Een website ontwikkelen die future proof is?

De digitale wereld staat niet stil! Een webontwikkeling met een responsief design, SEO, Google Analytics of content marketing? Ben je nog mee of hoor je het donderen in Keulen? Als webontwikkelaar volgt Webhero elke evolutie op de voet en weten we exact waar vandaag de Google klepel hangt!

Hoog scoren in Google, een responsief webdesign, meer leads via je website, een professionele webshop… Webhero is gespecialiseerd in webontwikkeling en heeft alles in huis om voor jou een professionele website te maken die future proof én betaalbaar is!

Maak een afspraak

Webhero webontwikkeling: een all-in pakket zonder zorgen

Je wilt een website laten ontwikkelen die helemaal mee is met de hedendaagse digitale standaarden? Check! Als expert webontwikkelaar bieden wij een all-in Webhero platform aan waarmee je een professionele website kan laten maken voor €897 excl. BTW.

Onze Webhero experts ontwikkelen in no time jouw website of webshop en regelen de volledige technische set-up. We geven ook een rondleiding in het Webhero systeem zodat je zelf pagina’s kan beheren en toevoegen.

Kies voor een website ontwikkelen door Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 2 werkdagen later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 40 verschillende Webhero webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.

Een website ontwikkelen en kiezen voor Webhero?

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

Website ontwikkelen door webontwikkelaar Webhero


Zo komen onze webontwikkelingen tot stand:

Wie denkt aan website ontwikkelen, denkt aan een ontwerp in een bepaalde huisstijl met een logo, huisstijl kleuren, typerende lettertypes, representatieve foto's en andere kenmerkende elementen. Maar wat als in een webontwikkeling de huisstijl met al zijn elementen wegvalt? Dan krijg je een Webhero design!

Een Webhero design is zo gemaakt dat het in combinatie met elk logo, alle soorten kleuren, foto's en lettertypes, een mooie website vormt. Het maakt niet uit of het nu voor een bouwvakker, een nagelstudio of een verzekeringsmakelaar is; Een Webhero design moet bij elk bedrijf passen.  Momenteel bevat Webhero een uitgebreid pakket designs met elk hun uniek karakter en eigen indeling. Webhero wordt intussen gebruikt door bedrijven in allerlei sectoren.

Omdat webontwikkeling voortdurend in verandering is, zijn we genoodzaakt vooraf de website functionaliteiten en webdesign trends van het moment te bekijken tijdens een interne brainstorm. Het hamburger-icoontje met deels verborgen menu in het Los Angeles design of de cookie banner voor databescherming van surfers, zijn goede voorbeelden van keuzes die we maken op basis van de huidige webontwikkelingen. 

Eens we het erover eens zijn wat we allemaal nieuw zullen ontwikkelen in ons platform, starten we met de eerste wireframes. Zo tekenen we het skelet van het design en de functionaliteiten, waarbij na al dan niet veel gomwerk de structuur en plaatsing van alle elementen (call-to-actions, blogitems en knoppen in het beheersysteem) tot stand komen.

Zo, nu we de nieuwste webontwikkelingen kennen en een duidelijke structuur hebben ontworpen, is het tijd om het nieuw design te ontwerpen en de functionaliteiten te programmeren. Wanneer het design en de functionaliteiten zijn afgewerkt, bespreken we tijdens een interne meeting wat er nog beter kan. Eens we het hier over eens zijn, beginnen we aan de front-end: het ontwerp omzetten naar een gebruiksklare optie in het beheersysteem met aandacht voor UX (user experience) en paginasnelheid.

Tenslotte wordt de webontwikkeling getest in verschillende designs om er zeker van te zijn dat al onze klanten de nieuwe webontwikkeling kunnen gebruiken. Wanneer iedereen binnen het team tevreden is, wordt het beschikbaar voor al onze Webhero klanten. 

Website ontwikkelen door webontwikkelaar Webhero

Superslimme website ontwikkelen: alle integraties bij Webhero

De connectiviteit tussen je website en andere online tools is op dit moment belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken.

Naast deze apps waarmee we koppelen met een API, zijn er ook apps die we naadloos kunnen integreren in elke Webhero website.

E-book: Beter scoren in Google

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x