Een professionele website laten bouwen

Wil je als startende onderneming een professionele website laten bouwen? Zit jouw bedrijf in een stevige groeicurve of transitie en is jouw huidige website achterhaald? Een website laten bouwen op maat is soms een dure aangelegenheid en daarom biedt Webhero een volwaardig alternatief aan.

Webhero is een website bouwer die jouw website NU al gebouwd heeft. Wij hebben meer dan 40 verschillende professionele responsieve webdesigns beschikbaar die jevolledig zelf kan invullen en aanpassen aan jouw huisstijl.  

Maak een afspraak

Website laten bouwen door Webhero?

In alle bescheidenheid durven we stellen dat Webhero een vernieuwende kijk heeft op de digitale markt en een innovatief webplatform heeft ontwikkeld dat betaalbaar is voor elke ondernemer. Geen peperdure websites op maat maar een volwaardig alternatief met meer dan 40 mooie webdesigns die hoog scoren in Google, volledig aanpasbaar en responsief zijn.

Een offerte vragen om een website te laten bouwen? Dat is niet nodig want Webhero werkt met all-in prijspakketten vanaf € 897 excl. BTW per jaar.

Een professionele website laten bouwen in 4 stappen

STAP 1

We luisteren naar jouw doelstellingen en adviseren hoe je die kan bereiken met een Webhero website.

STAP 2

We bouwen een demo website die je gedurende 15 dagen gratis kan bekijken, aanpassen en testen op verschillende toestellen. Een digitale expert zal je hierbij helpen en je persoonlijk advies geven over:

STAP 3

Na de gratis testperiode kies je vervolgens de formule die het beste bij jou en je bedrijf past.

STAP 4

Ook nadat je online bent, blijft Webhero waken over je website: updates, nieuwe designs en advies binnen onze community.

Website laten bouwen Artkom

Laat je website bouwen door Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • u toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • u dagelijks uw bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 2 werkdagen later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 40 verschillende Webhero webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.

Omdat wij 'the extra mile' doen voor onze klanten:

 

Professionele website laten bouwen door Webhero?

Eerlijk, eenvoudig en betrouwbaar.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij websites sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om je website te laten bouwen, te onderhouden en te bewaken.

Wij bouwen, jij beheert, wij bewaken.

Met de Webhero beheermodule kan je op een gebruiksvriendelijke manier pagina’s creëren en inzetten voor oneindig veel toepassingen.

Integraties

Webhero sites zijn superslimme websites. Vandaag de dag is de connectiviteit tussen je website en andere online tools belangrijker dan ooit. Bekijk daarom al onze integraties

Responsive webdesign

Je eigen website is je digitale uitvalsbasis. Van hieruit bereidt jij je acties voor, vat je surfers vastberaden bij de kraag en laat jij je eigen stem horen over laptops, smartphones en tablets heen.

Professionele websites die nooit meer verouderen

Als ondernemer moet je ondernemen… een website laten maken neemt het Webhero team met veel plezier van je over. Wij zorgen vandaag dat je website van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen.

Website laten maken?

Heb je het druk en heb je geen tijd om zelf een website te maken? Laat dan een professionele website laten maken die:

  • jouw bedrijf de juiste uitstraling geeft
  • goed scoort in Google
  • aangepast is voor alle mobiele toestellen (responsive webdesign)

Webhero is al onderweg!

Webhero is jouw digitale redder in nood, met een duidelijke missie: jou een eerlijke weboplossing voorschotelen. Zijn superkracht? Een straffe webtool die hij samen met jou bedient! Zijn geheime wapens: eenvoud, snelheid en betaalbaarheid. Een website laten maken wordt zo kinderspel.

Een eigen webshop laten maken

Blijf 24 uur per dag en 7 dagen op 7 geopend en genereer extra omzet en meer klanten. Klinkt als een strak plan? Laat jouw webshop maken door onze digitale Webheroes en geniet van een gratis testperiode van een maand.

Webdesign bureau

Webhero maakt betaalbare websites voor ondernemers. Onze webdesigners maken in no time gratis en vrijblijvend een eerste versie van je website. Ze regelen de volledige technische set-up. We geven ook een rondleiding in het Webhero systeem zodat je zelf pagina’s kan beheren en toevoegen.

Professionele website laten bouwen

Meer weten over onze websites? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

E-book: Beter scoren in Google


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x