Het geheim van een goede website offerte is… transparant!

Als je met een webbouwer in zee gaat, wil je transparantie over de prijs zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Webhero heeft dit heel goed begrepen en daarom werken wij voor onze website offertes met vaste prijzen, altijd.

Vanaf €779 kan je een Webhero website laten maken volledig in jouw huisstijl. Deze prijs is all-in, zonder verborgen kosten. Een sterk webplatform voor een sterke prijs.

Een website laten maken? Webhero zorgt voor een heldere offerte!

Kies je voor een Webhero website? Dan betaal je een vast tarief per jaar zonder verrassingen. Wat is inbegrepen in onze Webhero pakketten? Gratis aanmaken van je demo, domeinnaam, webruimte, bandbreedte, beheersysteem, Google analytics en Webhero support van onze medewerkers. Je mag 100% rekenen op onze expertise voor een transparante offerte van jouw website!

Je stuurt ons de foto’s en teksten, Webhero maakt binnen de 2 dagen een eerste gratis versie en zorgt bij groen licht dat je website online staat en technisch up-to-date wordt gehouden.

Bekijk hier de prijspakketten voor een Webhero website of webshop.
Bekijk hier onze referenties van Webhero klanten.

Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Een professionele website laten maken met een heldere offerte? Een Webhero pakket is betaalbaar en sluit ideaal aan bij de noden van elke onderneming. Je levert ons de teksten en de foto’s, wij maken een gratis demo en jij kiest achteraf zelf welk design het beste bij jouw bedrijf past.

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign: