Het geheim van een goede website offerte is… transparant!

Als je met een webbouwer in zee gaat, wil je transparantie over de prijs zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Webhero heeft dit heel goed begrepen en daarom werken wij voor onze website offertes met vaste prijzen, altijd.

Vanaf €897 excl. BTW kan je een Webhero website laten maken volledig in jouw huisstijl. Deze prijs is all-in, zonder verborgen kosten. Een sterk webplatform voor een sterke prijs.

Maak een afspraak

Een website laten maken? Webhero zorgt voor een heldere website offerte!

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Kies je voor een Webhero website? Dan betaal je een vast tarief per jaar zonder verrassingen. Dankzij onze ervaring en expertise gecombineerd met onze transparante en efficiënte werkwijze, kan het Webhero-team een goedkope website aan een vaste prijs aanbieden die Google geoptimaliseerd is met een creatief en responsief webdesign en een platform dat je gemakkelijk zelf kan beheren! 

Wat is inbegrepen in onze Webhero pakketten? Gratis aanmaken van je demo, registratie domeinnaam, webruimte, bandbreedte, beheersysteem, Google Analytics en Webhero support van onze medewerkers. Je mag 100% rekenen op onze expertise voor een transparante offerte van jouw website!

Hoe werkt het? Je stuurt ons de foto’s en teksten, Webhero maakt binnen de 2 werkdagen een eerste gratis versie en zorgt bij groen licht dat je website online staat en technisch up-to-date wordt gehouden.

Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe website, maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele website die voldoet aan de eisen kost al makkelijk €1.500 tot €4.000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten, vaste kostprijs website

Een website op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een website koopt, betaal je gemiddeld €300 per jaar aan onderhoud en €100 aan hostingkosten die vaak niet vermeld staan in de website offerte. Als je kiest voor een Webhero website, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs!

Geen tijdverlies 

Een website op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om te ontwikkeen. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero website staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem inclusief in de prijs

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken.

Een professionele website laten maken met een voorafgaande heldere website offerte? Een Webhero pakket is betaalbaar én sluit ideaal aan bij de noden van elke onderneming. Je levert ons de teksten en de foto’s, wij maken een gratis demo en jij kiest achteraf zelf welk design het beste bij jouw bedrijf past.Een website offerte volgens jouw noden?

De kostprijs van jouw website is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Wil je een website of een webshop?
  • Wil je een website die niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk SEO geoptimaliseerd is?
  • Heb je zelf copy/content of wil je professionele copywriting?

Wij hanteren zeer transparante en uniforme prijzen. Bovendien is de opstart volledig gratis en vrijblijvend. Neem contact op en laat jouw professioneel online visitekaartje bouwen door onze Webheroes.

Website offerte The Green Spot

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x