Een goedkope website met een professionele service… kan dat?

Dat kan zeker! We beseffen maar al te goed dat startende bedrijven of ondernemers hun budget weloverwogen inzetten. Welkom bij Webhero, je website bouwer uit Leuven die klaarstaat met een 15-koppig team om voor jou een betaalbare website te maken. Efficiënte tijdsinvestering is onze sleutel tot succes! Dankzij ons Webhero platform winnen we tijd en geld bij het maken van je website en dat merk je aan de prijs!

Bezorg ons je foto’s en tekstmateriaal en binnen de 2 werkdagen ontwerpen wij een professionele website voor een all-in prijs van slechts € 897 excl. BTW.Maak een afspraak

Webhero maakt betaalbare websites met een helder prijskaartje

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting  en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Dankzij onze ervaring en expertise gecombineerd met onze transparante en efficiënte werkwijze, kan het Webhero-team een goedkope website aanbieden die Google geoptimaliseerd is met een creatief en responsief webdesign en een platform dat je gemakkelijk zelf kan beheren! 

Het Webhero platform is eenvoudig, gebruiksvriendelijk én jij kiest zelf het design dat aansluit bij jouw look & feel. Verlies geen tijd en kies voor Webhero!

Goedkope website ontwerpen The Green Spot

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe, goedkope website, maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele website die voldoet aan de eisen kost al makkelijk € 1.500 tot € 5.000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten, vaste kostprijs website

Een webdesign op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een website koopt, betaal je gemiddeld € 300 per jaar aan onderhoud en € 100 aan hostingkosten. Als je kiest voor een Webhero website, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs!

Geen tijdverlies

Een website op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero webdesign staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem inclusief in de prijs

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken en contactaanvragen.Customer centricity

Ontevreden klanten blijven niet. Daarom bieden we onze klanten een persoonlijke aanpak, zoals we het zelf ook zouden willen. Via de Webhero Academy geven we waardevolle inzichten over hoe je website efficiënter ingezet kan worden. Op die manier helpen we bedrijven groeien en stimuleren we de Belgische economie. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en bouw je een netwerk uit.

Transparant en betaalbaar

We willen het voor bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken om online te zijn. Geen ingewikkelde offertes, verborgen kosten of verrassingen. We gaan hier zo ver in dat we de website eerst vrijblijvend bouwen. Daarna pas beslist de klant of hij met Webhero in zee gaat. Voor een vaste prijs, inclusief domeinnaam, hosting en andere technische zaken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat transparantie de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Goedkope website Artkom


Goedkope website

De prijs van jouw website is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Wil je een website of een webshop?
  • Wil je een website die niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk SEO geoptimaliseerd is?
  • Heb je zelf copy/content of wil je professionele copywriting?

Goedkope website gezocht? Wij hanteren zeer transparante en uniforme prijzen. Bovendien is de opstart volledig gratis en vrijblijvend. Neem contact op en laat jouw professioneel online visitekaartje bouwen door onze Webheroes.

Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Wil jij ook een betaalbare website met een all-in one prijs? Omdat Webhero net zoals jou niet van onaangename verrassingen houdt, kiezen we voor een transparante kostprijs voor een website en een webshop met vaste tarieven.Goedkope website:

Meer weten over onze websites? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

E-book: Beter scoren in Google


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x