Website kopen? Voor- en nadelen.

Je bent ondernemer en overweegt een budget voor jouw online première? Een website kopen is een éénmalige grote kost, maar de website is dan wel volledig in eigen beheer. Het onderhoud, de optimalisatie en de technische issues zijn voor eigen rekening. Heb je daar voldoende tijd voor en beschik je over de nodige technische kennis? Je twijfelt? Dan is een website huren een betere optie.

Bij het huren van een website kan je de financiële startsom spreiden over verschillende jaren, je website blijft steeds up-to-date en voor het onderhoud en de support hoef je maar 1 nummer te bellen. Klinkt als een strak plan?

Een Webhero website huren? Sign me up!

Wil je een professionele website huren? Dit kan eenvoudig, snel én goedkoop met Webhero! Stuur ons je logo, teksten en foto’s en binnen de 24 uur krijgt je een gratis demoversie in je mailbox. Voor een betaalbaar bedrag van €779 per jaar, heb je een op en top moderne website mét een beheersysteem, keuze uit meer dan 40 designs, je eigen Google analytics tool, marketingadvies en gratis first class support en onderhoud.

Wanneer je kiest om een website te huren via Webhero blijft je website altijd up-to-date met nieuwe Google aanpassingen en optimalisaties, en voor de technische support staat het Webhero-team paraat.

Bekijk hier de prijspakketten voor een Webhero website of webshop.
Bekijk hier onze referenties van Webhero klanten.

Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Wil jij ook een Webhero website huren? Bekijk alle Webhero tarieven voor een website en webshop en kies een plan dat bij je past!

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign: