prijzenbeleid uit de doeken: de btw, eventuele extra kosten, de verzendingskosten en de totale prijs. Som ook de betaalmogelijkheden op.
 • Naast die basisinfo moet je webshop nog een hoop wettelijke regels vermelden; beschrijf kort de wettelijke garantie. Die zegt dat je product in goede staat moet zijn en (dus) moet werken. Als dat niet het geval is, heeft je klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling. Je kan er ook voor kiezen om een extra garantie te geven. Informeer in dat geval grondig over de termijn en de voorwaarden.

  Wat met privacy? 

  Je moet helder aangeven welke klantgegevens je bijhoudt en wat je ermee doet. De wet is duidelijk: je mag geen gegevens doorspelen aan andere partijen en ze zelf enkel gebruiken voor de bestelling. Om bijvoorbeeld reclamemails te sturen, moet je eerst toestemming krijgen.

  Zet ook het verzakingsrecht in je voorwaarden. Als een klant iets koopt op je webshop, dan kan die zich tot 14 dagen na de levering bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij/zij je dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra je het product teruggekregen hebt van je klant, moet jij binnen de 14 dagen de totale kost (dus inclusief verzendkosten) terugbetalen. Komt je product in een verpakking? Dan schrijf je erbij dat je klant het product ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terugstuurt, anders geldt dit herroepingsrecht niet.

  webshop laten bouwen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x