Website kopen? Voor- en nadelen.

Je bent ondernemer en overweegt een budget voor jouw online première? Een website kopen is een éénmalige grote kost, maar de website is dan wel volledig in eigen beheer. Het onderhoud, de optimalisatie en de technische issues zijn voor eigen rekening. Heb je daar voldoende tijd voor en beschik je over de nodige technische kennis? Je twijfelt? Dan is een website huren een betere optie.

Bij het huren van een website kan je de financiële startsom spreiden over verschillende jaren, je website blijft steeds up-to-date en voor het onderhoud en de support hoef je maar 1 nummer te bellen. Klinkt als een strak plan?

Maak een afspraak

Een Webhero website huren? Sign me up!

Wil je geen website kopen, maar een professionele website huren? Dit kan eenvoudig, snel én goedkoop met Webhero! Stuur ons je logo, teksten en foto’s en binnen de 24 uur krijgt je een gratis demoversie in je mailbox. Voor een betaalbaar bedrag van € 897 excl. BTW per jaar, heb je een op en top moderne website mét een beheersysteem, keuze uit meer dan 40 designs, je eigen Google Analytics tool, marketingadvies en gratis first class support en onderhoud.

Wanneer je kiest om een website te huren via Webhero, blijft je website altijd up-to-date met nieuwe Google aanpassingen en optimalisaties, en voor de technische support staat het Webhero-team paraat.

Waarom geen website kopen, maar huren?

Eerlijk, eenvoudig en betrouwbaar.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij websites sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om je website te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Wij bouwen, jij beheert, wij bewaken.

Met de Webhero beheermodule kan je op een gebruiksvriendelijke manier pagina’s creëren en inzetten voor oneindig veel toepassingen.

Integraties

Webhero sites zijn superslimme websites. Vandaag de dag is de connectiviteit tussen je website en andere online tools belangrijker dan ooit. Bekijk daarom al onze integraties. 

Professionele websites die nooit meer verouderen

Als ondernemer moet je ondernemen… een website ontwerpen neemt het Webhero team met veel plezier van je over. Wij zorgen vandaag dat je website van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen.

Website kopen of huren Leuven Bears

Webhero is al onderweg!

Webhero is jouw digitale redder in nood, met een duidelijke missie: jou een eerlijke weboplossing voorschotelen. Zijn superkracht? Een straffe webtool die hij samen met jou bedient! Zijn geheime wapens: eenvoud, snelheid en betaalbaarheid. Een website ontwerpen wordt zo kinderspel.

Een eigen webshop laten maken

Blijf 24 uur per dag en 7 dagen op 7 geopend en genereer extra omzet en meer klanten. Klinkt als een strak plan? Laat jouw webshop ontwerpen door onze digitale Webheroes en geniet van een gratis testperiode van een maand.

Webdesign bureau

Webhero maakt betaalbare websites voor ondernemers. Onze webdesigners maken in no time gratis en vrijblijvend een eerste versie van je website en/of webshop. Ze regelen de volledige technische set-up. We geven ook een rondleiding in het Webhero systeem zodat je zelf pagina’s kan beheren en toevoegen.


Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Wil jij ook een professionele website huren voor een vaste kostprijs? Een Webhero pakket is betaalbaar en sluit ideaal aan bij de noden van elke onderneming. Wens je al eens vrijblijvend de Webhero website ontwerpen te bekijken? Dat kan, want wij beschikken over meer dan 40 website designs.

Webhero Academy

Webhero bouwt en onderhoudt niet enkel jouw professionele website. Als digitale held willen we jouw ook helpen om succesvol aan de slag te gaan om het maximale uit jouw website of webshop te halen. Daarom hebben we de Webhero Academy opgericht.

Het Webhero Customer Success team zet zich iedere dag in om het digitale leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Wij staan steeds voor je klaar om te helpen bij het updaten en aanpassen van je website. Ook voor tips en advies kan je bij ons terecht. Daarom hebben wij nu ook maandelijks een gratis Open Office moment voor Webhero klanten. We gaan je onder andere uitleg geven over onze beheermodule, nieuwe functionaliteiten toelichten, je persoonlijk verder helpen bij het aanpassen van je website en je tips geven om hoger te scoren in Google. Er is zeker ook steeds tijd om vragen te stellen en andere ondernemers te leren kennen.

Meer weten over onze websites? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

  • 10 Tips for Web Design That Drives Sales
  • 11 Website Design And Development Best Practices For 2018 
  • 4 Trends in Website Design That Small Businesses Need to Know 
  • 19 Entrepreneurship Websites Worth Checking Out 
  • Wikipedia over Webdesign: geschiedenis en evolutie


E-book: Beter scoren in Google

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x