Nieuwe website laten maken?

Verwelkom jouw klanten online met een nieuwe website! Trek nieuwe leads aan met een moderne en responsieve website. Maak een unieke voorstelling van je expertises, team en producten en zorg voor een professionele website die communiceert met Google én met jouw klanten.

Ga voor een digitaal wauw gevoel en overtuig je klanten met een stijlvol design, sterke teksten en een hoge ranking in Google! Webhero zet in op professionele websites voor ieders budget.

Maak een afspraak

Boost je business met een nieuwe website

Niet alleen voor startende ondernemingen, maar voor alle ondernemingen telt elke euro! Dat beseffen wij maar al te goed! Bekijk je nieuwe website als een investering. Het Webhero platform biedt een kant-en-klaar pakket aan voor een betaalbare prijs! Voor € 897 excl. BTW per jaar heb je al een professionele nieuwe website, zonder verborgen kosten.

Welkom bij Webhero, een webdesign bedrijf dat gespecialiseerd is in mooie, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die scoren en blijven hangen! Hoe werkt het? Jij levert ons de teksten en de foto’s, wij maken een gratis demo en jij kiest achteraf zelf uit onze 40 designs welke het beste bij jouw bedrijf past.

Een nieuwe website laten maken en kiezen voor Webhero?

Eerlijk, eenvoudig en betrouwbaar.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij websites sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om je nieuwe website te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Wij bouwen, jij beheert, wij bewaken.

Met de Webhero beheermodule kan je op een gebruiksvriendelijke manier pagina’s creëren en inzetten voor oneindig veel toepassingen.

Nieuwe website laten maken - Artkom


Integraties

Webhero sites zijn superslimme websites. Vandaag de dag is de connectiviteit tussen je website en andere online tools belangrijker dan ooit. Bekijk daarom al onze integraties. 

Professionele websites die nooit meer verouderen

Je eigen website is je digitale uitvalsbasis. Van hieruit bereidt jij je acties voor, vat je surfers vastberaden bij de kraag en laat jij je eigen stem horen over laptops, smartphones en tablets heen. Als ondernemer moet je ondernemen… een website laten maken neemt het Webhero team met veel plezier van je over. Wij zorgen vandaag dat je website van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen.

Omdat wij 'the extra mile' doen voor onze klanten

Webhero is al onderweg!

Webhero is jouw digitale redder in nood, met een duidelijke missie: jou een eerlijke weboplossing voorschotelen. Zijn superkracht? Een straffe webtool die hij samen met jou bedient! Zijn geheime wapens: eenvoud, snelheid en betaalbaarheid. Een website laten maken wordt zo kinderspel.

Webhero maakt betaalbare websites voor ondernemers. Onze webdesigners maken in no time gratis en vrijblijvend een eerste versie van je website. Ze regelen de volledige technische set-up. We geven ook een rondleiding in het Webhero systeem zodat je zelf pagina’s kan beheren en toevoegen.

Heb je het druk en heb je geen tijd om zelf een website te maken? Laat dan een professionele website laten maken die:

  • jouw bedrijf de juiste uitstraling geeft
  • goed scoort in Google
  • aangepast is voor alle mobiele toestellen (responsive webdesign)

Nieuwe website laten maken - Leuven Bears

Kies voor een nieuwe website bij Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Een nieuwe website laten maken voor een vaste kostprijs? Een Webhero pakket is betaalbaar en sluit ideaal aan bij de noden van elke onderneming.

Een eigen webshop laten maken

Blijf 24 uur per dag en 7 dagen op 7 geopend en genereer extra omzet en meer klanten. Klinkt als een strak plan? Laat jouw webshop maken door onze digitale Webheroes en geniet van een gratis testperiode van een maand.

Webhero Academy

Webhero bouwt niet enkel jouw professionele website. Als digitale held willen we jouw ook helpen om succesvol aan de slag te gaan om het maximale uit jouw nieuwe website of webshop te halen. Daarom hebben we de Webhero Academy opgericht.

Het Webhero Customer Success team zet zich iedere dag in om het digitale leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis Open Office moment voor Webhero klanten. We gaan je onder andere uitleg geven over onze beheermodule, nieuwe functionaliteiten toelichten, je persoonlijk verder helpen bij het aanpassen van je website en je tips geven om hoger te scoren in Google. Er is zeker ook steeds tijd om vragen te stellen en andere ondernemers te leren kennen.

Nieuwe website laten maken - The Green Spot

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:


E-book: Beter scoren in Google


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x